ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2017 | 14:42

Κατάντια!

Οι μεγάλες πόλεις έχουν γεμίσει σκουπίδια και ο τόπος έχει βρωμίσει.Η εικόνα της Ελλάδας στους τουρίστες έχει πιάσει πάτο, ενώ οι σκουπιδιάρηδες συσπειρώθηκαν σε κοινό αγώνα μετώπου. Εν τέλει δικαώθηκαν, αφού τελικά θα γίνει διαγωνισμός για μόνιμες προσλήψεις.Οι εκπαιδευτικοί πάλι ανεξαρτήτως βαθμίδας σφάζονται. Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και παραμένουν άνεργοι ή αναπληρωτές από το 2007 με αβέβαιο μέλλον. Τελικά δε μετράνε τόσο πολύ τα γράμματα και η μόρφωση.
4
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν θυμήθηκα το εξής ανέκδοτο και το κάνω επικόλληση, όσοι τρώνε αφήστε το γι αργότερα :ΡΤα ζωτικά όργανα και μέλη του ανθρώπινου σώματος μια μέρα αποφάσισαν να βγάλουν αρχηγό.Λέει λοιπόν η καρδιά:– Εγώ πρέπει να γίνω αρχηγός, γιατί εγώ τροφοδοτώ όλο το σώμα με αίμα για να ζει..!Πετάγετε τότε το μυαλό και λέει:– Όχι εγώ θα γίνω αρχηγός γιατί εγώ δίνω τις εντολές για κάθε λειτουργία στο σώμα…!Τότε λέει και το στομάχι:– Λάθος κάνετε, εγώ να γίνω αρχηγός γιατί εγώ είμαι αυτό που επεξεργάζομαι την τροφή και δίνω ενέργεια στο σώμα…Τα πόδια πάλι διαφώνησαν λέγοντας:– Μάλλον εμείς πρέπει να είμαστε οι αρχηγοί διότι εμείς κρατάμε όλο το σώμα όρθιο…!Εκεί που τσακωνόντουσαν για την αρχηγία, πετάγεται κι η κουράδα και λέει:– Εγώ πρέπει να γίνω αρχηγός, μου πάει καλύτερα…!Τα υπόλοιπα μέλη κοιτάχτηκαν και έσκασαν στα γέλια χλεύαζοντας την κουράδα που ήθελε να γίνει αρχηγός….Η κουράδα τότε θύμωσε και αρνήθηκε να βγει για 4 μέρες!!!Η καρδιά άρχισε να χτυπάει γρήγορα, το μυαλό θόλωσε, το στομάχι φούσκωσε κι άρχισε να πονάει και τα πόδια άρχισαν να λυγίζουν και να τρέμουν….!Τότε ΟΛΟΙ αποφάσισαν να κάνουν την κουράδα ΑΡΧΗΓΟ!!
Οι ''σκουπιδιάρηδες'' δεν δικαιώθηκαν: δε θα προσληφθούν οι ίδιοι (ήθελαν να τους κάνουν αορίστου χρόνου- ουσιαστικά μόνιμους) αλλά θα γίνει ανοικτός διαγωνισμός ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.Εκπαιδευτικοί θα πρέπει να προσληφθούν όσοι χρειάζονται: επειδή πήγαν πανεπιστήμιο, το δημόσιο δεν υποχρεούται να τους προσλάβει γιατί ''είναι μορφωμένοι''.
Οι περισσότεροι με τη μόρφωσή τους πέρα από το να κοκορεύονται σπάνια είναι δημιουργικοί και καινοτόμοι με αυτά που καταπιάνονται. Σπάνια κοιτάμε το κοινό καλό και ακόμη πιο σπάνια βλέπουμε τι είναι αναγκαίο αν είναι κουραστικό και έχει απαιτήσεις. Με τόσες ευκολίες που έχουμε, πάλι καλά να λέμε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