ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2017 | 00:40

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Σας παρακαλώ σας εκλιπαρω βοηθήστε με. Βοηθήστε να τελειώσει αυτό το μάρτυριο μου πια! Κρατάει από εδώ κ δύο χρόνια, Δεν μπορώ να την ξεπεράσω!!!Θελω να ξεπεράσω οριστικά την πρώην γυναίκα μου πια, Δεν αντέχω άλλο πόνο θα τρελαθώ θα χάσω τα λογικά μου πια! Με πρόδωσε με πέταξε έτσι απλά, Χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό, Τα έκανε όλα αυτά στην μοναδική φορά που την είχα εγώ ανάγκη. Απλά τα μάζεψε έφυγε και τελείωσε απλά για εκείνη. Σε εμένα έμειναν τα μεγάλα λόγια οι όμορφες στιγμές κ ο εφιάλτης που την ανακάλυψα στο φβ την διαδικτυακή της απιστία!. Ότι κ να κάνω την σκέφτομαι θυμάμαι όλα αυτά ποναω υποφερω μαρτυραω. Σήμερα έγινε το εξής. Άνοιξα το λαπτοπ μετά από μήνες... Πάω φβ κ βγάζει το προφίλ της με το κωδικό εισόδου! Πατάω σύνδεση μπαίνει μέσα. Κ ξεκίνησε το έργο.... Είναι με κάποιο άτομο που οκ τα έχουν κ λένε ότι λέει ένα ζευγάρι... Δλδ ότι λέγαμε μαζί τότε. Όλα αυτά τα κάνει κ με εκείνων, ναι λογικό είναι οκ! Εγώ όμως ποναω φριχτα δεν μπορώ να συλλαβω το γεγονός ότι κάποτε αυτός ο άνθρωπος ήταν αυτός που έλεγε πόσο μ αγαπάει πόσο της λείπω πόσο με σκέφτεται πόσο πόσο πόσο πόσο!!! Δεν μπορώ να χωνεψω τώρα ότι εγώ είμαι ένα ξεχασμένο παρελθόν ένα άτυχο ένα κακο ένα που δε θέλει να θυμάται καν! Εγώ ρε παιδιά;;;Εγώ ο φουκαρας τον ουρανό με τα άστρα κατέβασα για εκείνη ηλικρινα, Εγώ παράτησα εμένα να έχει εκείνη τα πάντα γιατί μεγάλωσε πολύ στερημενα και φτωχά. Εγώ ήμουν η φιλενάδα της ο εραστής ο άντρας ο πατέρας που ποτέ δεν είχε στη ζωή της, Εγώ ρε παιδιά ήμουν αυτός που καρφωνα 4 παυσιπονες ενέσεις για να είμαι δίπλα της στο νοσοκομείο!!! Εγώ την παντρεύτηκα να έχει ασφάλεια υγείας. Με αγαπούσε ρε παιδιά με λατρευε και έκανε και αυτή για εμένα αρκετά πράγματα. Πώς γίνεται ρε παιδιά να με πετάξει έτσι; Πώς γίνεται ρε παιδιά όταν εγώ μέχρι τελευταία στιγμή να είμαι εκεί δίπλα της σε όλα όλα όλα κ αυτή απλά να με πετάξει σαν εν σκουπίδι? Τόσο σκληρή που δε φαντάζεστε ρε παιδιά, Τι να σας πω. Ότι εμένα τον άντρα της μου έλεγε λεπτομέρειες στο σεξ με τον άλλον. Κ μου τον εφτυνε πραγματικά κ τώρα είναι μ αυτόν!!! Και μάλιστα.... Όχι μόνο είναι μαζί του. Αλλά είδα ότι μιλάει κ με έναν άλλον που το πάει στο πονηρό! Όπως έκανε κ με εμένα ακριβώς... Πείτε μου σας πάρακαλω εσείς τι συμπεράσματα βγαζεται και εγώ τι να κάνω πως να με βοηθήσω σιγά σιγά να την ξεπεράσω. Μια βοήθεια ρε παιδιά σας παρακαλώ
32
 
 
 
 
σχόλια
Εάν ξέραμε τον άνθρωπο που τα δίνουμε, Θα προσεχαμε και θα είχαμε. Όμως καμία φορά ακόμα και η ίδια μας ή γυναίκα είναι μια ξένη στην ουσία που δεν ξέρουμε.
