ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2017 | 01:30

δειλία

Οι άνθρωποι έχουν γίνει τόσο δειλοί και ανειλικρινεις. Φεύγουν από σχέσεις, γνωριμίες και φιλίες χωρίς καμία εξήγηση. Τους είναι εύκολο να εξαφανίζονται και να μην γινονται ξεκάθαροι μάλλον γιατί φοβούνται την αντίδραση του άλλου η μάλλον γιατί αδιαφορούν για τον άλλον. Δεν καταλαβαίνουν πως με αυτή τη στάση τον πληγώνουν τον αλλον και του δημιουργούν τόσες ανασφάλειες και ερώτημα τα για το τι πήγε λάθος..
1
 
 
 
 
σχόλια
Ένα άλλο συν σε αυτήν την στάση : μπορεί να τους μεταμορφώσει σε απωθημένο του άλλου, πράγμα που τονώνει κι άλλο το ΕΓΩ τους. Οπότε αυτό είναι το καλύτερο : παραμένουν το αίνιγμα του άλλου, η σπαζοκεφαλιά και πάντα μένει η υπόνοια ότι δεν φταίνε αυτοί που έφυγαν νύχτα σαν τον κλέφτη ( σε κακοποιητικές καταστάσεις καλά κάνουν και φεύγουν έτσι γιατί καμιά φορά πας να είσαι σωστός και κινδυνεύεις μέχρι και σωματικά ! ) Οπότε χωρίς εξηγήσεις είναι μια βολική στάση που μπορεί να σε κάνει μέχρι και θρύλο. Εξάλλου, αυτούς που μας πόνεσαν πιο δύσκολα τους ξεπερνάμε. ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