ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2017 | 02:51

Το αγόρι μου κάνει mamba!

Θα είμαι σύντομη όσο μπορώ. Είμαι με κάποιον εδώ και ένα χρόνο, αυτός εδώ και τέσσερα χρόνια, από όταν πήγε στρατό δηλαδή, κάνει mamba, διάφορες παραλλαγές. Στη αρχή δεν έκανε μπροστά μου και ούτε μου είχε πει τίποτα. Γρήγορα συγκατοικησαμε γιατί περνούσαμε ωραία μαζι, τα βρίσκαμε οπότε τα έμαθα όλα μόνη μου, τα κατάλαβα δηλαδή, τον έπιασα μία μέρα γιατί δεν άντεχα άλλο, μου είπε ότι θα μου το έλεγε, αλλά ακόμη δεν τον πίστευω. Γενικά έχω ανεχτεί πολύ το όλο θέμα, έχω κάνει και γω λάθη, το παραδέχομαι, αυτός κάνει κάθε μέρα αν και λέει ότι θα το κόψει σύντομα. Τώρα δουλεύει τις καθημερινές και το έχει ελαττώσει σε ποσότητα αυτές τις μέρες της δουλειας μόνο. Εγώ του είπα ότι αρχίζω να ξενερώνω και δεν ξέρω πόσο θα το δέχομαι. Τι να κάνω; Ευχαριστώ όλους σας εκ των προτέρων!
6
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγώ στην αρχή νόμιζα οτι χόρευε το παιδί! Εξομολ κατά πόσο επηρεάζει την συμπεριφορά του το οτι καπνίζει? Πόσο καπνίζει? Δεν ξέρουμε όλες τις παραμέτρους. Αν πχ καπνίζει δυο τρεις φορές τη βδομάδα ένα τσιγάρο και η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα, αν η μαμπα είναι οπως η μαριχουάνα.Αν μαστουρώνει συνέχεια και χάνεται για μέρες τότε ναι υπάρχει πρόβλημα. Το ποτό πχ αν καταναλώνεται με μέτρο δεν προκαλέι προβλήματα, αν όμως κάποιος είναι αλκοολικός τότε ναι. Στην τελική η απόφαση είναι δική σου, ζυγισε θα πλην και τα συν και αποφάσισε
Όσο διάβαζα την εξομολόγηση διάβαζα "mambo" και αναρωτιόμουν τί πειράζει που το παλικάρι λικνίζεται.. Έπρεπε να υποψιαστώ ότι mambo + στράτος, κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη φράση!
Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ. Ειδικά εκεί που λέει ότι τον έπιασε μια μέρα, φαντάστηκα ότι μπήκε απότομα στο μπάνιο και αυτός λικνιζόταν στα κρυφά μπροστά από τον καθρέφτη.Λοιπόν Εξ, 4 χρόνια δεν τα λες λίγα. Καλά έκανες που του δήλωσες ότι σε ξενερώνει κάτι τέτοιο και η αλήθεια είναι ότι έπρεπε τουλάχιστον να στο είχε πει. Προφανώς όμως ή ντρεπόταν γι'αυτό ή φοβόταν ότι θα έφευγες με ελαφρά πηδηματάκια... Προτείνω να του κάνεις μια σοβαρή συζήτηση. Μπορεί και να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό αυτόν, αλλά δεν ξέρω αν εσύ θα μπορείς να τον εμπιστευτείς ξανά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