ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2017 | 20:53

"Δεν ειδες την βερα;"

Ειπα την Τεταρτη να παω εγω στο αγορι μου καθως τις περισσοτερες φορες ερχεται εκεινος.Ξεκινησα λοιπον το πρωι,πηρα το ΚΤΕΛ για να παω.Ξαφνικα,στην διαρκεια της διαδρομης,ερχεται ο ελεγτης-μονο σε εμενα.(να συμπληρωσω οτι τον βλεπω συνεχεια και με κοιταει εντονα καθε φορα)και μου λεει "κρυωνεις;" οχι του λεω,ευχαριστω το εκλεισα πριν. Καθοταν εκει ορθιος για ωρα..αφηνοντας την θεση του μπροστα μπροστα.Του λεω απο ευγενεια αν θελει να κατσει.Καθεται.. μου πιανει την κουβεντα. -Απο που εισαι; γιατι πας εκει τωρα; για βολτα; πως σε λενε; ποσο χρονων εισαι; κτλπ. Σε μια στιγμη μου λεει "τι ειναι αυτα;" "τσιχλες για την ναυτια του λεω,εχω προβλημα με τα ταξιδια" και μου λεει "να ερχεσαι τις ωρες που ειμαι εγω να σου κανω παρεα να μην ζαλιζεσαι.Τι τις θες τις τσιχλες οταν ειμαι εγω εδω; εγω ειμαι 9-3. Να ερχεσαι πρωινα να ομορφαινει το λεωφορειο." Μετα σηκωνοταν για να κοβει εισητηρια και ξαναερχοταν κοντα μου.Μολις φτασαμε,με περιμενε το αγορι μου με μια κουτα γλυκα να με παρει να φυγουμε.Αυτος κοιτουσε καλα καλα και με ρωτησε ο Γιωργος τι παζει με αυτον.Του λεω αυτο κι αυτο.. και μου λεει "εχει βερα,δεν την ειδες;" οχι του λεω,ειχε το δεξι χερι κατω απο τα εισητηρια..δεν τον παρατηρουσα κι ολας.Και σκεφτομαι εγω τωρα.. αμα εισαι ολοκληρο γαιδουρι 29 χρονων ΚΑΙ παντρεμενος,τι κολας σε ενα 17χρονο; κατσε κοιτα την γυναικα σου.Μην ανησυχεις καλε μου ελεκτη,θα ξαναερθω να ομορφυνω το λεωφορειο,οπως λες αλλα αυτη τη φορα θα σου πεταξω σποντα για την βερα. Μετα να σε δω αν θα ξαναερθεις. Βλημμα!
2
 
 
 
 
σχόλια
Τι λες καλέ 17 χρονών παιδί που θα πετάξεις στον 29χρονο μπήχτη σπόντα για τη βέρα. Θα το πάρει για φιλοφρόνηση. Άστον να πάει στο καλό! Δε χρειάζεται να του μιλάς για κάτι περισσότερο από αυτό που αφορά στη δουλειά του.
Δε νομίζω ότι το θέμα είναι η βέρα.Κάθε άνδρας που θα σε προσεγγίσει με τον συγκεκριμένο τρόπο, σίγουρα θα θέλει να μπει στο βρακί σου και ενδεχομένως να θέλει κάποιου είδους σχέσης, είτε είναι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος. Αναμφισβήτητα τονώνεται η αυτοπεποίθηση όλων μας (ανδρών/γυναικών) μετά από ένα ωραίο φλερτ με έναν άγνωστο (ειδικά, εάν μας κάνει και λίγο κλικ). Όμως, όταν έχεις τον Γιωργάρα να σε περιμένει με τα γλυκά, πρέπει να μάθεις να θέτεις όρια στην αλληλεπίδραση σου με τρίτους. Είσαι πολύ μικρή ηλικιακά, αλλά όσο νωρίτερα αναπτύξεις τα σχετικά αντανακλαστικά, τόσο το καλύτερο για σένα.Και αυτό είναι ένα πρόβλημα με τους αντικειμενικά ωραίους ανθρώπους, ειδικά εάν είναι και κρυψίνους (ευτυχώς εσύ δεν φαίνεται να είσαι).