ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2017 | 20:17

Αυτογνωσία.

Η άλλη σπουδάζει στο οικονομικό και είναι σκράπας απο μαθηματικά και το αποτέλεσμα είναι να κάνει ιδιαίτερα.Πιστεύω οτι ο καθένας μας ξέρει τις δυνατότητές του και πάμε εκεί που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και οχι κάπου μόνο και μόνο επειδή πιάσαμε τα μόρια.Με το ίδιο σκεπτικό και εγω να πάω γαλλική φιλολογία επειδή μου αρέσει σαν γλώσσα και ας ξέρω ελάχιστα γαλλικά.
4
 
 
 
 
σχόλια
Και τι να σπούδαζε από θεωρητική κατεύθυνση αφού μάλλον δεν έπιασε νομική και όλες οι άλλες επιλογές δεν έχουν ευοίωνες οικονομικές προοπτικές ;Άλλωστε τα περισσότερα ανώτερα μαθηματικά που διδάσκονται στα πανεπιστήμια σπανίως χρησιμοποιούνται στις δουλειές.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σας κόφτει τι κάνει ο χ και ο ψ στην ζωή του από την στιγμή που εσάς δεν σας επηρεάζουν οι επιλογές του και κάθεστε και τον κρίνετε με την δικαιολογία της αυτογνωσίας.Μπορεί να είχε η κοπέλα όνειρο να σπουδάσει στο οικονομικό. Μπορεί να το ήθελε και μπράβο της που πέρασε. Κυνηγάει το όνειρό της και προσπαθεί με το φροντιστήριο να ξεπεράσει τις πιθανές αδυναμίες της για να γίνει καλύτερη.