Ευχομαι να εισαστε καλυτερα...Σας απαντησα πιο πανω σε αυτο που ρωτησατε προχθες...Τα παιδια εδω μεσα μιλανε πολυ ενταξει...Μπραβο ρε παιδες σας χαιρομαι ολους που βοηθατε,αν και καποιοι το παρακανατε λιγουλακι με το ιντερνετ...Ειναι λιγο χοντροκομμενο αυτο...Δεν θα το προτεινα!!!
Να θυμάσαι πως πραγματικά ΟΛΑ περνούν και πως σε 2-3 χρόνια από τώρα τίποτα από όλα αυτά δε θα έχει σημασία. Σχεδόν όλοι την έχουμε πατήσει έτσι με άτομα που δεν άξιζαν. Το βασικό είναι να μην λαμβάνεις καθόλου νέα της ούτε από facebook ούτε πουθενά αλλού. Δε σε ενδιαφέρει αν μιλάει ή βγαίνει με έναν πέντε ή δεκαπέντε. Ή μάλλον πρέπει να σε χαροποιεί που ξέμπλεξες από μια κοπέλα τέτοιας ποιότητας και ανοίγει ο δρόμος για άλλες αξιόλογες γνωριμίες (υπάρχουν πολλές πίστεψέ με). Τι μπορείς να κάνεις για να ξεχαστείς; Γράψου γυμναστήριο, ξεκίνα να βλέπεις σειρές, επικεντρώσου στη δουλειά/ μαθήματα ή με ό,τι καταπιάνεσαι τελευταία. Προσωπικά κάνω όλα τα παραπάνω και με έχουν βοηθήσει όταν νιώθω πιεσμένη, στενοχωρημένη κ.λπ. Επίσης, σκέψου το εξής: υπάρχουν τόσο πολλά που έχουμε να κάνουμε και να πετύχουμε στη ζωή μας που δεν αξίζει κανείς να μας κρατήσει πίσω και να μας μαυρίσει την ψυχολογία.Υ.Γ αυτό με τη γιαγιά που προσέχει η κοπέλα δεν μ' άρεσε καθόλου. Θα σου πρότεινα να το αξιοποιήσεις. Και δεν εννοώ επιβαρυντικά για την πρώην, αλλά να έχεις το νου σου μην το υλοποιήσουν όντως.
Μερικά τιπς: να μιλάς με τους ανθρώπους. Μην κλείνεσαι. Να αφήνεις να σε πλησιάζουν και να τα βγάζεις από μέσα σου. Προσπάθησε να κοιμάσαι όσο πιο καλά γίνεται. Όταν είμαστε κομμάτια η μέρα μοιάζει με βουνό. Όταν βλέπεις ότι περνάς καλά σε μια κατάσταση ή με κάποια πράγματα μπορεί να τα επαναλαμβάνεις. Βάλε χιούμορ στη ζωή σου. Βάλε φαντασία και σπιρτάδα. Μπορείς να μαγειρέψεις πχ μια μέρα και να φαντάζεσαι ότι αγωνίζεσαι για το master chef. Δεν έχει ηλικία το παιχνίδι. Χρειάζεται να παίζεις λίγο πιο πολύ. Καλή η σοβαρότητα, όμως κι οι στιγμές που είσαι ανάλαφρος χρειάζονται. Όταν λοιπόν νιώσεις ότι είσαι σε τέτοια φάση φρόντισε να την εκμεταλλευτείς εκείνη τη στιγμή γιατί μετά ίσως επέλθει η ματαίωση. Αν έχεις τίποτα ανήψια μικρά θα είναι ακόμη πιο εύκολο. Έχουν φοβερή ικανότητα τα παιδιά να σου θυμίσουν πως να χαίρεσαι τη ζωή. Μπορείς να διαβάζεις βιβλία και να δεις ταινίες πέρα από άλλες δραστηριότητες. Τα βιβλία είναι πολύ καλή επιλογή για το βράδυ. Αν είσαι αναγνώστης σαν τον αδερφό μου : έχεις κοιμηθεί σε 1' . Αλλιώς γλιτώνεις τις πιο άσχημες σκέψεις και παράλληλα