ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2017 | 20:09

ντροπαλοτητα..

καλησπερα σας θα ηθελα να παραμεινω ανωνυμος για δικους μου λογους θα ηθελα να μου πειτε οταν γενικα δεν εχεις φιλους η φοβασε με το παραμικρο τι γινεται σε τετοια περιπτωση θα ηθελα σας παρακαλω μια βοηθεια σας παρακαλω επισης με το θεμα σχεσης δεν εχω κανει ποτε μου σχεση δεν ειμαι ουτε να βγαινω εξω ουτε να γυριζω δεξια αριστερα και να ενοχλω τις κοπελες γενικα ντρεπομαι παρα πολυ απο την μια θελω να κανω μια σχεση και απο την αλλη ετσι μου ρχεται να τα παρετησω ολα και κανει να βαλω ενα τερμα σε αυτο το θεμα ..
8
 
 
 
 
σχόλια
Δεν σε συμβουλεύω να αλλάξεις γιατί δεν θα αλλάξεις. Υπάρχουν πολλοί σαν και σένα,μπορεί να σου πάρει καιρό αλλά κάπου θα συναντήσεις αυτό που σου ταιριάζει να είσαι σίγουρος. Φρόντισε να μην χάσεις την ευκαιρία. Να μην τα έχεις παρατήσει από συνήθεια.
"Δεν σε συμβουλεύω να αλλάξεις γιατί δεν θα αλλάξεις."Απομονώνω μονο αυτη την πρόταση για να σου πω πως αυτο γενικά λέγεται ηττοπαθεια, παραίτηση, ωχαδελφισμός, συμβιβασμός κ πολλά αλλα, αναλόγως την οπτική. Πάντως πολυ καλό δν το λες. Περιττό να σου πω πως αυτοακυρώνεις τα λεγόμενα σου με την τελευταία σου πρόταση.
Αγαπητή Νανα Σταματη ήθελα να πω οτι δεν είναι αναγκαίο,ισως και εφικτό, κάποιος να αλλάξει ριζικά τον χαρακτήρα του και την ψυχοσύνθεση του προκείμενου να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό πού είναι προκειμένου να πετύχει κάτι. Αρκεί να είναι καλά με τον εαυτό του και να μην τον επηρεάζουν πρότυπα και στερεότυπα.
Θα συμφωνήσω. Ούτε αναγκαίο, ούτε εφικτό ειναι ν αλλάξει κανείς ριζικά γτ μετά θα μιλάμε για ενα άτομο με τελείως διαφορετική προσωπικότητα, κατι που δν θα έπρεπε να επιθυμεί κανείς. Αλλάζουμε, κ μιλάω για μικρές αλλαγές, σταδιακά κ με σκοπό να βελτιωθούμε κ να νιώσουμε καλύτερα με τον εαυτό μας (το αποτέλεσμα δν ειναι πάντα θετικό βέβαια). Ομως η αλλαγή έγκειται στη θέληση του ατόμου κ στην προσπάθεια του για αυτοβελτίωση.