ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2017 | 01:01

όλα στραβα

γεια σε όλους.πήρα και εγω το θάρρος να γράψω κάποια πράγματα που με κάνουν και νιώθω χάλια. Είμαι έγκυος στον 5ο μήνα και δυστυχώς δεν έχω κανένα στήριγμα. Το κακό δεν είναι αυτό όμως. Το κακό είναι πως και ο σύντροφος μου και η μανα μου, μου πάνε όλα κόντρα κάνοντας μου μια ψυχολογία χάλια. Το χειρότερο κακό βέβαια το κάνει ο σύντροφος (που για γραφειοκρατικούς λόγους παντρευτήκαμε κ ολας!) Απο την αρχή της εγκυμοσύνης όλα νεύρα, φωνές, τσακωμοί και βρισιές. Είμαστε κάποια χρόνια μαζί αλλά τον τελευταίο καιρό (πριν μείνω έγκυος) όλο τσακωνόμασταν και πίστευα πως θα το φτάναμε στο τέλος. Μετά έμεινα έγκυος και όσο του έλεγα ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ευτυχισμένη οικογένεια αυτός μου έλεγε να το ρίξω και να κάνω έκτρωση. Δεν ήθελα κατι τέτοιο όμως αν και ήξερα πως θα μου στοίχιζε την ευτυχία μου μαζί του. Το μωράκι μέσα μου το αγαπάω απο τώρα όσο τίποτα άλλο και για αυτό θέλω να μεγαλώνει σε ηρεμία και γαλήνη δηλαδή χωρίς φωνές κτλ.. Την προηγούμενη φορά ζαλιστηκα σε ενα μαγαζί που ήμουν τον έπαιρνα τηλέφωνο δεν μου το σήκωνε και στο τέλος μου είπε γιατί να τον πάρω για να έρθει να με μαζέψει? Βασικά είναι πολύ του θαιαθήναι... να μη πω δε κάποιον άνθρωπο οτι τσακώνομαστε, μην πω οτι είμαστε δυστυχισμένοι και κοντευω να τρελαθώ. Σηκώνομαι φεύγω απο το σπίτι πολλές φορές για να ηρεμήσω και εδώ έρχεται και το άλλο πρόβλημα : η μάνα μου. Όταν πηγαίνω σπίτι κάτι θα θυμηθεί κάτι θα κάνω και θα την νευριάσω και θα αρχίσει να με βρίζει και αυτή και θα θυμηθεί κάτι που είχα κάνει όταν ημουν 20 χρονών κτλ. Πολλές φορές παίρνω το αυτοκίνητο μέσα στη νύχτα και οδηγώ λες και αμα γράψω πολλά χλμ όλα θα γίνουν καλα. Εχω να γράψω πολλά όπως καταλαβαίνετε. Δεν ξέρω τι θα κάνω και πως. Απλά ρε παιδιά κουράστηκα τα πάντα στη ζωη μου να είναι μια συνεχόμενη μάχη... κάθε μέρα να παλευέις για όλα... Γιατι θες να κάνεις αυτό, γιατι δεν αισθάνεσαι καλα σε όλα γιατί. Απλά κουράστηκα. Συγνωμη που τα έγραψα μπερδεμένα αλλά η ψυχολογική μου κατάσταση είναι χάλια... βοηθήστε με πλιζ!
11
 
 
 
