ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2017 | 16:45

Τι αδικία Θεέ μου !

Να έχεις γνωρίσει τον παίδαρο 1.95, αρρενωπό, με ξυρισμένο πρόσωπο, γυμνασμένο, με χαμογελάρα, φωνάρα, με σπουδές που ψαρώνεις και μόνο από τον τίτλο, ακομπλεξάριστο, open minded, κοινωνικό, φιλόδοξο και "προικισμένο" ΑΛΛΑ να μαθαίνεις πως είναι Καρκίνος στο ζώδιο.Ε όχι βρε Θεέ τέτοια αδικία, δεν ξέρω πως να το χειριστώ ; πως να το αντιμετωπίσω με τέτοια προκατάληψη που υπάρχει με τους συγκεκριμένους. Χάθηκε ο κόσμος να ήταν Λέων ή έστω Ταύρος να έπιανα και εγώ το τζόκερ στα ερωτικά μου.
33
 
 
 
 
σχόλια
δεν θα απορήσω... ειμαι συλλέκτης άκυρων ούτως η άλλως, οποτε μπορω να φαω και ενα τετοιο! :Pαλλα εγω? το Ταυρακι?ο ρομαντικος, γλυκος, πιστός, ευαίσθητος και λογικος? εγω?υ.γ. γκουγκλαρα "ταυρος" και μπηκα στην 6η επιλογη που εβγαλε να δω τα χαρακτηριστικα μου και επαθα ενα μικρο σοκ στο ποσο ισχυουν ολα αυτα... λες να αρχισω να πιστευω και εγω στα ζωδια?
Ακόμα και η εμφάνιση διορθώνεται.Εστω και ένα διαφορετικό κούρεμα μπορεί να σ αλλάξει εντυπωσιακά.Περπάτημα αν δεν μπορείς γυμναστήριο ή και στο σπίτι ασκησουλες για να βελτιώσεις το σώμα σου.Παρόλα αυτά πότε δεν στεκόμουν στην εξωτερική εμφάνιση,θεωρώ ότι μετράει μόνο σαν πρώτο ερέθισμα από εκεί και υστέρα αν ο άλλος είναι φελλός τι να τα κάνεις τα πράσινα του μάτια;Σου ειπααααα απλά δεν έχει τύχει κάτι ,μην απελπίζεσαι.Κάποια πράγματα είναι και θέμα σωστού timing.Να βρεθείς στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.Αλλά να κάνεις και καμία κίνηση Ε;; μην είσαι ούτε πολύ ντροπαλός αλλά ούτε υπερβολικά διαχυτικος.Αν έχεις κάποια κοπέλα που σου αρέσει ξεκινά με το να την κοιτάς αν δείτε ότι ανταποκρίνεται προχωρά το.Βημα_βημα,μην πέφτεις με τα μούτρα.
Τώρα εδώ που τα λέμε, τροφοδότησες κ τον κρυφό πόθο κ επιδίωξη κάθε "παντρεμένης" να αποδείξει "πόσο τιμά" τον φουκαρά άνδρα της!... Ω. ρε κλωτσές που θέλετε πολλές.. γιόμισε ο τόπος τσ... (μπίιιπ!..)ς!
Ξέρεις έχω έναν ξάδερφο μακρινό που δεν έχουμε κ ιδιαίτερες σχέσεις, με είδε λοιπόν μια μέρα στην δουλειά και μου έκανε παρατήρηση που είχα βαμμένα τα νύχια μου κόκκινα.Μου είπε να προσέχω γιατί αυτά δεν είναι ωραία πράγματα και από εκεί ξεκινάνε όλα.!!!Εγώ τότε 20χρονών.Ο συγκεκριμένος λοιπόν παντρεμένος με δύο παιδιά και η γυναίκα είναι τον έχει κάνει σωστό ταρανδο!!! Πρόσεχε λοιπόν να ξεχωρίζεις κάποια πράγματα γιατί αυτά που κοροϊδεύεις αυτά λουζεσαι.
χαχαχαχα!!! Σε λατρεύω, είσαι θεά! Κ εγώ απεχθάνομαι τους Καρκίνους γιατί είναι ύπουλοι, κολλάνε στην σχέση ακόμη κ αν σε απατούν όπως αναπνέουν κ άσε όοοολους τους μαλάκες να ειρωνεύονται αν "είναι αυτό το πρόβλημά σου!"..
Το καλυτερο ζωδιο για αντρα ειναι σκορπιος. Το χειροτερο και για αντρα και για γυναικα ειναι τοξοτης . Οι καρκινοι ειναι πιοτερο ευαισθητοι
Αλλά αυτοί που ασχολούνται με δαύτα χέζονται στο τάλιρο. Έτσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα και να βγω στις τηλεοράσεις και να κάνω προβλέψεις. Κάπου δε θα πέσω μέσα;
αυτο ειναι προβλημα...μπραβο σου που βρηκες το κουραγιο και το σθενος να μας το πεις...σιγα τωρα μην ασχοληθουμε με καποιον που εχει προβλημα υγειας η δεν εχει δουλεια και μεγαλα οικονομικα προβληματα...τι να σου πω...μη του καθεσαι να τελειωνουμε.
αυτο ειναι προβλημα...μπραβο σου που βρηκες το κουραγιο και το σθενος να μας το πεις...σιγα τωρα μην ασχοληθουμε με καποιον που εχει προβλημα υγειας η δεν εχει δουλεια και μεγαλα οικονομικα προβληματα...τι να σου πω...μη του καθεσαι να τελειωνουμε.