ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2017 | 13:10

fail χρονιά

Το τελευταίο χρόνο βγήκα δύο ραντεβού. Και με τις δύο κοπέλες ενώ ταιριαζαμε σαν άνθρωποι, στα ενδιαφέροντα τις συζητήσεις και υπήρχε πολύ .Γγενικά υπήρχε επικοινωνία λεκτική και σωματική αλλά δεν προχώρησε σε επόμενο ραντεβού.Αφού δεν σας αρεσουμε στην εμφάνιση γιατί βγαίνετε με το ζόρι με κάποιον και του δίνεται ελπίδες ότι πάει καλά η φάση?
55
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχας δεν νομιζω να μην τους αρεσες σε εμφανιση, δεν θα σου εδιναν καν σημασια..Κατα δευτερον-οπως διαβασα πιο πανω- ισως φταιει η κινηση που εκανες για φιλι ,αγγιγμα κλπ στο πρωτο ραντεβου..Νομιζω αυτο ειναι..Το πρωτο ραντεβου ειναι ραντεβου γνωριμιας και γενικα πρεπει να σου χει δωσει το πρασινο φως για αγγιγμα εστω. Μην ξεχνας οτι ειστε δυο αγνωστοι. Επισης αν σκυψεις να φιλησεις κλπ η κοπελα θα σε καταταξει στους λυσαριδες η σ αυτους που θελουν μονο σεξ.Πειραξε τις,κανε πλακα και να σαι χαλαρος και οτι γινει θα γινει δεν χρειαζεται να γινουν ολα στο πρωτο ραντεβου. Τωρα για την υπερπροσφορα παντα θα υπαρχει, γι αυτο βγαινουν για να δουν αν εχεις να πεις κατι διαφορετικο απ τους υπολοιπους..Οχι κατι απαραιτητα κακο..;-)
Καραβαν Το κολιέ της ήταν ιδιαίτερο κάτι σαν μάτι και το βρήκα αφορμή για συζήτηση δεν φορούσε σταυρουδάκι. Με τη δεύτερη κοπέλα φιλιομσσταν μέχρι το τέλος του ραντεβού και κάποιες φορές με δική της πρωτοβουλία. Αν της άρεσε η δυσοσμία από το τσιγάρο που δεν καπνίζω ή από το τζατζίκι που δεν έτρωγα οκ το δέχομαι. :)
"Ματάκι" είναι το 2ο πιο συνηθισμένο κόσμημα... Να ενημερώνεστε για τις τάσεις και αυτά που ενδιαφέρουν τις γυναίκες εφόσον σας ενδιαφέρουν οι γυναίκες. Δείτε και καμμιά βιτρίνα. Ξεφυλλίστε κανα περιοδικό. Μην προεξοφλείτε ότι πρόκειται για σαχλαμάρες. Κάντε την υπέρβαση. Για το δεύτερο που λες. ΟΚ σε πιστεύω. Αφού το λες έτσι είναι. Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω. Άλλωστε δεν σε ξέρω. Να βοηθήσω προσπαθώ!Τότε αναζήτησε την αιτία είτε σε κάτι που είπες (οι γυναίκες παθαίνουν trigger από διάφορα πράγματα που ίσως δεν σας περνούν από το μυαλό όπως σεξιστικά αστεία ή κάποια οπισθοδρομική αντίληψη ή πολλές αναφορές στην οικογένειά σας ή ερωτήσεις για το παρελθόν της κλπ) ή σε κάποιον άλλον παράγοντα (Μήπως υπήρξε κάποια διαφωνία με κάποιο γκαρσόνι; η συμπεριφορά σου δείχνει πολλά τότε. Μήπως πήρατε δυό καφέδες και το μοιράσατε με κομπιουτεράκι δείχνοντας μίζεροι;). Kαι τέλος το προφανές που λέει ο Διογένης. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος που της αρέσει πιο πολύ? Δεν σημαίνει ότι εσύ είσαι για πέταμα. Αντίληψη έχεις και το καταλαβαίνεις και μόνος σου. Όπως και να έχει συνέχισε να προσπαθείς. Ο καλός ψαράς ρίχνει κάθε μέρα δίχτυα.
