ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2017 | 00:44

Τι γινεται

Ρε παιδια ειμαι 32 χρονων και εχω λιγες μερες που βγαινω σε μπιτς μπαρ με τη παρεα μου..βλεπω οτι ενω Είμαι πολυ εμφανισιμη δεν κάνει κανενας παιχνιδι...ολοι κοιτανε και αλλαζουν βλεμμα μετα απο λιγο..αισθανομαι μεγαλη και οταν χορευω δεν νιωθω ελκυστικη λογω του οτι γυρω μου ειναι ολο μικρες ηλικιες..πως γινεται να με προσεγγισει καποιος?μηπως οντως ειμαι μεγαλη για μπιτς.μπαρ και χορους ?
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλά στα 32 σου δεν είσαι μεγάλη για beach bar. Εδώ ούτε στα 40 δεν είσαι.Πάντως επειδή βλέπω και άλλες να λένε ότι δεν τους την πέφτουν άντρες, σκάσε και κανένα χαμόγελο σε κάποιον που σ'αρέσει. Αν επιμένει να γυρνάει το βλέμα αλλού, παίξε με κάποιον άλλον.Ειλικρινά, όσες φορές έβγαινα έξω παλιότερα, είχα το παράπονο, ότι οι γυναίκες δεν προκαλείτε πλέον, εστω με ένα χαμόγελο, το βασικότερο. Είναι απλά γλώσσα του σώματος.
Επειδή αναφέρεις συγκεκριμένα τα beach bars, το ίδιο σου συμβαίνει και όταν βγαίνεις στα city bars;Κοίτα, αν αυτοσκοπός αυτής της εξόδου με την παρέα σου είναι να κάνετε μόνο γνωριμίες και τίποτε άλλο, είναι λογικό να σε πιάνει ανασφάλεια για το αν αρέσεις ή όχι και να μην περνάς καλά. Και αυτό γιατί επικεντρώνεστε στο να γνωρίσετε μόνο άλλους και καθόλου μεταξύ σας. Αν σε καλύπτει αυτό το είδος παρέας, οκ.