Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2017 | 16:15

Δεν έχω τίτλο να βάλω

Βγαίνω με ένα παιδί εδώ και 1 μήνα! Από τις φορές που έχουμε βγει, τις 4 έχουμε κάτσει σε κάποιο μαγαζί και καμιά από αυτές τις φορές δεν έχει πληρώσει τον λογαριασμό! Πάντα μισά μισά! Παράπονο το χω! Έστω μια φορά να πει άστο θα πληρώσω εγώ! Τίποτα! Και δεν μιλάμε για τίποτα τεράστια ποσά! Το πολυ 4€
31 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 12 Επόμενα
avatar
Ανώνυμος/η 7.4.2017 | 17:14
Αυτό που οι κοπέλες θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο από τον άλλο με ξεπερνάει
'Ελα ντε.. Και χάρη σας κάνουμε που σας καθόμαστε..
avatar
Ανώνυμος/η 7.4.2017 | 22:07
That goes both ways
Nikon Nikon 7.4.2017 | 17:22
ένα καφέ τον κερνάς ρε συ έλεος πια !!
εγώ προτείνω το εξής , next time κερνάς το καφεδάκι εσύ και αν την επόμενη που πιείτε καφέ δεν κεράσει από μόνος του , χαιρέτα ευγενικά και κάντην με αλαφρά.
αν σε σκέφτεται σοβαρά θα πρέπει από μόνος του να πει η επόμενη είναι δική μου , λεπτομέρεια ? Ναι λεπτομέρεια , αυτές κάνουν την διαφορά ;)
avatar Fame 7.4.2017 | 17:44
Δεν είναι θέμα ποσού είναι θέμα τσιγγουνιάς.Αν συνεχίσετε μαζί στάνταρ θα σε ξενερώσει με την καρμηριά του.
avatar
Ανώνυμος/η 7.4.2017 | 22:58
Είναι γιατί δεν υπάρχει στο λεξικό θηλυκό γένος
Δε μας είπες για την οικονομική του κατάσταση πάντως, γιατί 2 ευρώ για κάποιους ίσως να είναι μεγάλο ποσό πλέον (και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά).
avatar
Ανώνυμος/η 7.4.2017 | 18:53
Ακριβώς, αν δεν έχεις μπει στα διαδικασία να ψάξεις για 5λεπτά να μαζεύεις για να βγεις για έναν καφέ μια φορά τη βδομάδα, δε νιώθεις.


Ζούμε σε δύσκολες εποχές και κάποιοι πραγματικά έχουμε φτάσει να νιώθουμε και ντροπή στο παρελθόν επειδή δεν είχαμε χρήματα. Είναι επώδυνη διαδικασία.


Υ.Γ. Πριν λίγα χρόνια, ένα παλικαράκι έλεγε ότι είναι άνεργος και με παλιά ρούχα κι όπως είναι η κατάσταση δεν τον παίρνει για σχέση... Κάπως τον επιβεβαιώνεις. Γιατί στην πραγματικότητα, το να πρέπει να αιτιολογείς την όποια φτώχεια σου και να σου κάνει ο άλλος την χάρη να σε αποδεχτεί κι ας είσαι φτωχός, είναι κομμάτι τραγικό αλλά και πραγματικό όσο άνετοι και αισθηματίες κι αν το παίζουμε (με λίγες εξαιρέσεις).
avatar Lady Marian 7.4.2017 | 22:06
Δε νομίζω ότι θα είχε τεθεί καν το θέμα αν μιλούσαμε για έναν άνθρωπο φτωχό ή άνεργο ή οποιονδήποτε που δεν του επιτρέπει να κερασει η οικονομική του κατάσταση.
Υπάρχουν άνθρωποι ευκατάστατοι εκεί έξω που ούτε μια τσίχλα δεν σε κερνάνε. True story!!
Minore Minore 7.4.2017 | 18:58
Κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος. Τον βρίσκω πάρα πολύ λογικό τον τύπο, τι περίμενες; Πρίγκιπας δεν υπάρχει, πάρτε το χαμπάρι.
avatar
Ανώνυμος/η 7.4.2017 | 19:02
Πιο σέξυ είναι οι ιππότες. Οι πρίγκιπες είναι κάτι κακομαθημένα παιδιά που φυσικά και δεν πλήρωσαν τίποτα, δεν προσπάθησαν ποτέ για τίποτα και όλα τους ήταν χαριστικά με αντάλλαγμα να μην έχουν δική τους προσωπικότητα αλλά να προσποιούνται τρόπους και φινέτσα.