Όχι δεν μοιράσαμε τους καφέδες με το κομπιουτεράκι ούτε μιλούσαμε για πρώην. Ούτε μαλωσα με κάποιο γκαρσόνι. Όχι δεν λέω σεξιστικά αστεία ούτε είμαι οπισθοδρομικος κάπου. Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν κανω συζητήσεις που να αφορούν πολιτικη, θρησκείες και διάφορα τέτοια βαριά θέματα. Όπως απαντάω εδώ μιλάω και έξω. Αν είδες κάτι σεξιστικό σε όσα γράφω οκ τότε :)
Πόσο χρονών είσαι; Κοίτα...Ευγενικός είσαι. (Μπράβο να το συνεχίσεις)Στόκος δεν φαίνεσαι. Εμφανίσιμος σε νορμάλ πλαίσια υποθέτω είσαι (αλλιώς μην ανησυχείς δεν θα έβγαιναν κατά μονάς μαζί σου).Δυό κουβέντες μπορείς να συντάξεις άνετα. Δεν είσαι κι ιδιαίτερα ντροπαλός. Έχεις μια υποψία χιούμορ (να το καλλιεργήσεις όμως- έχεις περιθώρια ακόμα)Και πιστεύω κι αυτά που μου λες. Όπως είπα γιατί να σε αμφισβητήσω?Τότε τι σκατά φταίει και φύγαν? Μάλλον τζάμπα χαλιέσαι και δεν φταίει κάτι συγκεκριμένο τελικά από όσα προέκυψαν από τον διάλογό μας. Μάλλον υπάρχουν πολλά "βιογραφικά" και το δικό σου ενώ πέρασε την πρώτη επιλογή δεν έκανε αυτό το "σούπερ εντυπωσιακό" που θα τις έκανε να ιντριγκαριστούν και να θελήσουν να "σε προσλάβουν" (Όχι ότι ένα δεύτερο ραντεβού θα σήμαινε και σύναψη σχέσης ή ερωτική συνεύρεση υποχρεωτικώς)Ξέρεις δεν αρκεί κάποιος να είναι καλός και ΟΚ. Κάποιες φορές παίζει μεγαλύτερο ρόλο να δημιουργεί ένα μυστήριο να τον ανακαλύψεις. Κάτι που να έχει προοπτική μιας συναρπαστικής συνέχειας. Μια υπόσχεση ότι κάτι υπάρχει για αργότερα. Νέες κοπέλες θα είναι. Ονειροπαρμένες θα είναι (φυσικό είναι και δεν το λέω για κακό). Να ερωτευτούν έναν έρωτα τρελλό κι αλλοπαρμένο θέλουν. Να νιώσουν το μεγαλείο και την έκσταση Δεν αγοράζουν την ντομάτα που πέρασε τις περισσότερες βιολογικές πιστοποιήσεις στο supermarket. Κι εσύ τι ζητάς? Μια εμφανίσιμη καλή κοπέλα με πτυχίο κολλεγίου κι ένα διαμερισματάκι προίκα στο Πέραμα με την οποία θα απλώνετε τα lego σας παρέα στο πάτωμα και τις Κυριακές θα παίζετε Battlefield 4 τρώγοντας σουβλάκια? Δεν νομίζω.Kαταλαβαίνεις τι λέω? Μην με παρεξηγήσεις.
