ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2017 | 23:18

Τα 30 πλας είναι σκατα

Τα 30, αν δεν ήταν ηλικία θα ήταν μια από τις 10 πληγές του Φαραώ. θα ήταν κάποιος απ τους νόμους του Μέρφι. δεν έχεις σχεση;γιατι;έχεις σχεση αλλά δεν έχετε παντρευτει; γιατι;έχετε παντρευτεί κ δεν έχετε κάνει παιδι;γιατι;έχετε παντρευτεί κ έχετε ένα παιδι;ε κάντε άλλο ένα. έχετε δουλειά αλλά δεν ειναι αυτό που σπουδασατε. έχετε δουλειά σ αυτό που σπουδασατε, αλλά τώρα καταλαβαινετε ότι αυτό που σπουδασατε δεν σας αρέσει. Καλά αν δεν έχετε δουλειά δεν θα σας πει κανείς τίποτα τώρα, είναι φυσιολογικό πια.έχει φύγει η διάθεση της τρελής διασκέδασης, αλλά δεν είστε κ γέροι να κάθεστε σπίτι βλέποντας τηλεόραση. ότι κάνεις στα 30, σε όποιο τομέα θες, δεν είναι αρκετό. τα 30 είναι μια κατάρα γριάς γυφτισσας που πρέπει να την ξεπλυνετε σε 30 κύματα κ να περιμένετε 10 χρόνια για να περάσει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δίνεις μεγάλη σημασία στα σχόλια του κόσμου. Στα 40 πλέον συνειδητοποιεις ότι τζάμπα ασχολιοσουν τόσο καιρό.Οποτε δες το σαν κόψιμο δρόμου αυτό που σου λεω.