ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2017 | 15:46

Ξεκίνησα Πιλάτες

και είμαι η μόνη στρουμπουλή ανάμεσα σε 20 αδύνατες γυναίκες. Μου λέει η γυμνάστρια: "φαντάζομαι θα θέλετε να χάσετε κάποια κιλάκια;". "Όχι καλέ", της λέω, "πως σου ήρθε;; Ο άντρας μου κι εγώ λατρεύουμε κάθε ΚΙΛΑΚΙ μου. Ήρθα να σφίξω λίγο την κορμάρα μου".Γυρίσανε όλες και με κοιτάξανε. ΟΛΕΣ όμως. Η δε γυμνάστρια έμεινε Προκόπης. Τους έσκασα χαρούμενη ένα χαμόγελο που έπεσε στο κενό.Δεύτερο σκηνικό."Δεν φοράτε κατάλληλο στηθόδεσμο. Πρέπει να είναι ακίνητο το στήθος κατά την διάρκεια των ασκήσεων"."Ακίνητο το στήθος;; ΑΥΤΟ το στήθος;; Μια χαρά είναι το σουτιέν, αλλά τι να σου κάνει και αυτό. Ο άντρας μου λέει πως για τέτοιες τορπίλες πρέπει να δώσουμε ειδική παραγγελία στον ράφτη της γειτονιάς".Δεν μου ξαναμίλησε. Ούτε που με κοιτάζει καν. Μια χαρά όμως περνάω, μου αρέσουν οι ασκήσεις και ήδη μπορώ να τις κάνω και στο σπίτι. Και βλέπω και διαφορά. Έγινα πιο ευλύγιστη, νοιώθω σαν να ψήλωσα.Όσες από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε γυμναστική, δοκιμάστε Πιλάτες. Και αν έχετε κάποια κιλά παραπάνω και δεν είσαστε αναίσθητες σαν κι εμένα, υπάρχει και το διαδίκτυο. Δοκιμάστε το! Προσωπικά έχω ενθουσιαστεί.Και ο άντρας μου επίσης.Γυναίκα 43.
6
 
 
 
 
σχόλια
Πάντως να ξέρεις,χαμογέλασα με το τσαγανό σου και λάτρεψα την αυτοπεποίθηση σου, ειδικά με τον τρόπο που τις έβαλες όλες στην θέση τους. Μακάρι όλες οι κοπέλες να είχαν το ίδιο σκεπτικό με εσένα και την ίδια χαριτωμενιά μα πάνω από όλα την αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να μην φοβούνται να πάνε γυμναστήριο. Μπράβο και στον άντρα σου για τα πετυχημένα του σχόλια. Να είστε πάντα καλά.