Ποιά ανταποκρίθηκε περισσότερο; Η μικρότερη ή η μεγαλύτερη;(Πάντως φαίνεσαι μικρότερος από 30 ή με λιγότερη εμπειρία ραντεβού από όσο θα αναλογούσε σε αυτήν την ηλικία)
Η μεγαλύτερη. Ειχα μακροχρόνια σχέση από 19 μέχρι τα 26 η οποία μετά τα 2 χρόνια που είσασταν μαζί μου εξομολογήθηκε ότι δεν της αρεσα εμφανισιακά. Για ποιο λόγο έκατσε 6 χρόνια δεν ξέρω να σου απαντήσω. Από τότε ότι έκανα μέσω παρέας μέχρι και πριν 2 χρόνια. Όταν σταμάτησα να γνωρίζω μέσω παρέας ξεκίνησα μόνος μου να προσεγγίζω που ενώ έχω πολύ καλή ανταπόκριση στο φλερτ δεν προχωράει. Τι να σου πω τωρα. Παμε Πακέτο το καταντήσαμε το thread :)
Αντίθετα θεωρώ ότι το thread είναι διδακτικότατο και έκανες πάρα πολύ καλά που μίλησες. Μπορεί να μείνει και κάτι για όλους μας.Ήμουν σίγουρη γι'αυτό με τις ηλικίες. ;)H μικρότερη θεωρεί ότι έχει πολλά περιθώρια ακόμα να γνωρίσει συναρπαστικούς έρωτες πριν κατασταλάξει. Η μεγαλύτερη (όχι όλες οι μεγαλύτερες προς Θεού!) τείνουν να είναι πιο συμβιβαστικές στις λεπτομέρειες γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού έχουν το ότι η δημιουργία οικογένειας δεν μπορεί να αναβληθεί επ'άπειρον (άτιμη βιολογία και κοινωνία!). Τώρα γιατί δεν έδωσε δεύτερη ευκαιρία η συγκεκριμένη τι να σου πω. Δεν ήμουν και μύγα στον τοίχο να σας παρακολουθήσω να μεταφέρω εντυπώσεις.Χρυσέ μου άνθρωπε όμως αυτό που αναφέρεις για την μόνιμή σου σχέση των 6 ετών είναι αποκαλυπτικό. ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ για να σε "πληγώσει" ώστε να σε έχει του χεριού της (Μετάφραση= Εγώ μπορώ να έχω όποιον θέλω και χάρη σου κάνω που κάθομαι μαζί σου). Σε καυγά στο έβγαλε? Ή σε ζήλεια ίσως?Βρίσκω δύσκολο κάποιος να κάθεται 6 ολόκληρα χρόνια με κάποιον που δεν του αρέσει εμφανισιακά και να κάνει σεξ 6 χρόνια με ένα κορμί που δεν τον ελκύει σε κάποιο επίπεδο (δεν εννοώ να είναι γραμμωμένος κλπ. εννοώ να έχει σωματική επικοινωνία με τον άλλον)Ξεκόλλα! Είπε μια χειριστική κουβέντα και την χρησιμοποιείς ως αιτιολογία γεγονότων που δεν σχετίζονται. Επίσης έχω να παρατηρήσω ότι με το λέγειν δεν υπολείπεσαι οπότε αν κυνηγάς φλερτ από το Facebook δεν με εκπλήσσει ότι συμφωνούν να βγούν μαζί σου και κατόπιν σε αφήνουν. Δεν φταίει η εμφάνιση αλλά όταν ο άλλος έχει πλάσει ένα παραμύθι στο μυαλό του με βάση κάποιες κουβέντες λογικό είναι η πραγματικότητα να είναι συγκριτικά πεζή (ακόμα κι ο Μπραντ Πιτ να εμφανιζόταν στα ντουζένια του). Πραγματικά θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς και μάλιστα μέσω άλλων εφαρμογών ή και δια ζώσης στον χώρο που κινείσαι (ακόμα και εκεί που παίρνεις καφέ σίγουρα υπάρχουν κοπέλες στις οποίες μπορείς να πιάσεις κουβέντα). Θάρρος!
Όχι δεν χρησιμοποιώ το φβ. Δεν θεωρώ ότι ένα αίτημα φιλίας είναι κίνηση για να προσεγγίσεις κάποια. Αυτό όμως δεν σημαίνει επίσης ότι μια κοπέλα που δεν φλερτάρει μέσω φβ αν κάποιος "κοινός γνωστός" της στείλει μήνυμα ή αίτημα δεν θα ανταποκρινόταν αν είναι κάποιο τρελό μανάρι. Άνετα θα το προχωρούσε. Αλλά όχι δεν στέλνω αιτήματα σε άγνωστες κοπέλες αν αυτό εννοεις. Φλερτάρω συχνά έξω αλλά όχι σε μπαρ γιατί δεν βγαίνω συχνά και όποτε βγαίνω προτιμώ να περάσω καλά με την παρέα μου παρά να παρατήσω τον φίλο μου και να μιλάω σε όλες τις κοπέλες στο μαγαζί. Πιο πολύ στα μέσα μεταφοράς ή σε οποιοδήποτε άσχετο σκηνικό. Προς το παρόν δεν έχουμε καλά αποτελέσματα. Τι να πω υπομονή και επιμονή χρειάζεται
Χρησιμότατα στοιχεία όσα λες. Το μέρος (μέσον) υπαγορεύει και τι θα βρεις. Στο μπαρ θα έβρισκες one night stand. Στα μέσα μεταφοράς το βλέπω χλωμό να βρείς κάτι. Εκτός κι αν πρόκεται για κοπέλες που βλέπεις τακτικά σε συγκεκριμένη γραμμή/δρομολόγιο. (Στα μέσα καθένας είναι στον κόσμο του και σκέφτεται πού πηγαίνει και τι θα κάνει. Δεν πολυπαρατηρεί τους υπόλοιπους). Θες ένα μέρος χαλαρό με αναλογικά μεγάλο αριθμό γυναικών και ταυτόχρονα να μην φαίνεται ότι πας με σκοπιμότητα. Καφετέρια ή γυμναστήριο (εδώ θέλει προσοχή) ή πάρκο ή κάποιο μέρος για συγκεκριμένη δραστηριότητα. YΠΟΣΗΜΕΊΩΣΗΠροσωπικά θα ήμουν εξαιρετικά επιφυλακτική με τα "μανάρια" του Facebook. Όσο μανάρι κι αν είναι για να χρησιμοποιεί τόσο μ@λακισμένο μέσο κάποιο κάλο έχει στον εγκέφαλο. (τα υπόλοιπα social δεν τα θεωρώ μ@αλακισμένα μέσα).