Ο ιππότης από την άλλη, είναι πιο σκληραγωγημένος και έτοιμος για «θυσίες» κι όχι βουτυρομπεμπές. :D
anitoumpa anitoumpa 7.4.2017 | 19:04
Για κάποιον πράγματι έστω και 4-5 ευρώ μπορεί να είναι δύσκολο να τα κεράσει αλλά συμφωνώ με τον Nikon, κέρνα και δες αντιδράσεις.
Αν κομπιάσει ή αν αρνηθεί σημαίνει πως πράγματι έχει οικονομικό θέμα και δεν μπορεί γενικά να ανταπεξέρχεται σε κεράσματα.Αν δεχθεί χαλαρά αλλά δεν κάνει κίνηση μάλλον είναι καρμίρης.
Τώρα η σκέψη "δεν κερνάω γιατί κάποτε θα χωρίσω " νομίζω στους έξυπνους ανθρώπους δεν περνάει καν απ'το μυαλό.
avatar επειδη 7.4.2017 | 19:57
Αν καταλαβαινα ότι το πρόβλημα είναι οικονομικό δεν θα το έκανα θέμα! Ένα άτομο όμως που δεν έχει πάει ποτέ στη δημόσια εκπαίδευση δεν το λες και φτωχό! Πήρα τη πρωτοβουλία σήμερα και του είπα άστο κερνάω εγώ σήμερα και επέμεινε να μ δώσει τα λεφτά και ο λογαριασμός να είναι μισά μισά όπου και έτσι έγινε! ??
troufaki troufaki 7.4.2017 | 20:08
Μπορεί έτσι να έχει ανατραφεί. Αυτό είναι κάτι πολύ σύνηθες σε χώρες της βόρειας Ευρώπης κυρίως.
Το πρόβλημα ακριβώς δεν κατάλαβα ποιο είναι.. Σίγουρα είναι ωραίο να μας κερνάνε, αλλά δεν είναι και υποχρεωτικό. Κι αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα στη σχέση σας, γιατί θες να δημιουργήσεις ένα;
Kαραβάν' Kαραβάν' 7.4.2017 | 20:28
Λάθος. Τους γονείς του δεν λές φτωχούς εν προκειμένω! Και μάλιστα δεν γνωρίζεις τι θυσίες μπορεί να έγιναν για να πάει στα ιδιωτικά σχολεία. Ο ίδιος θα μπορούσε να μην έχει.

Το "μισά-μισά" πάντως κι απ'αυτά που λες παρακάτω είναι ηθελημένο τεστ πολλών αντρών για να "κόψουν" γυναίκες στο ξεσκαρτάρισμα να ξέρεις.
avatar
Ανώνυμος/η 7.4.2017 | 22:15
Η λογική είναι η εξής.

Όταν δεν κερνάει ποτέ δεν έχεις ποτέ καμια υποχρέωση.

Δάνεισε σε κάποιον ακόμα και 10 ευρώ, δανεικά και αγύριστα που λέμε και πες μου άμα δεν θα τα σκεφτείς αλλά θα πεις τα χαρησα νταξει.
avatar
Ανώνυμος/η 7.4.2017 | 22:16
Γιατί δεν πρόκειται να σου ζητήσει τα λεφτά που δάνεισε σε σένα
avatar
Ανώνυμος/η 7.4.2017 | 22:15
Το κέρασμα λοιπόν είναι δανεισμός και αγύριστα που λέμε
Βρισκόμαστε στο 2017 και ακόμη πιστεύετε ότι οι άντρες θα πρέπει έστω και μία φορά να κερνάνε; Εσύ τον έχεις κεράσει; Μου φαίνεται παράλογο! Εσείς που ταυτίζεστε είστε οι ίδιες που ενδόμυχα θέλετε να βρείτε κάποιον να σας βολέψει. Αν είναι δυνατόν.
avatar
Ανώνυμος/η 7.4.2017 | 19:24
Πρώτον δεν είναι υποχρεωμενος να σε κερασει και δεύτερον μπορεί να μην εχει να σε κεράσει. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το παρουσιαζεις σαν πρόβλημα.
avatar Dgiorgos 20.4.2017 | 12:24
δεν το παρουσίασε σαν πρόβλημα. σαν παράπονο απλά.
Όντως τώρα; Άμα σε κεράσει, τι; Θα ανέβει στα μάτια σου; Το μυαλό σας γεννά τα στερεότυπα. Chill, λιγάκι..
Ana-mpoumpoula Ana-mpoumpoula 7.4.2017 | 22:46
Ποτέ και σε καμία σχέση μου δεν το έχω θεωρήσει αυτονόητο ότι θα με κεράσει ή θα κεράσω.
Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου πάντα έφτανα σε ένα σημείο οικειότητας και άνεσης, όπου μπορεί τη μια μέρα να με κερνούσε και την επομένη να κέρναγα εγώ... χωρίς να τις μετράω, βέβαια.
Όλα από την καλή μας την καρδιά τα κάνουμε. Δεν την μπορώ αυτή την τάση να κολλάμε σε τύπους και "πρέπει".
Προηγούμενα 12 Επόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