ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2017 | 14:30

Ερωτηση παγιδα

έχουμε χωρισει εδώ και ενα μηνα γιατι ειναι παντρεμενος. Μου ελεγε ότι θα ηθελε να ειμαστε μαζι γιατι ειμαι η γυναικα της ζωης του.Τα ειχαμε για κανα μηνα από απόσταση. Συνολικα βρεθηκαμε μονο δυο φορες. Την πρωτη φορα που καναμε ερωτα και αλλη μια που ηρθε να με βρει. Θα ακολουθουσαν και αλλες αλλα το εκοψα. Πιο πολύ ανταλλασαμε συναισθηματικα μηνυματα ερωτα και αιωνιας αγαπης. Μια φορα μαλιστα είπε είμαι έτοιμος να παω να μιλησω στα παιδια μου (Ειναι μεγαλα ~35).Πολύ συντομα συνειδητοποιησα ότι ολο αυτο δεν μου αρεσε καθολου.Τα σαββατοκυριακα που δεν ειχαμε επαφη, τις καθημερινες που μιλαγαμε μονο σε συγκεκριμενα ωραρια κλπ...Δεν ηταν υγιες ολο αυτο. Οπότε έκοψα καθε επαφη μαζι του αφού πρωτα του εξηγησα οτι δεν μου αρεσει ολη αυτη η κατασταση. Στην αρχη εστειλε ενα αποχαιρετιστηριο γραμμα αλλα αμεσωσ μετα ακολουθησε καταιγισμος μηνυματων, γραμματων, τηλεφωνηματων κλπ στα οποια ουδεποτε ανταποκριθηκα.Όλο μου ζηταγε εξηγησεις γιατι λεει δεν καταλαβε γιατι εξαφανιστηκα.Και ζηταγε να σηκωσω το τηλεφωνο και να του πω οτι η αγαπη μας τελειωσε.Μιά φορά μονο απαντησα στελνοντας ξανα το μηνυμα με το οποιο του εξηγουσα για ποιον λογο δε θελω να ξαναβρεθούμε και συμπληρωσα: Τι δε καταλαβαινεις? Οτι εισαι παντρεμενος? Η ότι δε δεχομαι να ειμαι το τριτο προσωπο? Πόσες φορές πρέπει να ξαναπουμε τα ιδια?Ειπε οτι καταλαβε τοτε, αλλα μετα από κανα δυο μερες συνεχισε να στελνει μηνυματα μια δυο φορες καθε εβδομαδα λεγοντας οτι κοντευει να του στριψει και οτι χρειαζεται να καταλαβει πως γινεται από μια ερωτευμενη γυναικα να εφτασα να του λεω ότι τωρα νοιωθω ελευθερη από αυτη τη κατασταση και ότι δεν εχω να πω τιποτα αλλο.Επισης καποια στιγμη αφησε να εννοηθει οτι υπαρχουν καποιες αλλαγες στη ζωη του αλλα δεν εχει νοημα να μου τις πει πια, μιας και δεν ανταποκρινομαι.Τωρα μου εστειλε το εξης μηνυμα:"Μα γιατι δεν με παιρνεις σαν φιλο τηλεφωνο που και που? Εκανα κατι λάθος και με ακυρωνεις ετσι από την ζωη σου?Πάντα συμπεριφερομουν σωστα σε σενα και ειναι η πρωτη φορα που καποιος μου φερεται ετσι. Αν εισαι με καποιον αλλο και πιστευεις οτι σε ενοχλω απλά πεστο μου. Αλλα δωσε μου έναν λόγο να καταλαβω τη συμπεριφορά σου. Σημαινες τοσα πολλά στη ζωη μου που μου ειναι πολυ δυσκολο να βλεπω να εχεις φυγει με αυτόν τον τρόπο."Προσπαθει να με τραβηξει πισω ή ειναι η ιδεα μου?Πως πρεπει να το χειριστώ?
16
 
 
 
 
σχόλια
Ορίστε τώρα. Με τη χαζομαλακία και τον κωλοεγωισμό σου(δε θέλω να είμαι το τρίτο πρόσωπο) χάλασες μια αρμονική συνύπαρξη. Άλλη φορά να μη προσκολλάσαι και να βρίσκεις και άλλα πράγματα να ασχοληθείς εκτός του παντρεμένου γιατί έτσι γίνεσαι κολλιτσίδα και τον νευριάζεις τον άλλον.