Αν περιμενεις να με πολυπαρατηρήσει κάποια για να της μιλήσω θα περιμένεις πολύ καιρό...εγώ δεν θα κάτσω να περιμένω ποτε κάποια θα με κοιτάξει. :)Υγ: εννοείται αν με παρατηρήσει κάποια θα μιλήσω αλλά ακόμα δεν με έχει παρατηρήσει κάποια σε βαθμό να μου δείξει κάτι..
Προφανώς μόνο εσύ θεώρησες οτι ταιριάζατε και οτι υπήρξε χημεία. Αν σε είχαν δει πριν το ραντεβού και δέχτηκαν να βγουν μαζί σου τους άρεσε η εμφάνισή σου. Επομένως δεν τους άρεσαν οι συζητήσεις που κάνατε ή χαλάστηκαν με κάτι που είπες/έκανες.Το να βγεις ένα ραντεβού με κάποιον δε σημαίνει οτι οπωσδήποτε θα γίνει κάτι μεταξύ σας, απλά οτι θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Οι συζητήσεις ήταν συναισθηματικής φύσεως. :)Αν ήθελαν απλά να με γνωρίσουν χωρίς να γίνει κάτι ερωτικό τότε εξ αρχής βγήκαν φιλικά μαζί μου :)
Η πρόθεση ήταν η ερωτική γνωριμία (με γνωριμία εννοούσα αυτό). Φιλικά γνωρίζεσαι μέσω παρέας. Αλλά ακόμα κι αν υπάρχει η πρόθεση ερωτικής γνωριμίας το πρώτο ραντεβού είναι δοκιμαστικό. Να δουν αν ταιριάζετε, αν όντως τις ελκύεις κι αν μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ σας.Επειδή κάποια δέχεται να βγει ραντεβού μαζί σου δε σημαίνει οτι θα φιληθείτε ή θα κάνετε σχέση οπωσδήποτε
"Συζητήσεις συναισθηματικής φύσεως" μου χτυπούν πολλά καμπανάκια σαν κουδουνάκια προβάτων που κατηφορίζουν την πλαγιά του Παρνασσού σε μέρα καλοκαιρίας...{Εξομολογούμενε: MHN ρωτάς ποτέ τι σχέσεις κλπ. είχε μια κοπέλα προηγουμένως και ΜΗΝ προθυμοποιείσαι ποτέ να πεις κι εσύ αντίστοιχα τα δικά σου. Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα και αυξάνει καθέτως τις πιθανότητες απόρριψης είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά βρίσκεται.}
Εξομολογούμενε, εγώ θα πω κάτι τελείως διαφορετικό από τους προλαλήσαντες ως ο αιρετικός της υπόθεσης: το πρόβλημα ανακύπτει λόγω διαφοράς προσφοράς και ζήτησης ανάλογα με το φύλο. Πέρασες το πρώτο τεστ για να δεχθούν να βγούνε, μετά όμως αρχίζει το ξεψάχνισμα λόγω υπερπροσφοράς υποψηφίων και κόπηκες. Καλή τύχη.
Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Διογένη (η αμεσότητα/ευθύτητα) και μακάρι να τον πρόσεχαν περισσότερο όλοι οι νεαροί και νεαρές που διαβάζουν εδώ μέσα.
