ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2017 | 16:06

Μια λυση θελω να βρω..

Προς γυναίκες η ερώτηση αν ησασταν πολύ ερωτευμένες με τον ανθρωπο που ειστε μαζι αλλα βλεπατε οτι αυτος δεν ειναι εκδηλωτικος οταν ειστε μαζι δεν κάνετε σεξ συχνα δεν σας τηλεφωνει μεσα στη μερα δεν επιδιωκει να βρισκεστε κάθε μερα θα υπομενατε αυτη τη σχεση έστω και με το λιγο που σας δινει?και αν σας ελεγε οτι προτεραιότητα ειναι η δουλεια κ οχι εσείς...τι θα κανατε?θα χώριζατε ή θα κανατε υπομονή και οσο αντεχατε?βοηθεια τον αγαπαω πολυ...αλλα ενώ εγω του εκφραζω την αγαπη κ τα συναισθήματά μου εκείνος κανει πισω..και φερεται αδιαφορα.
3
 
 
 
 
σχόλια
αν θες πολυ τον αλλο, δεν τον αφηνεις, απλως πρωτα κανεις και μια συζητηση γιατι το πιθανοτερο ειναι να μη θελει και ιδιαιτερα, οποτε εκει το διαλαμε το τσαντιρακι.
Επειδή κι εγώ κάποτε ήμουν με έναν τέτοιο τύπο (πολλαπλασιάζονται μάλλον), θα σου πω πως έγινα σαν τις γυναίκες που κατηγορούσα. Έχασα τον εαυτό μου, περίμενα πότε θα μπορεί αυτός για να βγούμε, τον δικαιολογούσα συνεχώς και πολλά άλλα που είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνεις απόλυτα. Θες λοιπόν να γίνεις μια από αυτές τις γυναίκες?Τι πάει να βρει προτεραιότητα είναι η δουλειά? Αν δεν έχεις χρόνο για κάποιον στην ζωή σου, δεν τον βάζεις καν στη ζωή σου. Απλά τα πράγματα. Ψάξε για κάποιον που θα έχει χρόνο για' σένα και δεν θα σου πετάει ψιχουλάκια. Πρώτα όμως βρες τα με το εαυτό σου και να το σέβεσαι και μετά θα βρεις τον κατάλληλο.Καλή σου τύχη.
Συμφωνώ απόλυτα!!!Να προσθέσω ότι αν περνάτε καλά μαζί και εσένα αυτό σου αρκεί(ή τουλάχιστον προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι σου αρκεί) δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Είσαι και εσύ άνθρωπος με ενδιαφέροντα και είχες ζωή πολύ πριν απ'αυτόν.Προτεραιότητα στη δουλειά ο κύριος;Προτεραιότητα εσύ στις φίλες σου,την οικογένεια σου,τη διασκέδαση σου ή την καλλιέργεια σου.Δε χρειάζεται και δεν πρέπει να στρέφεις όλη σου την καθημερινότητα γύρω απ'αυτόν.