ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2017 | 02:10

Μόνη ξανά δεν θα σ`αφήσω!

Βαρέθηκα να είμαι μόνη μου.Βαρέθηκα...Δεν μου αρκει πλέον ούτε η ποίηση ούτε η λογοτεχνία.Η μουσική δεν με ταξιδεύει πια.Θέλω να γνωρίσω έναν άνθρωπο!Θελω δύο ανδρικα χέρια να με αγκαλίαζουν πριν κοιμηθώ.Δεν επιθυμώ ακόμη τη σεξουαλική επαφή αν και ξερω πως η στιγμη εκείνη δεν θα αργήσει..Κουράστηκα να ερωτεύομαι πλατωνικά,δεν αντεχω αλλο.Θέλω έναν συντροφο!
2
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι στον κόσμο του πλατωνικού ( χτες μας κατέστρεψε και μια νίκη ο Πλάτωνας τώρα που το θυμήθηκα ) ακόμη και θες κατευθείαν να μεταβείς σε έναν σύντροφο; Δεν ξέρω για ηλικίες αλλά λογικά είσαι μικρούλα. Το λοιπόν, αντί να βιάζεσαι με τις σχέσεις γιατί δεν κοιτάς να προεκτείνεις γενικότερα τις γνωριμίες σου. Αν γνωρίζεις τους άλλους σαν ανθρώπους πρωτίστως και όχι σαν υποψήφιους εραστές θα έχεις αφενός καλύτερη θεώρηση του ποιον του και παράλληλα θα είσαι πιο άνετη. Κάνε χαβαλέ, φλέρταρε. Μην προδικάζεις πριν γνωρίσεις τον άλλον. Δες τι κάνουν και όχι αν για πάρτη σου έχουν ξεσηκώσει όλη την ποίηση του Λειβαδίτη ( με ένα copy-paste κιόλας ). Δηλαδή, δίνε βαρύτητα στις πράξεις και όχι στα λόγια. Εκτός, και αν αυτά και μόνο σου αρέσουν.