ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2017 | 13:44

Εκμετταλευση ή οντως ισχύουν αυτά που λεει?

Περιεργα πραγματα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες με ένα παιδι που γνώρισα περσι και ξεκινήσαμε μια σχεση εδώ και ένα μήνα.Η πρωην του απο την στιγμή που χώρισαν (ουσιαστικά μονο σεξ έκαναν την στιγμή που το αγόρι μου της είχε ξεκαθαρίσει απο την αρχή οτι δεν θέλει σχέση και αυτη συμφώνησε) άρχισε να εχει τάσεις εξάρτησης απο το αγόρι μου κατι που συνεχιζει και τωρα ενώ ξέρει για την ύπαρξη μου.Το αγόρι μου μού είχε πει πως η κοπέλα δεν έστεκε πολύ στα μυαλα της απο την αρχή που ειχαν γνωριστεί.Είχε χάσει τον πατέρα της και ολο αυτό δεν μπορούσε να το αντέξει αλλά η αδερφή της κοπέλας είπε στο αγόρι μου οτι αυτη δεν ειναι πολύ καλα και απο τοτε που χώρισε με τον δικό μου και πώς παθαίνει κρίσεις πανικού και χτυπάει ενέσεις αδρεναλίνης και παίρνει zanax η οπως λέγεται αυτό τέλος πάντων.Τον εχει του χεριού της παιδιά κανονικότατα αύτη η κοπέλα σε φάση να βαζει την μητέρα της να λεει στον δικό μου φτιάξε την διαθεση της κόρης μου βαλε μια φωτογραφια σας στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης αν είναι δυνατόν οσο γράφω αυτη την εξομολόγηση νοιώθω λες και παίζω σε θεατρο του παράλογου.Πρόσφατα μαλωσαν ο δικος μου με αυτήν γιατι ο δικος μου έφτασε στο αμην και της ελεγε οτι ασχολειτε πιο πολυ με αυτην και οτι δεν εχουν σχέση για να συνεχίζουν να μιλανε και να γίνονται αυτα τα σκηνικά και πως και αυτον τον παίρνει απο κάτω το παιρναει ολο αυτο και αυτος μαζι της (αν τελικα η κοπελα εχει οντως ψυχολογικά οπως υποστηρίζει) και ειναι σαν να εχει και αυτος την ιδια αρρώστια με αυτήν δεν βγαίνει απο το σπίτι και έχει τύψεις που δεν ασχολείται παραπάνω μαζι της και αλλα τετοια και η κοπέλα την επιασαν παλι τα δικα της και πηγε στο νοσοκομείο και η μανα της επαιρνε τηλεφωνο τον δικο μου και του ελεγε οτι δεν το περιμενε αυτό απο αυτον και οτι να τωρα η κορη μ ειναι στο νοσοκομείο εξαιτίας του και αυτος πλεον δεν εχει ορεξη για τιποτα ειναι συνεχεια κουρασμενος μιλαμε στο τηλέφωνο και καταληγουμε παντα να σχολιάζουμε το τι γινεται με αυτην την κοπελα αντι να λεμε τα δικα μας δεν εμπιστευομαι την κοπέλα καθολου γτ κανει μπαμ οτι η υποθεση μπαζει απο καπου.Αναρωτιεμαι γιατι αυτη η κοπέλα δεν βρίσκει την αγαπη και την φροντιδα απο τους δικους της άνθρωπους και τους φιλους της και την θελει συγκεκριμένα απο το αγορι μου.Εκει είναι που εγώ εχω τις αμφιβολίες μου...Δεν ξερω τι να κανω του εχω μιλησει αρκετες φορες για αυτο και δεν με ακουει μου λεει πως εχω αδικο και εγω δεν ξέρω καλυτερα απο αυτον ακομα και οι δικοι του τού λενε να αποστασιοποιηθεί αλλα αυτος το χαβα του.Δεν μπορω να συνεχισω ετσι τι μπορω να κανω...και επισης ξερει κανεις τι σκατα ψυχολογικο προβλημα ειναι αυτο και πως λεγεται? γιατι εγω δεν το θεωρω ψυχολογικο πλεον και το θεωρω ζήλεια και εκμετάλλευση.Ευχαριστω για τον χρονο σας.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα 9 στις 10 φορές, όταν κάποιος λέει για μια ''τρελή'' πρωην που ''έχει ψυχολογικά'' και φοβάται να κόψει κάθε επαφή, τότε πρόκεται για κανονική γκόμενα ή sidechick. Μπορεί τα ίδια να λέει και σε εκείνη για εσένα. Δεν είστε καιρό μαζί, φύγε όσο είναι νωρίς. Σε βάζει ήδη 2η προτεραιότητα.
Η μάνα της είναι ηλίθια. Αντί να πάει το παιδί της σε ένα γιατρό να συνέλθει, πετάει τις ευθύνες στον πρώην γκόμενο. Αν είναι δυνατόν (καλά αυτό με το φβ... ό,τι να'ναι). Κι αυτός φυσικά το καλοτρώει το κουτόχορτο (δεν αποκλείεται να κολακεύεται κιόλας απ'όλη την προσοχή και τα παρακάλια), επιτρέποντάς της να τον εκβιάζει.Στη θέση σου θα είχα εξαφανιστεί κι άστους να κουρεύονται. 'Οπως στρώνει κανείς κοιμάται. Είναι όλοι τους για δέσιμο και στο τέλος θα αρρωστήσουν κι εσένα.