εμβαθύνεις αλλού. Θα σου πρότεινα γυμναστική... Αν και εγώ προτιμώ να χορεύω στο δωματιάκι μου και τις βόλτες. Χμ... Να τρως πιο αργά το φαγητό σου για να το απολαμβάνεις. Ακόμη, μη φοβάσαι να ανταλλάζεις χαμόγελα ή και δύο κουβέντες με νέα άτομα. Δεν χρειάζεται να σημαίνει τίποτα. Δεν χρειάζεται να προσδοκάς τίποτα. Βασικά, αν δεν γεμίζεις την ζωή σου με πράγματα που σε ευχαριστούν και δεν αποφασίσεις ότι σου αξίζει να τα ευχαριστηθείς πώς θα συνέλθεις; Ίσως πρώτα χρειάζεται να κάνεις εκείνη την επίπονη κουβέντα με τον εαυτό σου για να δεις λίγο τι σου διέφυγε και γιατί εθελοτυφλούσες. Επίσης, πέρα από το ότι θα τα κόψεις όλα μαχαίρι θέσε ένα εύλογο χρονικό όριο όπου μετά από αυτό θα πάψεις να την περιμένεις να γυρίσει ( έστω ακούσια ελπίζεις) δύο μήνες; Ένα διάστημα να μη σε πιέζει ώστε να πάρεις την απόφαση νωρίτερα. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν αυτές οι ιδέες. Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα μέχρι να βρεις τι δουλεύει για σένα. Γιατί σε σένα πρέπει να εστιάσεις. Να βρεις πράγματα που σε ικανοποιούν και σε ολοκληρώνουν. Να συστηθείς πάλι στον εαυτό σου. Να χαλαρώσεις, να αυτοσαρκαστείς. Να σε μάθεις νέα πράγματα. Να σε κανακέψεις. Να σου κάνεις κανένα ωραίο δώρο γιατί το αξίζεις είτε υλικό είτε σαν εμπειρία. Καλή τύχη! :)
Θα δοκιμάσω την μαγειρική που το έχω κι ολας. Και κανένα καλό βιβλίο (Μόνο να μην είναι κάνα με έρωτες κλπ ξανά μάνα κλάματα) Χαχααχαχχααχ
Μόνο ένα πράγμα μπορεί να φέρει τη λύτρωση σε αυτές τις περιπτώσεις: μαχαίρι σε οτιδήποτε έχει σχέση μαζί της.Σταματήστε να μπαίνετε στο προφίλ της και να βλέπετε όλα αυτά,δεν υπάρχει πιο ψυχοφθόρα διαδικασία κατά τη γνώμη μου.Παρτε το απόφαση ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας απο δω και πέρα για να μπορέσετε να φτιάξετε ξανά τη ζωή σας με κάποια άλλη γυναίκα.Κατανοώ απολύτως ότι δεν είναι εύκολο,είναι σαν να προσπαθείς να κόψεις το τσιγάρο ή το ποτό,αλλά μετά από καιρό νιώθεις πολύ καλύτερα.
Ειναι πολυ ασχημη η κατασταση που αντιμετωπιζετε.Της προσφερατε πολλα αλλα παρολ'αυτα,οπως λετε,σας αφησε.Δε θελω να σας στενοχωρησω ομως δεν κανατε επενδυση.Θελατε και τα προσφερατε.Δεν το κανατε για να μεινει μαζι σας.Πιστευατε οτι το αξιζε και επειδη την αγαπουσατε τα κανατε ολα,αυτο ομως δεν εξασφαλιζει οτι θα μεινει μαζι σας.Αν καταλαβα καλα κανετε παρεα πλεον υποτιθεται φιλικα.Σταματηστε το.Μονο κακο σας κανει.Διαγραψτε τη απο τις επαφες,το φβ σας κλπ και μην την ξαναδειτε.Δεν αξιζει να πονατε τοσο!!!