 
σχόλια
Κανε υπομονη μεχρι να γεννησεις κ κανεα διμηνο ,μαζευε κρυφα χρηματα εστω κ 20 ευρω τη εβδομαδα ,80χ60=490 ειναι ενα μικρο ξεκινημα ,ψαχνεις κ μια δουλεια κ ξεκινας με μια γκαρσονιερα
Το να κρατήσεις το παιδί ήταν επιλογή σου, το έκανες συνειδητά ξέροντας οτι ο σύντροφό σου δεν το ήθελε και οτι δεν τα πηγαίνατε καλά. Τα παιδιά δεν έρχονται για να διορθώσουν τα προβλήματα των ζευγαριών αλλά για να το ολοκληρώσουν. Δεν ξέρω αν η σχέση σας θα φτιάξει με τον ερχομό του παιδιού, ίσως χειροτερέψει.Χώρισε τον αφού ήδη το σκεφτόσουν και έχετε προβλήματα και σου φέρεται άσχημα. Δεν θα είσαι η πρώτη single μητέρα. Καλύτερα μόνη σου παρά με κάποιον που θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη.
Εφόσον ήθελες να κρατήσεις το παιδί, πολύ καλά έκανες.Γιατί όμως αφού δεν τα πηγαίνατε καλά με τον πατέρα του παιδιού σου, συναίνεσες να παντρευτείτε; Αφού δεν σου συμπεριφέρεται καλά, οπλίσου με υπομονή και δες τι θα κάνεις παρακάτω. Το να μένεις μαζί του για τα μάτια του κόσμου ή γιατί νιώθεις μια ψεύτικη ασφάλεια, δεν ωφελεί κανέναν και κυρίως το παιδί σου.Αφού η μητέρα σου δεν σε υποστηρίζει, έχεις κάπου αλλού να απευθυνθείς; Κάποιον να σε στηρίξει; Δουλεύεις; Τα οικονομικά σου είναι αρκετά για να μπορέσεις να μεγαλώσεις μόνη σου το παιδί σου;Δεν μπορώ να μπω στη θέση σου, πραγματικά. Θέλει πολλή δύναμη και υπομονή για να τα καταφέρεις. Καλή δύναμη.
δική μου σκεψη: "να μια αλλη που παντρευτηκε για το"μονοοθεοςξερειτογιατι"η συμβουλη μου: χωρισε,βρες αλλον και βρες δουλεια για να εισαι οικονομικα ανεξαρτητη.επισης...μην ξαναπαντρευτεις ηλιθιωδως....
Κάνε λίγο υπομονή.Αυτός ο μουλος, θα κάνει πιο χοντρή μ@λ@κι@ στο μέλλον. Τότε θα είναι η ευκαιρία να τον παραιτήσεις και να του πάρεις και διατροφή του ανοητου. Δεν γίνεται να μεγαλώσεις παιδί με έναν τέτοιον άνθρωπο.
Ας ελπίσουμε πως ο ερχομός του παιδιού θα του αλλάξει τον τρόπο σκέψης γιατί αλλιώς μάλλον έχεις δίκιο.Η διατροφή είναι σημαντικό αλλά τα 300 το μήνα(εκτός και αν μιλάμε για οικονομικά εύρωστο άνθρωπο) δεν αναπληρώνουν και πολλά και αν δεν έχει βοήθεια από τη μητέρα της θα έχει δυσκολίες.
Να θυμάσαι ότι το παιδί είναι δικό σου και όχι δικό του. Κάνε τις επιλογές που θα είναι καλύτερες για το παιδί και μετά και για εσένα.Καλή δύναμη.
Βρε χ, θα με τρελάνεις βραδιάτικα; επιχείρημα ηταν αυτο που έθεσες; θες να μας πεις δλδ πως "κρατάμε τα παιδιά γτ θα πέσει χρήμα μετά";;; Αν σκέφτεται άνθρωπος έτσι, εγώ προσωπικά λυπάμαι πολυ. Η κοπέλα ούτε για λεφτά μίλησε, ούτε για τιποτα, μονο για το πως αισθάνεται με τη συμπεριφορά των δικών της. Κ νομικά, το παιδί ειναι κ των δυο. Αν ποτε φτάσουν σε διένεξη για την κηδεμονια(πράγμα που δν συμβαίνει αυτη τη στιγμη), οποιος κ να την πάρει δν θα σημαίνει πως το παιδί ειναι "δικό του". Ασε που το παιδάκι δν ειναι αντικείμενο για να μας ανήκει.
@Χ-Filesέχεις μια περίεργη άποψη για τα παιδιά και τη διαπαιδαγώγησή τους και το έχεις εκφράσει και σε άλλο ποστ.Δεν ξέρω σε τι είδους οικογένεια μεγάλωσες και τι βιώματα έχεις αλλά μιας και είσαι άντρας καλό είναι να αναθεωρήσεις λίγο γιατί πιθανόν κάποια στιγμή να κάνεις και εσύ οικογένεια (και όχι να στο φέρουν μεγαλωμένο όπως έλεγες στο άλλο ποστ).Αν θέλουμε να πούμε δυο λόγια τα παιδιά δεν είναι κανενός παρά του εαυτού τους,εμείς οι γονείς τα μεγαλώνουμε για να τα κάνουμε άξια μέλη της κοινωνίας.ένα παιδί όταν προέρχεται από ερωτική πράξη και όχι από εξωσωματική γονιμοποίηση, έχει δυο γονείς.Αν το ζευγάρι χωρίσει,την επιμέλεια την παίρνει είτε ο ένας γονιός είτε και οι δύο(ω ναι υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις).Το να μένει με τη μητέρα του ένα μικρό παιδί δεν σημαίνει πως ο πατέρας σταματά να το αγαπά,να το φροντίζει και να το προσέχει.Μπορεί πολλές περιπτώσεις διαζυγίου να καταλήγουν σε μια τυπική σχέση μεταξύ του ενός γονέα με τα παιδιά του αλλά αυτό δε λέει πολλά πάρα μόνο ότι οι γονείς δεν ήταν ικανοί να ξεπεράσουν το "εγώ" τους για το καλό των παιδιών τους.Υπάρχουν από την άλλη γονείς που χώρισαν και η οικογένειά τους είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν που ζούσαν όλοι μαζί.Η εξομολ. έχει πάντως σοβαρό θέμα, ο σύντροφος δεν ήθελε το παιδί,παρ'όλα αυτά παντρεύτηκαν.Τώρα στην εγκυμοσύνη που οι ορμόνες τρελαίνονται της πηδάει την ψυχολογία.Δεν έχει αλλάξει κάτι γι αυτόν.Όταν έρθει το μωρό με μαθηματική ακρίβεια,μετά τον πρώτο καιρό, τα πράγματα θα χειροτερέψουν.Η εξομολ. πρέπει να κάνει μια μεγάλη συζήτηση με τον πατέρα του παιδιού και να αποφασίσουν από κοινού ποια λύση γι αυτούς και το παιδί τους είναι η καλύτερη.Αγαπητή εξομολογούμενη εύχομαι να έρει με το καλό το μωράκι σου και να ηρεμήσετε σύντομα.