ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2017 | 17:18

Χωρισμός μετά από διακοπές

Τα είχαμε τρία χρόνια. Πήγαμε διακοπές στο εξοχικό μου, στη Σάμο, που ήταν άδειο, μια και δεν έπαιζαν φράγκα για αλλού. Περάσαμε πολύ ωραία, γυρίσαμε το νησί με τη σακαράκα μου και όλες τις έρημες παραλίες με τις ομπρέλες και κάναμε και την πλάκα μας, φάγαμε και στα ταβερνάκια και ρίξαμε πολύ γέλιο και λέγαμε ότι και τον 15Αύγουστο, αν βγαίνουμε οικονομικά, θα ξαναπάμε. Γυρίζουμε, λοιπόν, περνάνε δύο μέρες και μου λέει ότι θέλει να μου πει κάτι. Και μου σκάει τη βόμβα: "Θέλω να χωρίσουμε, δεν νιώθω τίποτα πια. Μου τελείωσε. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα". Το πήρα στην πλάκα αρχικά, αλλά το εννοούσε. Τη ρώτησα γιατί, καμία απάντηση. Πες μου γιατί. "Μου τελείωσε. Αυτό." Ο κολλητός μου λέει ότι κάτι παίχτηκε με κάποιον άλλον, δεν εξηγείται. Πάω στη δουλειά να τη βρω να μιλήσουμε, γιατί το κινητό ήταν κλειστό συνέχεια. Παραιτήθηκε, μου είπαν και είναι διακοπές, Σαντορίνη. Λυπάμαι πολύ. Δεν θα κάτσω να σκάσω, ούτε να μάθω τι συμβαίνει και με ποιον συμβαίνει. Τουλάχιστον να ήταν ξεκάθαρη από την αρχή. Είναι από αυτά τα σκηνικά που λες "δεν μπορεί να έφαγα τόση κοροϊδία στη μάπα". Και όμως μπορεί. Ας είναι καλά όπου και αν είναι. Και όλα εδώ πληρώνονται.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγω πιστεύω ότι της την έπεσε τύπος με φράγκα που της κανόνισε και ταξίδι Σαντορίνη ή της την είχε πέσει και από πριν και ήρθε μήπως και δώσει μια ευκαιρία και σε σένα αλλά τελικά διάλεξε!
Τι έγινε ρε παιδιά, επιδημία έπεσε; Τους χάζεψαν οι αναθυμιάσεις απο τα σκουπίδια;Εξ, θα σου πω ότι είπα και στην άλλη κοπέλα πιο κάτω... Βγες, πες τα σε φίλους και φρόντισε να είσαι εσύ καλά. Ιδανικά, μπορείς να μιλήσεις και με την κοπέλα της παρακάτω εξομολόγηση, διότι you never know :)Υ.Γ. εννοείται ότι κάνω πλάκα, δεν το έχω με τα προξενιά.