Δεν είπε πουθενά ότι δεν ήθελε και τα πρόσφερε. Αλλά η άλλη όφειλε να το αναγνωρίσει αυτό και να μην τον αδειάζει μ'αυτόν τον τρόπο. Σχέση είχαν.
Εννοείται δίνοντας στην σχέση σου δεν κάνεις "Επένδυση"! Αλλά γιατί έτσι νιώθεις έτσι θέλεις και έτσι κάνεις. Ξύπνησα μια μέρα και πήγα της πήρα όμορφα λουλουδακια... Μια άλλη μέρα την έκανα έκπληξη με ένα 3 ημερομηνία έκπληξη σε σαλέ με χιόνια. Και πολλα ακόμα που όχι επειδή έχω λεφτά, Εργάτης είμαι κ μάλιστα ΑΜΕΑ. Επειδή ήθελα να κάνουμε πράγματα μαζί εκδρομές ταξίδια βόλτες όλα αυτά τα όμορφα. Και μην πάει το μυαλό λόγο αναπηρίας δεν είχαμε σεξ. Καμία σχέση, Πολύ και μάλιστα καλό σεξ. Δεν ξέρω τι έφταιξε, Όπως και η ίδια τα παραδέχτηκε πέρυσι που είχανε βρεθεί για κάτι χαρτια, Δεν ξέρω τι έπαθα σκατα τα έκανα μέσα στα μυαλά μου και έγιναν όλα αυτά.ομως τώρα είναι αργά είπε. Ναι της είπα είναι πολυ αργά και εκεί τελείωσε το θέμα
ΤΟ δικό σου λάθος: υπερβολικά δοτικός σε βαθμό που δεν άφησες κάτι για σένα αλλά και σε καθιστούσε δεδομένο και κάπως ανιαρό(προβλέψιμο κάπως) . Παράλληλα δε, δίνεις την αίσθηση ότι κρέμασες όλη σου την ύπαρξη : πάνω της. Μέγα φάουλ και τα δύο.Η λύση; Αν έχεις κολλήσει τόσο άσχημα που μόνος σου δεν μπορείς να ξεκολλήσεις ζητάς και από κάποιον βοηθό βοήθεια. Εσύ εστιάζεις τόσο καιρό σε εκείνη. Εκείνη δεν είναι μέρος της ζωής σου πλέον. Εκείνη μπορούσε, τόσο της έκοβε, τόσα ένιωθε και σε άδειασε. Εσύ γιατί αδειάζεις κι άλλα 2 χρόνια για ένα τέτοιο άτομο; Και να γύριζε, και να σε αγαπούσε, δεν θα σου δώσει πρόσθετη αξία: διαθέτεις ήδη. :) Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ εύθραυστες, ανά πάσα στιγμή διαλύονται χωρίς να το πάρεις πρέφα. Οι προσφορές που κάνουμε στους άλλους δεν είναι μέσο δέσμευσης: έκανες αυτά που ένιωθες. Δεν κερδίζεται η αγάπη έτσι, μας αγαπούν γι' αυτό που είμαστε και στην καλύτερη εκτίμησαν αυτά που διαθέσαμε. Η μόνη σχέση που διαρκεί είναι με τον εαυτό μας. Αυτή ταλαιπωρείς τώρα για ένα άτομο που δεν είναι μέρος της ζωής σου. Πλέον, είστε ξένοι.
