ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2017 | 22:50

Υποφέρω. Τι να κάνω;

Την πρώτη φορά που πήγα να κάνω σεξ με την κοπέλα μου δεν είχα στύση. Μετά από δυο μέρες μπορέσαμε αλλά είχα χαλαρή στύση. Όταν επέστρεψε μια εβδομάδα μετά(είχε φύγει για τους δικούς της) πήγα να τη βρω και ήμουν πολύ μα πολύ αγχωμένος και δεν καταφέραμε και πάλι να κάνουμε έρωτα.Από τότε το κάνουμε αλλά εχω χαλαρή στύση και πρόωρη εκσπερμάτωση. Για παράδειγμα χθες το κάναμε κανονικά, αλλά σήμερα και τις δύο φορές τελείωσα στο δίλεπτο. Αλλά το θέμα μου είναι η χαλαρή στύση. Γιατί ταλαιπωρούμαι έτσι και δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα.Στο παρελθόν η στύση μου(στον αυνανισμό δεν χανόταν), αλλά από τότε που δεν μπόρεσα την πρώτη φορά, μερικές φορές χαλαρώνει η στύση και στα προκατάρτικά.Υποφέρω και δεν απολαμβάνω. Τι συμβαίνει; Δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά με όλο αυτό και φοβάμαι.
12
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα!Είμαι φαρμακοποιος. Είσαι πολύ νεαρός σε ηλικία από ότι κατάλαβα. Στην ηλικία σου λοιπόν (δλδ κάτω των 50) το 80% των προβλημάτων στυσης είναι ψυχογενους αιτιολογίας και μόλις το 20% οφείλεται σε οργανικά αιτια (πχ φάρμακα, εγχειρησεις κ.α .πολλά ) . Η κυρία ερώτηση που γίνεται για να καταλάβουμε αν το πρόβλημα στυσης είναι λόγω οργανικου αιτιου είναι: έχεις πρωινές στυσεις? Γύρω στις 8 το πρωί δλδ που τα επίπεδα τεστοστρερονης είναι πολύ ανεβασμενα. Αν η απάντηση είναι ναι το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό, αν είναι όχι τότε μάλλον είναι οργανικο το αιτιο και θα πρέπει να απευθυνθεις σε γιατρό ή ανδρολογικη κλινικη. Αν έχεις λοιπόν πρωινές στυσεις το πρόβλημα είναι το άγχος σου. Οπότε δώσε ένα χρονικό περιθώριο στον εαυτό σου να το προσπαθήσεις μόνος σου, να προσπαθήσεις να μην αγχωνεσαι να το δεις πιο χαλαρά, να το συζητήσεις με την κοπέλα σου. Αν μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο που εσύ έχεις ορίσει δεν δεις κάποια διαφορά συμβουλευσου ή ανδρολογο-ουρολογο ή σεξολογο ή ψυχολόγο με ειδίκευση στην σεξολογια και αυτοί θα δώσουν σίγουρα λύση στο θέμα σου. ( Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις δίνονται φάρμακα για την στυτικη δυσλειτουργια για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα, κανα μηνα, ώστε ο ασθενής να έχει ανεβασμένη αυτόπεποιθηση και μετά συνεχίζει κανονικά χωρίς φάρμακα) ζητώ την προσοχή σου : ΜΗΝ πάρεις περίεργα σκευάσματα απο sites , ΜΗΝ πάρεις κανένα φάρμακο χωρίς καθοδήγηση γιατρού, ΜΗΝ πάρεις συμβουλές από άσχετους από τον τομέα υγείας ανθρώπους. ΜΗΝ παίξεις με την υγεία σου για ένα θέμα που λύνεται τόσο εύκολα όπως σου είπα παραπάνω. Καλή συνέχεια ☺
Να προσθέσω μονάχα ότι στις επόμενες επαφές σας, καθότι θα έχετε ήδη συζητήσει ότι ενδεχομένως είναι καθαρά θέμα άγχους ( ελπίζω δηλαδή). Προτείνω να μην υπάρχει διείσδυση ( κάντε μόνο προκαταρκτικά). Είναι κάτι το οποίο θα σε κάνει εσένα να αποβάλλεις το άγχος. Όρισε έναν αριθμό επαφών με αυτό το δεδομένο και δες μετά πως θα πάει.
Καταρχας μη θεωρεις οτι ειναι κατι σπανιο. Συμβαινει σε αρκετους, ειδικα οσους εχουν θεμα με το αγχος γενικοτερα. Απλα δυσκολα θα ακουσεις καποιον να το συζηταει, γιατι θα νιωσει να θιγεται ο ανδρισμος του. Δεν υπαρχει καποια μαγικη λυση, συνεχισε να προσπαθεις με την κοπελα σου και καποια στιγμη θα χαλαρωσεις και θα σταματησει να συμβαινει.
Μόνος σου είπες ότι είσαι πολύ αγχωμένος όταν έρχεστε σε επαφή.Για αρχή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα στο σεξ και,αν δε λειτουργήσει,καλό θα ήταν να επισκεφθείς γιατρό.
Ο Μωρ'τι μας λες... προτείνει να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα στο σεξ και έχει 11 συμφωνείτε...Ο άνθρωπος λογικά ήταν παρθένος και σε ηλικία 17-22.Τι καινούρια πράγματα????Όλα καινούρια του φαίνονται άσε που ακόμα και στα προκαταρκτικά έχει δημιουργηθεί θέμα... και δεν μπορούν να τα κάνουν...Κάτσε θα διαβάσω τι λέει ο Φαρμακοποιός από κάτω μήπως γράφει τίποτα καλύτερο.
Είμαι 18 και είμαι κοπέλα.Και ναι,ίσως δεν ξέρω πολλά από σεξ αλλά έλεος,οι πηγές πληροφόρησης σήμερα είναι άπειρες,δεν μπορεί να πιστεύετε ότι όποιος είναι παρθένος δεν ξέρει τίποτα για το σεξ.Και πρότεινα να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα γιατί φαντάζομαι πως δεν έχουν δοκιμάσει τα πάντα.
Εγω τα ειχα με καποιον 2 χρονια, ειχε χαλαρη στύση του έπεφτε κ ενω το καναμε ξανα σηκωνόταν κ συνεχεια αυτο.. Ενω ηταν μεσα μου.. Αυτος ομως φαινοταν οτι ένιωθε, εσυ απ οτι καταλαβα δε νιωθεις; εμαθα πολλους λόγους που θα το εξηγουσαν αυτό, διοτι το εψαξα πολύ αλλά μάλλον θα πρεπε να πας σε γιατρό
Εχετε πρόβλημα πολλοι εδω μεσα. Αν δεις αυτος εγραψε δυο φορες οτι δεν απολαμβάνει τίποτα, αν δεις πάνω. Εγω που δε γαμιομουν και το έχω ψάξει μιλωντας και με γιατρούς εχω να του πω πολλα κ του εδωσα και συμβουλή, εσυ τί προσφερες με το σχόλιο σου;