ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2017 | 21:14

Κατά πάσα πιθανότητα

θα σας εξοργίσω. ΑΛΛΑ. θα πάω διακοπές με το αγόρι μου, με το οποίο είμαστε μαζί 2 χρόνια και κάποιους μήνες , αλλά δεν καταφέραμε ποτέ να πάμε κάπου λόγω οικονομικών... εγώ παρόλα αυτά αγχώνομαι για το σώμα μου...το ξέρω πως το έχει δει ένα εκατομμύριο φορές, αλλά την παραλία συγκριτικά με τις κορμάρες θα υστερώ πολύ, γιατί είμαι αγύμναστη και έχω κυτταρίτιδα, νομίζω περισσότερο από όσο βλέπω γύρω μου.. Είναι πολύ ερωτευμένος μαζί μου, αλλά η δική μου ανασφάλεια φοβάμαι πως θα μου χαλάει τη διάθεση συχνά πυκνά κ θέλω τόσο πολύ να ηρεμήσουμε και να περάσουμε όμορφα! Είμαι περίπλοκη κατάσταση γιατί βασανίστηκα και με διατροφικές διαταραχές στο παρελθόν και ξέρω πως θέλω ακόμη δουλειά για να με αποδεχτώ, αλλά αυτό είναι άμεσο! Πως θα γίνει να διώχνω αυτές τις σκέψεις κάθε φορά που θα ξαπλώνει δίπλα μας μία άξια θαυμασμού?
3
 
 
 
 
σχόλια
Τις ανασφάλειες μπορείς να τις δουλέψεις με ψυχολόγο. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Εσύ μόνη σου μπορείς να αλλάξεις τη διατροφή σου και να κάνεις γυμναστική (αλλά πάντα θα υπάρχει κάποια με καλύτερο σώμα/πιο όμορφη/πιο έξυπνη κλπ οπότε πάλι οι ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο) ή μπορείς απλά να συνειδητοποιήσεις ότι το σώμα σου είναι ένα σώμα όπως και όλων μας.
Βρε κοπέλα μου, η παραλια δεν είναι καλλιστεία. Μην κάνεις το λάθος να συγκρίνεσαι με αλλες κοπελες. Δεν γίνεται να είναι όλα τα σώματα φτιαγμένα το ίδιο και χωρίς ατέλειες.Μην έχεις το άγχος ότι όλοι στην παραλία θα κοιτούν εσένα και θα σχολιαζουν χλευαστικα (όσοι το κάνουν αυτό είναι για τα μπαζα).Να πας να χαρείς μαζί με τον φίλο σου τα μπανακια σου και να περάσετε τέλεια.
Αυτό που βρίσκετε ανθρώπους αξιόλογους που σας θέλουν για αυτό που είστε στο σύνολο και κάνετε ότι μπορείτε για να το τινάξετε στον αέρα κολλώντας σε επί μέρους επιφανειακά ζητήματα, με ξεπερνά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