ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2017 | 12:02

Συγκινήθηκα ρε παιδιά...

Χθες έλουζα την κόρη μου ( πρώτη δημοτικού ) όταν ξαφνικά μου λέει : - Μαμά, έχω ωραία μαλλία; - Υπέροχα!- Και πόσο γρήγορα μπορώ να τα μακρύνω; - Δεν ξέρω αγάπη μου, γιατί να τα αφήσεις μακριά;; Θα σκάσεις το καλοκαίρι!- Γιατί θέλω να τα δώσω εκεί που τα έδωσες κι εσύ, σε άρρωστα παιδάκια που έχασαν τα μαλλιά τους. Είναι κρίμα να μένουν χωρίς μαλλιά τα παιδιά! Θα κάνουν καλή περούκα μαμά; Θα φτάσουν;;( σημ : είχα δώσει πριν ένα χρόνο τα μαλλιά μου γι αυτό το σκοπό και το ήξερε. Αλλά δεν περίμενα να το θέλει και η ίδια! Ξέρω δεν είναι σπουδαίο αλλά συγκινήθηκα πολύ!!):-) :-) :-)
6
 
 
 
 
σχόλια
Ημουνα που ημουνα, διαβασα τα μηνυματα σας και αποτελειωθηκα... Πολυ κλαμα σημερα... Να ειστε ολοι καλα για τα καλα σας λογια! Τα παιδιά ειναι απιστευτα, εχουν τοση καλοσυνη και καθαρη ματια που σε εκπλησσουν καθε μερα!!
Δεν είναι υπέροχο πώς σκέφτονται κάποιες φορές τα παιδάκια; Για κάτι τέτοια αξίζει να γίνεται κανείς γονιός. Μπράβο και στις δυό σας! (και μπράβο δύο φορές που διδάσκεις δια του παραδείγματος αξίες)
ΕΙΝΑΙ σπουδαίο! :) Είσαι σπουδαία μητέρα και έχεις ενα εξίσου υπέροχο παιδί! Να το χαίρεσαι και να είσαστε πάντα καλά! Έχετε αγκαλιά και φιλιά. Μου έφτιξες την ημέρα!