Καλέ μου Διογένη μου η αντίθετη αντιστοίχηση υπάρχει όμως. Για κάθε άντρα αντιστοιχούν 4 γυναίκες. Είναι "η εποχή των αντρών". Για κάθε γυναίκα που χάνει κάποιος αντίστοιχος εξομολογούμενος υπάρχει εκεί έξω ένας άντρας που έχει 3 μαζί ταυτοχρόνως και "τις παίζει". Κάτι άλλο παίζει.
Καραβάν, δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά αν κάποιοι πρόσεχαν λίιιιιγο περισσότερο τα κυνικά μου, θα αντιλαμβάνονταν πολύ πιο απλά καταστάσεις που φαίνονται ανεξήγητες στους ίδιους. Όσον αφορά στην αντιστοίχιση, θέλεις να το κουβεντιάσουμε;;;;;;
Διογένη για πες.Στον κύκλο μου (που διαθέτει αξιόλογους άντρες) έχουμε πολλά παραδείγματα γυναικών που "τους κωλοτρίβονται". Μπορούν να τρώνε μπριζόλα τακτικά. Κάποιοι ίσως και κανένα φιλέτο σενιάν μια φορά στο τόσο.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν γνωρίζω αν ήταν ήδη σε σχέση οι κοπέλες. Υποψήφιοι υπάρχουν πολλοί σίγουρα πολύ πιο όμορφοι από μένα ειδικά αμα σου δείξω αυτόν που βρήκε ήδη η μια κοπέλα από φώτο στο φβ ναι μπορείς να διακρίνεις ότι δεν μοιάζουμε εμφανισιακά. :)
Πάντως πιστεύω η εξίσωση που κάνεις στο κεφάλι σου ότι "ωραίος/α=player" είναι κάπως αυθαίρετη.Επειδή κάποιος ή κάποια έχει πολλές προσφορές δεν σημαίνει αναγκαστικώς ότι παίζει και σε πολλά ταμπλώ. Είναι λίγο άδικο να το πιστεύουμε αυτό. Επίσης εξομολογούμενε: πες μου ότι δεν βγήκατε ραντεβού από το Facebook! Γιατί η αποδοχή-κρίση-παρακάτω στροφάρει με 180km/sec τότε!!
Δεν τίθεται θέμα εμφανισης από τη στιγμή που δέχτηκαν να βγουν μαζί σου (φαντάζομαι για παραπάνω από ένα ραντεβού). Επίσης, καμία κοπέλα δε βγαινει με κάποιον με το ζόρι. Μπορει κατι να παίχτηκε που ισως να μην κατάλαβες. Βεβαια είμαστε κ εμείς περίεργες..ώρες ώρες Όπως κ να 'χει, keep going :)
Λέγοντας "υπήρχε σωματική επικοινωνία" μήπως εννοείς ότι προσπάθησες να τις χουφτώσεις ή να τις φιλήσεις ενώ δεν έδωσαν τέτοια σήματα; Γιατί τότε έχεις την απάντησή σου και δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση!
Ναι προσπάθησα να τις φιλήσω γιατί δεν μου έδειξαν κάποιο σημάδι να μην κάνω. Τώρα αν εννοείς χουφτωμα να αγγίξω τον ώμο της ή τα μαλλιά της τότε οκ είμαι ληγουρης. :)
Δεν προέβην σε χαρακτηρισμούς. Εσύ βάζεις χαρακτηρισμό στον εαυτό σου. Πιστεύω ότι στην γυναίκα πρέπει να δίνεις την αίσθηση ότι θα προχωρήσεις όταν θα λάβεις σήμα αλλά ότι όμως σκοπεύεις να το κάνεις. Υπάρχει ένας "ωφέλιμος χώρος" ανάμεσα σε δύο σώματα που περιλαμβάνει τον προσωπικό χώρο του καθενός. Η αντρική κίνηση πρέπει να διανύει όχι παραπάνω από τα 2/3 του ωφέλιμου χώρου. Να κάνεις την άλλη να συμπληρώσει το 1/3 που υπολείπεται πριν κάνεις επαφή. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό αυτό που λέω.
Η αλήθεια είναι ότι δεν σε κατάλαβα με τόσα νούμερα. Πάντα λειτουργώ με βάση ενστίκτου και αυθορμητισμού. Δεν κάθομαι να μετράω πόσα τρίτα έχουν περάσει από τα 3/3. :)
Δεν θέλω να βγάλω λάθος τη θεωρία σου αλλά αν μια κοπέλα σε θέλει πιστεύεις ότι θα κοιτάξει τα νούμερα? Συνήθως ανυπομονούν να το κάνεις δεν περιμένουν πόσα τρίτα έχουν συμπληρωθεί. Όχι?
