ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2017 | 15:50

Χθές βγήκα

Γενικά, δεν είμαι πολύ εξωστρεφές άτομο αλλά ανάλογα τη διάθεση μπορώ να γίνω. Χθες λοιπόν είχα διάθεση για λίγη παρέα, να γνωρίσω κόσμο.Βγήκα, χόρεψα πολύ, ήμουν ευχάριστη,χαμογελαστή και προσιτή αλλά σας διαβεβαιώνω χωρίς ίχνος προκλητικότητας.Γνώρισα 4 άντρες αυτό το βράδυ, όλοι ανεξαιρέτως εκεί που απλά συζητάγαμε άρχισαν να απλώνουν τα χέρια τους στα πόδια μου, ο ένας πήγε κιόλας να με φιλήσει στα καλά καθούμενα. Γιατί; Σας φαίνεται φυσιολογικό; Επειδή δεν παρίστανα την δύσκολή; Επειδή συζητούσα ευχαρίστως; Τι;
12
 
 
 
 
σχόλια
Τρολαρεις. Αλλα και αν δεν τρολαρεις δεν θα απολογουμαστε. Ειμεθα αντρες και θελουμε σεξ...κακο ειναι; Προφανως κανω πλακα διοτι με την εξομολογηση σου προφανως τρολαρεις. Μιλαμε καρχια.
Μήπως τελικά ήσουν προκλητική σε σημείο να δείχνεις απελπιστικά διαθέσιμη; Για να απλώνουν και οι 4 χέρια επάνω σου δεν μπορεί. Για θυμήσου καλύτερα.
Σου στέλνω την αγάπη μου. Δυστυχώς έτσι είναι ο κόσμος που ζούμε, γι' αυτό αν νιώθεις ότι οφείλεις κάτι να κάνεις, χτίσε την αυτοεκτίμησή σου και διάδωσε το μήνυμα. Επίτρεψέ μου να παραφράσω:Εχθές, όπως κάθε μέρα, ήμουν μια γυναίκα. Δεν πολυδιασκέδασα έξω γιατί θα με έκαιγαν σαν μάγισσα στην κεντρική πλατεία. Γνώρισα 4 βόδια που υπακούν τυφλά την στερεοτυπική κοινωνία μπας και πιάσουν λίγο μπούτι και νιώσουν και πολύ "άντρες". Ο ένας κιόλας ξέχασε τελείως ότι οι γυναίκες είναι άνθρωποι κι ότι το φλερτ είναι αμοιβαία ευχαρίστηση. ΓΙΑΤΙ;
Ειπώθηκε και παραπάνω. Ο άλλος σε βλέπει διαθέσιμη και δεν έχει να χάσει τίποτα αν απλά δοκιμάσει να σου βάλει χέρι. Και ναι..δεν είμαστε όλοι έτσι. Απλά κάποιοι το τολμούν κι αν κάτσει έκατσε. Προφανώς θα έχουν εμπειρία από άλλες που το κόλπο έπιασε. Αφού σε σένα δεν έπιασε, καλά έκανες αλλά get used to it και προχώρα.
Τώρα, αγαπητέ σένσορντ, γιατί με προκαλείς με το συνήθισέ το και προχώρα; Αυτή θα ήταν η συμβουλή σου δηλαδή στην κολλητή σου αν κάποιος πήγαινε να της χουφτώσει το πόδι και να τη φιλήσει στο άκυρο; Γιατί μάλλον δεν έχεις νιώσει ποτέ πώς είναι να σε θεωρεί κάποιος δοκιμασία.
Κοιτα, σαφως και ειναι λαθος και δυσαρεστο να ξεπερναει ο αλλος τα ορια, και να σου βαζει χερι. Αλλα ρε κοπελια, οταν γνωριζεις εναν αγνωστο εξω το βραδυ, λογικο ειναι να σκεφτει οτι δεν τον.βλεπεις φιλικα απλως!
οταν γνωριζεις εναν αγνωστο εξω το βραδυ, λογικο ειναι να σκεφτει οτι δεν τον.βλεπεις φιλικα Πηγή: www.lifo.grΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ; Ξυπνήστε πια!
Η αποσταση αναμεσα στο "φιλικη γνωριμια" και το "απλωνω το κουλό μου στο πόδι μιας αγνωστης" ειναι τεράστια.Ναι, μπορει να βγαινει μια κοπέλα για να γνωρισει νεο ερωτικο συντροφο , αλλά αυτο δε δινει το δικαιωμα στον αλλο να τη χουφτωσει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