Aπαντώ σαν να είναι αληθινή η εξομολόγηση για λόγους συντομίας. Θα του έστελνα το παρακάτω:"Μα γιατι δεν με παιρνεις πάλι τηλεφωνο που και που να καυλώνω νιώθοντας ποθητός? Εκανα κατι λάθος που κοιτάω την καραπαρτάρα μου και δεν θα είσαι διαθέσιμη όποτε μου καυλώσει να νιώσω ξανά σαν ήρωας μυθιστορήματος*? Πάντα συμπεριφερομουν λάθος σε σενα γεμίζοντάς σε ψέμματα και ειναι μία από τις πολλές φορές που έπεσα σε ψάρι που τσίμπησε το δόλωμα. Αν εισαι με καποιον αλλο και πιστευεις οτι σε ενοχλώ πρέπει να νιώσεις ενοχές γι'αυτό για να μπορείς να με ξανακαυλώνεις οπότε το θελήσω. Αλλα δωσε μου έναν λόγο να καταλαβω τη συμπεριφορά σου επειδή δεν έχω συνηθίσει να μην χάφτουν τις αηδίες που λέω. Σημαινες τοσο λίγα στη ζωή μου που είναι δύσκολο τώρα να σκέφτομαι τι άλλες παπαριές πρέπει να σου πω για να συνεχίσεις να τονώνεις την πεθαμένη μου λίμπιντο." Δεν θα σε ξαναενοχλήσει γκαραντί. *Αρσενικός Μποβαρύ ο τύπος.
πολύ καλό!!! κι ακόμα κι αν έχει το θράσος να απαντήσει μετά απ'αυτό που είπε η καραβάν... απλά θα είναι για λύπηση... αν και δεν νομίζω να ξαναπαντήσει!!
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το νόημα της καταχώρισης άλλης μίας δακρύβρεχτης εξομολόγησης με παντρεμένο κλπ σ' αυτή τη στήλη! Ξέρεις ότι είναι λάθος από την αρχή εξομολογούμενη πάραυτα κάθεσαι και γράφεις ολόκληρο κατεβατό σου 'πα, μου 'πες και κολοκύθια εις το πάτερο! Ένα μ@λακιστήρι είναι το τυπάκι, του 'δωσες λίγη σημασία εν γνώσει σου, το τονίζω και ξανά ανακάλυψε τι έχει μέσα στο βρακί του. Και σου λέει λέγε-λέγε θα την τουμπάρω ξανά.Στο διά ταύτα: Είσαι τόσο ανόητη ώστε να "ξανασκοντάψεις"; Go ahead και με τις ευλογίες μας! Έχεις αρκετή αξιοπρέπεια και άλλη τόση αυτοεκτίμηση ώστε να προσπεράσεις; Άντε να τη χαρώ εγώ την κοπελιά! Ήθος ρε φίλε, αξία υπό εξαφάνιση... Πφφφ.....
Η στήλη αυτή είναι φτιαγμένη γι'αυτόν ακριβώς το λόγο,για να λέει ο καθένας αυτό που τον απασχολεί.Προτιμώ να διαβάζω αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις "δακρύβρεχτη εξομολόγηση" παρά τρολλ ηλιθιότητες.Στο κάτω κάτω αυτό απασχολεί την κοπέλα αυτή την περίοδο και αυτό μας γράφει.Μπορεί για εσένα να μην είναι σημαντικό,ούτε για εμένα είναι,αλλά δεν μπορείς να μειώσεις τη σημασία που έχει για την εξομολογούμενη.Όσο για το ήθος που απλά λες πως είναι αξία υπό εξαφάνιση,αν κατάλαβα καλά από την εξομολόγηση,η κοπέλα λέει ότι δεν του απαντά και αναρωτιέται γιατί αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους του.Τέλος,σχετικά με το πως θα πρέπει να το χειριστεί,συμφωνώ μαζί σου πως αν έχει αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση θα συνεχίσει να τον αγνοεί.
Όταν επιλέγεις να μπεις έστω και σε σύντομη σχέση με έναν δεσμευμένο/παντρεμένο άνθρωπο, το στεγανό πλαίσιο της σχέσης δημιουργείται αυτόματα. Ξέρεις ότι είναι λάθος, ξέρεις ότι σε υποβιβάζει και ως άνθρωπο και ως γυναίκα, αλλά πάραυτα επιμένεις για να περάσεις καλά; Γιατί κάτι σου 'βγαλε αυτός ο άνθρωπος; Γιατί έτσι ήθελες; Whatever. Για να το εξομολογείται λοιπόν εδώ η εν λόγω κοπέλα, θεωρώ ότι δεν την προβληματίζει καθόλου το δηλούμενο "δεν ξέρω τι να κάνω που μ' ενοχλεί", κατ' εμέ είναι ο καπνός για να θολώσει το "τοπίο", αλλά καθαρά η επιβράβευση του "ναι οκ, τα 'φτιαξα με παντρεμένο, το ήξερα εξαρχής και τώρα προσπαθώ να το κόψω όχι γιατί δεν είναι σωστό αλλά γιατί για εμένα δεν έχει την εξέλιξη που θέλω". Δε θα την επιβραβεύσω παρηγορώντας την, όχι!Και ας πούμε για άλλη μια φορά το έρμο το αυτονόητο: Αν θέλεις να πραγματικά να εξαφανιστείς, η τεχνολογία είναι τόσο βοηθητική όσο ποτέ. Μπλοκάρεις από παντού και δεν ψάχνεσαι στις εξομολογήσεις της Lifo γιατί το τυπάκι επιμένει να σε ενοχλεί εφόσον του ξέκοψες ότι δεν θέλεις να είσαι μαζί του.