Με τρόμαξε πόσο πολύ άγνοια υπάρχει. Υποθέτω είσαι μικρός ακόμα. :)Μην περιμένεις η άλλη να αποτραβηχθεί αφού πας να την φιλήσεις για να λάβεις σήμα ότι δεν θέλει τελικά. Τι περίμενες δηλαδή! Να σου κάνει ξου ξου και να σου δείχνει την κερασφόρα χείρα σαν μεταλλάδες σε συναυλία death metal? Kαι μόνο που είπες "προσπάθησα να τις φιλήσω" σημαίνει ότι τελικά δεν τις φίλησες. Αποτραβήχτηκαν. Επομένως δεύτερο ραντεβού δεν θα υπήρχε. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση (το 1ο ραντεβού όπως σου είπαν "επικυρώνεται" όταν η εμφάνιση περνάει τον ελάχιστο βαθμό αποδοχής και ποτέ άλλοτε). Έχει να κάνει με την επικοινωνία.Προσπάθησε να μάθεις καλύτερη επικοινωνία. Γενικότερα χρήσιμη είναι.
Η μία αποτραβήχτηκε. Η δεύτερη όχι. Για τα σήματα πριν το φιλί αναφέρομαι όχι μετά. Δεν αποτραβήχτηκε όταν της ακούμπησα τον ώμο ή τα μαλλιά ή τη πλάτη ή όταν της έπιασα το κολιέ της ακουμπόντας το λαιμό της. Πρώτα έκανα όλα αυτά και μετά πήγα για το φιλί. Γράφεις πολύ γενικά και αόριστα με το "μάθε καλύτερη επικοινωνία" και δεν γράφεις τι μπορεί να έκανα λάθος. Τέλος πάντων σε ευχαριστώ για το χρόνο σου :)
Δεν καταλαβαίνω τις αρνητικές περί "ωφέλιμου χώρου", πραγματικά εμένα μου φαίνεται αυτονόητο για δύο ανθρώπους που προσπαθούν να (ανα)γνωρίσουν σώματα και προθέσεις κατά τις πρώτες επαφές.Το "προσπάθησα" κι εμένα μου έκανε άσχημους συνειρμούς.
Ενδεχομένως μπορεί να ήμουν αόριστη. Δεκτόν. Να επισημάνω ότι τόσα πολλά αγγίγματα σε πρώτο ραντεβού (εκτός αν φαινόταν ότι πάει για quickie στις τουαλέτες) είναι κάπως παραπάνω από αυτό που οι περισσότερες κοπέλες θα μετέφραζαν ως "υγιές ενδιαφέρον" κι όχι "προσπαθεί να με βάλει κάτω". Αυτό με το κολιέ φερ'ειπείν έχει νόημα μόνο αν όντως η κοπέλα φοράει ένα ιδιαίτερο κόσμημα. (Είδες πόσα πράγματα πρέπει να μάθει κανείς για το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει...)Αν την δεύτερη την φίλησες τελικά τότε το φιλί δεν της άρεσε (πολύ έντονο; πολλά σάλια; τελείως άνευρο; υπερβολικά ερωτοχτυπημένο; η αναπνοή σου μήπως μύριζε τσιγάρο;). Η επόμενη μπορεί να το εκτιμήσει. Μπορεί πάλι να βελτιώσεις κάποιον τομέα που άπτεται του πρακτικού. Σε ένα πρώτο διευρενητικό ραντεβού είναι πολύ συγκεκριμένοι οι τομείς βάση των οποίων απορρίπτεις τον άλλο ή μπαίνεις σε διαδικασία να ανανεώσεις το ραντεβού. Η επικοινωνία που λέω έχει να κάνει με την ανάπτυξη συναισθηματικής νοημοσύνης. Να μάθεις να διαβάζεις την εξωλεκτική επικοινωνία των απέναντι. Δεν υπάρχει συνταγολόγιο αλλά μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι αυτό που ονομάζεις "ένστικτο" στην ουσία είναι μια αυτοματοποιημένη αποκωδικοποίηση εξωλεκτικών σημάτων. Δουλεύεται. Πιάσε βιβλία και διάβασε. Κάθε πράγμα θέλει την μελέτη του. Ντροπή δεν είναι. Α...και πάψε να ακούς τι λένε οι συνομίληκοί σου για το "τι θέλουν οι γυναίκες". Άκου τις γυναίκες καύτερα. Ακόμα καλύτερα γράψου μέλος σε κανένα γυναικείο φόρουμ και διάβαζε χωρίς να απαντάς εσύ. Θα μάθεις πολλά!!
