ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2017 | 17:00

Λοιπον ναι, ζητατε πολλα

οταν καποιος σας εχει κυνηγησει για πολυ καιρο και του ριχνετε ακυρο ενω ταυτοχρονα τον υποτιματε, πως περιμενετε να βρει κουραγιο να συνεχισει; Ακομα και αν αλλαξετε γνωμη, ειναι λογικο να νιωθει επιφυλακτικος.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το "κυνήγι" με κάποια όρια δεν είναι κακό, οι ρόλοι δεν πρέπει να ισοπεδώνονται τελείως. Όμως υπάρχει η περίπτωση του επιμένω όταν διαφαίνεται ένα ενδιαφέρων αλλά υπάρχει το εμπόδιο της επιφυλακτικότητας που μπορεί να προσπεραστεί και η περίπτωση όπου αντιλαμβάνεσαι αδιαφορία και απουσία έλξης... Το πρόβλημα εδώ είναι εάν αντιλαμβάνεσαι αυτή την ειδοποιό διαφορά!
Μου φαίνεται πολλοί κυνηγάνε άτομα που δε θέλουν να κυνηγηθούν...Γιατί καλό μου παιδί μου να συνεχίσεις; Θες να είσαι "η ένεση αυτοπεποίθησης", η καβάτζα και το φαν κλαμπ του κάθε ανασφαλή;Ωραίοι είναι οι άνθρωποι που είναι ντόμπροι, άμα ενδιαφέρονται το εκδηλώνουν, αν όχι το εκφράζουν επίσης με ευγένεια και ειλικρίνεια. Οτιδήποτε άλλο είναι... ασχολίαστο!