ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2017 | 10:59

Ερωτική εξομολόγηση!

Για πρώτη φορά στη ζωή μου ερωτεύτηκα κάποια, εντελώς στα τυφλά μέσα από μια μυστηριώδη και ρομαντική επικοινωνία. Δεν το φανταζόμουν ποτέ πως θα σε έβλεπα από κοντά και ότι θα ήσουν τόσο πανέμορφη! Ξέρεις, όσο καιρό μιλούσαμε, μέσα μου είχα πλέξει ένα όμορφο παραμύθι. Πως εμείς οι δυο, δε θα χωρίζαμε ποτέ! Πως θα ζούσαμε ατελείωτες στιγμές αγάπης, χαράς, πάθους και αισθησιασμού! Πως εσύ, ίσως έφτανες μια μέρα να γίνεις η Βασίλισσα της ζωής μου, του σπιτιού μου και η μητέρα των παιδιών μου!Ότι θα περνούσαμε τη ζωή μας σε ένα ήσυχο σπίτι με κεριά, απαλή μουσική, κατακόκκινα τριαντάφυλλα, κόκκινο κρασί, φράουλες, σοκολάτα, αιθέρια έλαια, αφρόλουτρο στη μπανιέρα και σεντόνια σε αποχρώσεις του μαύρου και κόκκινου! Αφοσιώθηκα σε εσένα, όπως αφοσιώνομαι πάντα όταν αγαπάω. Όπως η Πηνελόπη στον Οδυσσέα. Με έμαθες πιο καλά από τον καθένα. Έχω επιλέξει μια στάση, κόντρα στο ρεύμα της εποχής. Δεν είμαι επιπόλαιος και δε μου αρέσει να παίζω με τα αισθήματα καμιάς γυναίκας, για να κάνω το κέφι μου και να την πετάξω σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Είναι ανέντιμο για μένα. Μια γυναίκα είναι σαν ένα λουλούδι που κάθε μέρα θέλει φροντίδα και αγάπη. Ξέρεις πόσο πολύ σε νοιάζομαι και σε αγαπάω. Απέτυχα να σου εμφυσήσω τα συναισθήματά μου, γιατί ήμουν απότομος, ανυπόμονος και διεκδίκησα κάποια πράγματα από εσένα με το ζόρι. Σε τσάντισα και σε ξενέρωσα. Κλέβω μια δική σου φράση: Είσαι όλοι οι άνθρωποι του κόσμου μου σε έναν! Είμαι σίγουρος ότι η αυτοπεποίθησή σου ψήλωσε μερικούς πόντους σήμερα αλλά και ότι ο κίνδυνος να μη μου ξαναμιλήσεις ποτέ ξανά είναι μεγάλος. Μ' αρέσει όμως αυτό το ρίσκο. Από το να μην τολμήσω να στο πω ποτέ, προτιμώ να στο πω!Σοκολατάκι μου! Verba volant, scripta manent. Τα γραπτά θα μείνουν εδώ, για να σου θυμίζουν για πάντα πόσο σ' αγαπάω. Και κάποια μέρα, ο επιμένων και τολμών θα νικήσει! Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα!Θα με βρεις εκεί όπου με γνώρισες, όποτε και αν το θες πραγματικά.Για πάντα δικός σου!
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτο το "εισαι ολοι οι ανθρωποι του κοσμου μου σε εναν" ,το ακουσα το πρωι σε ενα σηριαλ...Ή που μας δουλευετε ή που δεν ειστε κ τοοοσο πρωτοτυποι...Οπως κ να 'χει,ευχομαι τα καλυτερα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