Άντε κι επειδή σε συμπάθησα εξομολογούμενε (Έίσαι ευγενικό παιδί. Στο αναγνωρίζω.) ένα κολπάκι. Κάποια στιγμή με κάποια που δεν φτύνει τον κόρφο της και τραβάει τον γιακά της (και με την οποία όντως αισθάνεσαι έλξη -δεν εγκρίνω την εκδήλωση ψεύτικων συναισθημάτων) κάνε το εξής. Κάνε πλησίασμα προς τα χείλη της για να την φιλήσεις. Και την τελευταία στιγμή αποτραβήξου. Κι αυτό κύριες και κύριοι το ονομάζουμε mindfuck!
Μεγάλο hint το 2/3, κυριολεκτικά η χρυσή τομή. Πήγα κι εγώ να το πω οτι παραέγιναν κινήσεις για πρώτο ραντεβού-γνωριμία, αλλά είπα οτι θα καταδικαζόμουν πάλι ως οπισθοδρομική, παρωχημένων αντιλήψεων κτλ. Αφού συμφωνήσαμε και σ'αυτό... φαντάσου!!
εσύ γιατί κολλάς στην εμφάνιση? Για να βγήκαν μαζί σου ένα αρχικό οκ το είπαν μέσα τους (άρα το τεστ εμφάνισης πάνω κάτω το είχες περάσει-εκτός αν μιλάμε για blind date), το ότι εσύ θεώρησες ότι υπήρχε επικοινωνία και χημεία δεν σημαίνει ότι συμφώνησαν κι αυτές. Μπορεί όντως πολλές φορές να είσαι 100% σίγουρος ότι υπάρχει φουλ χημεία και τρέλα, αλλά και πάλι για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, μας κάνει πολλά "σήματα" και άλλος, δεν είναι μόνο "ωραία τα λέγαμε, και συμφωνούσαμε σε πολλά, και γελάσαμε με ένα αστείο και βλέπουμε και οι δύο θρίλερ"
Τι λες;;;;απαγορευεται να βγεις με καποιον επειδη σου αρεσει μονο η παρεα του;;;;εσυ οταν βγαινεις με καποιον που δεν σου αρεσει του δειχνεις οτι περνας καλα;;;;παντως αν εισαι γυναικα και μπορεις να δειχνεις τοσο ευκολα εναν ψευτικο εαυτο σε παραδεχομαι.Εγω δεν μπορω να κρυψω τα συναισθηματα μου.εσυ πως το κανεις;;;;
δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, οι ερωτήσεις σου δεν κολλάνε σε αυτά που έγραψα. Πού είπα ότι απαγορεύεται να βγεις με κάποιον επειδή σου αρέσει η παρέα του; Ο εξ. μιλάει για ραντεβού που έμεναν πάντα στο πρώτο, για ερωτικά ραντεβού που δεν ευδοκίμησαν. Και τα ρίχνει όλα στην εμφάνισή του λες και μόνο αυτό μετράει. Και χτυπιέται ότι υπήρχε χημεία και συνεννόηση και σημείωσα ότι τέτοια αισθήματα δεν είναι πάντα αμοιβαία επειδή έτσι νιώθουμε εμείς. Ο άλλος μπορει να μην έχει την ίδια άποψη.Τα υπόλοιπα που λες, δεν τα καταλαβαίνω.
Δεν ειναι απαραιτητο ολα τα ραντεβου να καταληγουν στο ερωτικο.Οταν δεν εχεις αμοιβαια αισθηματα με καποιον του το δειχνεις.Δεν καθεσαι να συζητας μαζι του,ουτε γελας με τα αστεια του ουτε να τον ακουμπας οπως γραφει ο εξομολογουμενος.Αυτα τα κανεις μονο αν σου αρεσει ο αλλος σαν ανθρωπος αλλα δεν σου κανει κλικ η εμφανιση του απο τη στιγμη που δεν επιθυμεις να συνεχισεις ερωτικα.