ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2017 | 23:26

τι δώρο

Να πάρω για την ξαδέρφη μου που θα γεννήσει σε λίγες μέρες?Έχω αγοράσει ήδη κάτι για το μωρό αλλά θέλω να πάρω και κάτι για την ίδια, για να της ανέβει η ψυχολογία και να δει ότι την σκέφτηκα.. μέχρι 50 ευρώ μπορώ να διαθέσω.Ξέρω ότι της αρέσουν τα αρώματα και προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο. Εσείς τι λέτε?
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν ξέρεις ήδη ποιο άρωμα φοράει οκ, αλλιώς μπορεί να μην της αρέσει η μυρωδιά ή να μην της ταιριάζει. Γενικά θεωρώ το άρωμα πολύ προσωπική επιλογή και όχι ιδανικό δώρο όταν δεν ξέρεις τις προτιμήσεις του άλλου. Πάρε της ένα κραγιόν και ένα σετ σκιών, μία μεταξωτή ρόμπα ή ένα ζευγάρι ανατομικά σανδάλια - θα τα εκτιμήσει γιατί τα πόδια της απ΄το βάρος της εγκυμοσύνης και την κούραση που θ'ακολουθήσει θα είναι χάλια. Πολύ γλυκό που σκέφτηκες να πάρεις και ένα δώρο μόνο για εκείνη. Με καλό το μωράκι!
Όχι άρωμα, θα μπερδέψει το μωρό στον θηλασμό.Πάρε της κάτι να νιώσει λίγο γυναίκα. Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν λεχώνα που μου είχαν φέρει δύο βερνίκια νυχιών είχα κλάψει από τη χαρά μου (καλά φταίγαν και οι ορμόνες). Ή μια ωραία τσάντα που βάζεις τα μωρουδιακά (πάνες, υγρομάντηλα, μπιμπερό κλπ). Είναι μερικές που είναι πιο όμορφες και από κανονικές, χαίρεσαι να πηγαίνεις το μωρό βόλτα!
Εγώ θα απέφευγα το άρωμα, γιατί τους πρώτους μήνες καλό είναι να αποφεύγονται οι έντονες μυρωδιές για το μωρό. Το μόνο χρήσιμο αν κρίνω και από την γέννα της αδερφής μου είναι πολλά μα πάρα πολλά βρεφικά φορμάκια!! Ξέρω, θα πεις: "Μα όλοι φορμάκια θα πάρουν". Κι όμως αυτά τα απλά καθημερινά φορμάκια είναι το καλύτερο δώρο. Α!! Να σας ζήσει.. :)