ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2017 | 00:43

Συναντήθηκα με τον παλιό μου έρωτα μετά από δεκαπέντε χρόνια.

Είναι το ίδιο γοητευτικός όπως τότε. Έλιωσα όταν τον είδα. Ήπιαμε ποτά και γελάσαμε. Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο. Δε μετανιώνω. Δε θα το μαθουν ποτέ όσοι δεν πρέπει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Υποτιμάς τις δυνατότητες ληψης των μικροκαμερών τελευταιας γενιάς καθώς και το πόσοι και πόσες πλεον βλέπουν στο ιντερνετ ερασιτεχνικά βιντεάκια από ξενοδοχεία.
Το ότι παίρνετε αποφάσεις για τις ζωές άλλων ανθρώπων, δεν μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδή υπάρχουν άλλα άτομα στις ζωές σας, συμβαίνει μια κατάσταση που τους αφορά άμεσα σε όλα τα επίπεδα και εσείς τον χαβά σας. Τι να πω ρε παιδιά, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας πια.Ουστ.
Το χειρότερο δεν είναι ότι κεράτωσες, αλλά ότι είσαι αμετανόητη.Αν σας γνώριζα προσωπικά σαν ζευγάρι (εσένα και τον κερατά) θα σε έδινα στεγνότατα, ακόμα κι αν ήσουν φίλη.Επίσης εύχομαι να μην κόλλησες τίποτα τον κερατά, δεν φταίει σε κάτι να κουβαλάει τα παράσημά σου...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