Μαζί σου.Απλά επειδή δεν αναφέρει αν το ήξερε εξ αρχής ή αν το έμαθε στην πορεία δεν μπορώ να την κρίνω.Αλλά ναι,συμφωνώ ότι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο(σχέση με παντρεμένο) και πως η τεχνολογία βοηθά πολύ να τον αποφύγει.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί λες ότι είναι ερώτηση παγίδα; Εγώ γιατί δεν το βλέπω;; Μήπως να πάω να κοιταχτώ;;; Να ανησυχήσω; Οι άλλοι έπεσαν στην παγίδα; Γλύτωσε κανείς; Και τελικά ποιός την έστησε αυτή την παγίδα; Πολλά ερωτήματα... πφφφφ
1. "Πάντα συμπεριφερομουν σωστα σε σενα" : το σε σενα - πες του - δεν πιάνει άπαξ κι έχεις συμπεριφερθεί έστω και σε έναν άνθρωπο λάθος (τη γυναίκα του ας πούμε) ποιος μου λέει ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ? 2. "και ειναι η πρωτη φορα που καποιος μου φερεται ετσι" : ακριβώς επειδή δε σου φέρθηκε κανένας έτσι κοροιδεύεις μια ολόκληρη οικογένεια και εμενα μαζί. Και λήξτο και μην ξαναπαντήσεις ποτέ και βρες έναν άντρα αξιοπρεπή να ηρεμήσεις! Τωρα για το τρολ που λέει η κόμπρα, δεν ξέρω αν είναι η συγκεκριμένη, πάντως τα χω δει να συμβαίνουν...
εισαι τέρμα ότι να ναι και προφανώς δεν έχεις υπάρξει παντρεμένη... Η γυναίκα του είναι κάτι δεδομένο καλώς ή κακώς. Ο άνθρωπος ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή του και είδε στα μάτια του μια ευκαιρία. Μ' αρέσει που τα χεις δει να συμβαίνουν κιόλας...έξω απ'το χορό προφανώς. Εγώ είδα ειλικρίνεια στο μήνυμα του ανδρός. Τώρα εσύ είσαι προκατειλημμένη μέχρι αηδίας!
για το προκατειλημμένη δε ξέρω, γιατί όταν είσαι δεν μπορείς να το ξερείς! αλλά αν ήθελε να ξαναφτιάξει την ζωή του την εξομολογούμενη περίμενε? γιατί δεν είχε χωρίσει νωρίτερα? και είναι ωραίο ο άνθρωπος που είχες τόσα χρόνια δίπλα σου να ειναι δεδομένος? δεν του είπα να μην ξαναφτιάξει τη ζωή του, αλλά η πολλή πίεση από τη μεριά του προς την εξομολογούμενη άλλο πράγμα δείχνει! δείχνει συναισθηματική αποφόρτιση και όχι πραγματικό ενδιαφέρον! δείχνει ότι βλέπει την εξομολογούμενη σαν το αντικείμενο διαφυγής του από τη φυλακής του! και επειδη το αντικείμενο τσιναει, γιατί είναι άνθρωπος, δωστου κι αλλη προσπάθεια ο τύπος, γιατί δεν του κοστίζει κάτι αφού έχει και τη δεδομένη στο σπίτι! κοτζαμάν άντρας και δε μπορεί να βάλει τη λογική να λειτουργήσει! ας χωρίσει πρώτα τη γυναίκα του αφού θέλει να αλλάξει τη ζωή του και το ξανασυζήταμε! αλλα δεν το νομίζω!
Τώρα σοβαρά, μηνύματα έρωτα και αιώνιας αγάπης και έχετε βρεθεί 2 φορές σε ένα μήνα σχέση; Ρε παιδιά, είπαμε, ο έρωτας μας χαζεύει ελαφρώς, αλλά όχι και έτσι.Και μάλιστα αναρωτιέσαι αν προσπαθεί να σε τραβήξει πίσω, ενώ σε έχει ταράξει στα μηνύματα και τα τηλέφωνα.Εκτιμώς δεόντως τα καλά τρολαρίσματα, αλλά αυτό δεν πληροί τις προδιαγραφές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