ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2017 | 02:09

Γιατι ε? Γιατι?

Γιατι να σου μιλαει καποια διαδικτυακα- επι ωρες ατελειωτες για μεγαλο διαστημα- να σου πεταει ερωτικα υπονοουμενα, να δειχνει ενδιαφερον, να υπαρχει επικοινωνια διχως ομως να σε βλεπει για κατι πιο σοβαρο, ενω σου εχει αναφερει πως ψαχνει για σχεση? Τοτε γιατι μου μιλας? Γιατι μιλας μονο σε μενα? Γιατι δεν πας να βρεις καποιον αλλον για σχεση? Γιατι? Ε? Γιατι?
3
 
 
 
 
σχόλια
Ε κι εσύ ρε μεγάλε που κολλάς δηλαδή; Στο ότι η κοπέλα ψήνεται για περιστασιακή σχέση μαζί σου και όχι για παντοτινή; Έχετε χαλάσει πολύ ορισμένοι.Υ.Γ: Βάλτην πριν το σεξ να υπογράψει ότι θα σε παντρευτεί. Μην σε εκθέσει κιόλας βρε αδερφέ.
Θα σου μιλήσω λίγο καφρικα: Γιατί είναι καψούρα μαζί σου. Και εσύ αντί να ενεργοποιηθείς διυλίζεις τον κονοπα. Εγώ στη θέση σου θα της έκανα ένα στενό μαρκάρισμα και αφού βεβαιωνομουν για τις προθέσεις της θα την έριχνα. Τώρα για σχέση και σαχλαμάρες σιγά, συνήθως αυτά που απορρίπτεις έχουν το ζουμί. Ξανασκέψου το!