Όταν αγαπάς δίνεις, Θέλεις να κάνεις πράγματα για τον άνθρωπο σου θέλεις να είναι καλά να είστε καλά και σε νοιάζει να είσαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και οι δύο σας. Εννοείται όλα τα έκανα μέσα από την ψυχή μου και πότε δε το μετάνιωσα. Το θέμα είναι όταν ένας άνθρωπος σου δίνει τόσα πολλα τον βαριέσαι επειδή είναι δεδομένος;;; Και τον πετάς έτσι απλά; Και δε σε νοιάζει που είναι τι κάνει πως είναι αν ζει η εάν πεθαίνει; Και μάλιστα όταν αυτός ο άνθρωπος μαθαίνει ότι έχει πολύ σοβαρο πρόβλημα υγείας; Εγώ πιστεύω δε με αγάπησε ποτέ πραγματικά, Εγώ την πίστεψα τυφλά και την εμπιστευτικα όταν παντρευτηκαμε. Τώρα πρέπει να τελειώσει όλο αυτό που έχω μέσα μου οριστικά αμετάκλητα και να μην μείνει ίχνος. Έκανα κινήσεις να προχωρήσω έκανα τα πάντα τα δοκίμασα όλα. Όμως όταν αγαπάς αληθινά,Τότε..... Δύσκολα τα πράγματα
Μπορείς να αγαπάς κάποιον, να είσαι θυμωμένος για αυτή του την συμπεριφορά και παράλληλα να ξέρεις ότι δεν είναι μέρος της ζωής σου. Όλα αυτά που λες τα καταλαβαίνω. Καμιά φορά ακουγόμαστε πιο σκληροί με τους άνθρωπους που κατά κάποιον τρόπο έχουμε νιώσει να είμαστε στη θέση τους... Δεν χρειάζεται να την μισήσεις. Απλά το ότι δεν είναι μέρος της ζωής σου δεν είναι ακόμη επιλογή σου. Πρέπει να σκεφτείς καλά το πως σου φέρθηκε και αν όλο αυτό σε πήγε πίσω. Δεν είναι εύκολο να πας παρακάτω. Αν δεν το θες όμως δεν θα πας. Αν αποφασίσεις να επιτρέψεις στον εαυτό σου να την αγαπάει, ότι είσαι θυμωμένος μαζί της, απίστευτα πληγωμένος αλλά παράλληλα ότι μπορείς να τα νιώθεις αυτά και να προχωρήσεις θα έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα. Μην κάνεις πράγματα για να την ξεπεράσεις και όσα νιώθεις. Αλλά κάνε κάποια πράγματα που σε γεμίζουν όταν το θες. Εκεί εστίασε. Προσπάθησε λίγο να εστιάσεις σε σένα. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να γίνει. Υ.Γ. Αυτά που είπα δεν τα είπα για κακό. Ούτε είναι απόλυτα αλλά μια δόση αλήθειας την περιέχουν. Εσύ φυσικά τα έκανες με άλλο σκεπτικό, αλλά είχατε γενικά διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Φίλε θα μπορούσα να της κάνω πολύ ζημιά.... Δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλη μέχρι να καταλήξει σε αυτό φόρο! Γιατί το λέω; Κοιτάει μια γρια, Το οποίο μιλάει με τον δικό της και της λέει να της δώσουν χάπια να κοιμηθεί για να...Επισεις θα μπορούσα να αλλάξω όπως είπες κωδικό και να τραβήξω ένα βίντεο πρώτα που μιλάει με αυτόν αγάπες λουλούδια κλπ, Και μετά να το πάω σε μια συνομιλία της με τον άλλον που του λέει να βρεθούνε. Όλα στον τοίχο της. Φαντάσου τι έχει να γίνει;;; Αλλά ρε φίλε πραγματικά εγώ τι θα κερδίσω από όλο αυτό το ρεζίλικι;;; Θα γίνω καλά; Οχι... Αντίθετα εγώ θα εξεφτελιστω πολύ. Ναι θα ήθελα να πάθει κακό όχι με την υγεία της, Αλλά να περάσει όσα με έκανε και πέρασα εγώ ρε παιδιά, Πράγματικα πολύ το θέλω. Κανέναν άλλος τρόπος εκδίκησης δεν θέλω. Αυτή η κοπέλα ποτέ δε με αγάπησε τώρα το αντιλαμβάνομαι και το χωνευω ότι έτσι είναι. Τώρα αυτή κάνει σε αυτόν ότι έκανε και σε εμένα, Του δείχνει αγάπες λουλούδια αλλά ταυτόχρονα μιλάει και με άλλους. Πιστεύω ότι μια μέρα θα έχει άσχημη κατάληξη. Το ελπίζω το θέλω πολύ. Ότι είναι να το βρει να το βρει από την θεία δίκη
