ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2017 | 20:53

#νιώθω να πιέζομαι

Και οι λόγοι είναι αρκετοί.Ένας από αυτούς είναι το γεγονός ότι είμαι 20 χρονών και ζω σε ένα πάρα πολύ μικρό χωριό με λιγότερους από 200 κατοίκους. Στην ηλικία μου είναι μετρημένα τα άτομα.Αυτό με περιορίζει πάρα πολύ, πέραν από το γεγονός ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να κάθομαι μέσα στο σπίτι όλη μέρα, εκτός από τις μέρες που έχω μαθήματα και απουσιάζω για ένα μικρό χρονικό διάστημα, δεν μπορώ να ελπίζω σε κάτι καλύτερο.Δουλεία μπας και ξεφύγω δεν βρίσκω και αν βρω δεν θα αρκεί για να μπορέσω επιτέλους να ζήσω μόνη μου, Είμαι τόσο νέα και ζω σαν να μην έχω τίποτα να κάνω στην ζωή μου, σαν να τα έχω κάνει όλα και τώρα απλά υπάρχω χωρίς σκοπό και όνειρα γιατί με αυτές τις συνθήκες ούτε να ονειρεύομαι δεν μπορώ. Ούτε καν σχέση δεν μπορώ να διατηρήσω καθώς η απόσταση και οι δυσκολίες στο να βρισκόμαστε την κάνουν να λήξει πριν καν αρχίσει. Έτσι και γω γνωρίζοντας την εξέλιξη δεν κάνω καν την αρχή, δεν έχω την διάθεση να κάνω τίποτα με κανέναν, γιατί ξέρω ότι δεν θα κρατήσει, αλλά μέχρι πότε θα είμαι έτσι; Δεν βλέπω πουθενά κάτι θετικό να ελπίζω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα και η ψυχολογία μου πέφτει όλο και περισσότερο. Ο χρόνος χάνεται χωρίς να μπορώ να τον εκμεταλλευτώ και αν χαθεί πολύς χρόνος ακόμα έτσι; Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην απελπιζεσαι αρχικά..από την μία το καταλαβαίνω ότι 20 χρόνων αλλά περίμενες να ζήσεις και αλλιώς ζεις την ζωή σου όμως ποτέ δεν ξέρεις όπως θα αλλάξουν τα πράγματα στην πορεία..άρπαξε την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθεί μπροστά σου που ίσως σε βγάλει από αυτήν την κατάσταση ...κυνηγήσε το πάντως μην αφήνεις την ζωή σου να κυλά όπως είπες..πάρε την ζωή στα χέρια σου και είμαι σίγουρος/η ότι θα τα καταφέρεις ( υπάρχει περίπτωση να φύγεις από το χωριό που μένεις; )

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