Εγώ θέλω να την βρει και μάλιστα στον ίδιο βαθμό με εμένα. Γιατί δε χρωστουσα σε τπτ εγώ να περάσω και να περνάω όλα αυτά. Αυτό τον αμέτρητο μεγάλο πόνο. Μάρτυριο έγινε ο. Κόσμος μου και στο παρελθόν είχα τρελές σκέψεις να κάνω κακό στον εαυτό μου. Όχι για εκείνη, Αλλά επειδή δεν άντεχα το πόνο
Αδερφέ έχεις μπλέξει με καριόλα. Πουτάνα δεν θα την πω, γιατί εκείνες κάνουν ένα καθ'όλα τίμιο επάγγελμα.Στο θέμα μας: έχεις ακούσει το ρητό με το πιάτο που τρώγεται κρύο. Αφού έχεις τον κωδικό της, μπαίνεις με αυτόν στο προφίλ της στο fb και το 1ο πράγμα που κάνεις είναι να τον αλλάξεις για να μην μπορεί να μπει η ίδια. Από κει κι έπειτα, αρχίζεις να ποστάρεις διάφορα "περίεργα" στον τοίχο της, τα οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν θα εμπλέκουν ή θα σκιαγραφούν εσένα. Καλές αναρτήσεις υπάρχουν για να την κάνεις ρόμπα, όπως: "με τρελαίνουν τα μαύρα εργαλεία" και ότι άλλο βάλει ο νους σου. Κάνεις λάικ σε ότι πιο διαστροφικό γκρουπ υπάρχει και σχολιάζεις. You choose...
Τέτοιες π@π@ριές σαν αυτές που προτείνεις έκανε και ένας πρώην συνάδελφος μου στην πρώην σύζυγο του και μια χαρά ήρθε η Δίωξη και τον συνέλαβε στο χώρο εργασίας του. Και το ποινικό του μητρώο λέρωσε και τη δουλειά του έχασε, για τη σύζυγο δεν το συζητάμε, την είχε χαμένη από καιρό.Τι έλεγες είπαμε;;;
Έκανα κάνω και θα κάνω συνέχεια προσπαθειες να ξεπεράσω αυτή την αρωστημενη κατάσταση, Απλά είναι μέρες και ώρες που δεν παλεύεται. Όπως αυτή εχθές που είδα συνομιλίες της κλπ. Δεν ξέρω με ποιους ψυχολογικους τρόπους να το αντιμετωπίσω όλα αυτά πλέον....
... To μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να πιέσετε τον εαυτό σας να πάψει να μαζοχίζεται. Δεν σας κάνει καλό, το αντιλαμβάνεστε, όμως πάραυτα στρίβετε το μαχαίρι στην πληγή, από επιλογή πια. Εξίσου επιλογή είναι να σταματήσετε να το κάνετε αυτό. Από εσάς εξαρτάται, αποκλειστικά!Κλείστε λοιπόν τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν για να έχετε ένα νέο μέλλον.Φιλικά!
Και πολυ καλα κανετε!Να συνεχισετε ετσι...Δεν ειναι ευκολο το ξερω γιατι εχω περασει το ιδιο απο σχεση...Πηρε χρονια και σε μενα καλη ωρα οπως σε εσας αλλα στο τελος καταλαβα πως τζαμπα καθομουν και στεναχωριομουν,εκεινος εκανε ζωαρα και εγω θρηνουσα...Το πηρα αλλιως,θυμωσα και ειπα φτανει...Εννοειται πως δεν ξαναεμπιστευευσαι ευκολα μετα...Θελει ηρεμια η ψυχουλα σας τωρα ...Ολα θα γινουν σιγα σιγα...Εμενα θυμηθηκε μετα απο 10 χρονια να ερθει να ζητησει συγνωμη και να καταλαβει τι εκανε...Αλλα πλεον ειναι αργα...Γι αυτο σας λεω,η δικαιωση μπορει να αργει αλλα ερχεται..Ζηστε για εσας και αφηστε την,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!
Ηταν πολυ εγωιστης ανθρωπος,δεν περιμενα ποτε να το πει αυτο...Απο οσο μου ειπε ο ιδιος αυτο που τον εκανε να καταλαβει το λαθος του ηταν πως δεν γνωρισε καμια αξιολογη κοπελα και πως μια του φερθηκε οπως εκεινος σε εμενα και τοτε καταλαβε ποσο πολυ με πληγωσε...Θελω να ναι καλα του ειπα,να περναει ομορφα αλλα πλεον δεν μπορω να ξανα ειμαι μαζι του...Περασα πολλα του λεω να σε ξεπερασω και εσυ ειχες ηδη αλλη σχεση,δεν πειραζει,πανε περασαν αυτα αλλα τοτε ημουν στα πατωματα...Μετα απο χρονια περασα πολυ πιο δυσκολες καταστασεις με αρρωστιες και θανατους απο τους δικους μου ανθρωπους και καταλαβα αγαπητε εξομ
.....εξομολογουμενε πως τελικα μερικες φορες υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα γυρω μας να νοιαστουμε και να ποναμε που αξιζουν και εμεις καθομαστε και ποναμε για αυτους που μας πληγωσαν με τον χειροτερο τροπο!Παει περασε....Κοιταξτε εσας,σας το ξαναειπα...Ζηστε την ζωη που σας αξιζει...Ο Θεος ειναι μεγαλος,βλεπει την αδικια,θα δικαιωθειτε καποτε αλλα μην ξαναπεσετε θυμα για καμια γυναικα ξανα...Ευχομαι η επομενη να σας δωσει την αγαπη που σας στερησε η προηγουμενη ως τωρα και να σας κανει απολυτα ευτυχισμενο!!!
Κυριε μου...Αν δεν σηκωσετε μονος τον εαυτο σας,κανεις αλλος δεν θα καταφερει να το κανει για εσας!Πληγωθηκατε τοσο και παρολα αυτα την σκεφτεστε και την αγαπατε ακομη!Αυτο θα πει δυναμη ψυχης και να ξερεις να αγαπας πραγματικα,αλλα οπως βλεπετε παντα εκει που δινουμε ολο μας το ειναι σαν ανθρωποι και γινομαστε θυσια για καποιους/ες βρισκουν να μας πατησουν παραπανω και να μας ισοπεδωσουν!Περασατε τοσα,το καταννοω αλλα πλεον δωστε μια ωθηση στον εαυτο σας προς το καλυτερο και ξανα αποκτηστε την χαμενη σας αυτοπεποιθηση και αξιοπρεπεια!Σκεφτειτε πως για να ερθουν ετσι τα πραγματα παει να πει πως αυτη η γυναικα δεν αξιζε για εσας!!!Ψηλα το κεφαλι απο σημερα κιολας,κλειστε αυτο το κεφαλαιο στην ζωη σας,πειτε πως ηταν ενα γερο μαθημα οπως αυτα που ζουμε ολοι και συνεχιστε για εσας και μονο απο εδω και περα...Θα βρεθει η καταλληλη που θα εκτιμησει οσα σας εχουν απομεινει να προσφερετε πλεον!Θελει δυναμη αλλα ας σταματησει ο πονος εδω!Γυρω μας υπαρχει τοση δυστυχια οπως βλεπετε.Δοξαστε αν εχετε την Υγεια σας και οικογενεια με φιλους που σας αγαπανε..Αυτα δεν τα εχουν ολοι...Εκτιμηστε τον εαυτο σας και ευχομαι να χαμογελασετε γρηγορα ξανα!!!(Καποια στιγμη θα το μετανιωσει,θα γυρισει ζητωντας συγνωμη αλλα μεχρι τοτε ευχομαι να την εχετε ξεπερασει και να της πειτε σε συγχωρω αλλα τελικα ΑΞΙΖΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,σε ευχαριστω που με αφησες να τα αποκτησω) και οντως ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να τα εχετε ηδη ολα στρωμενα ομορφα στην ζωη σας...Ξημερωνει μια αλλη ημερα και σας το λεει ενας ανθρωπος που δεν εχει περασει καθολου ευκολα στην ζωη του...Με εκτιμηση και σεβασμο να εισαστε ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ οπου και αν ειστε,σε οτι και αν κανετε απο εδω και περα!!! Καλημερα!