ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2017 | 19:38

__

η γιαγιά μου είναι η μαμά της μαμάς μου.η γιαγιά μου ειναι όμορφη.η γιαγιά μου είναι δραστήρια.η γιαγιά μου είναι έξυπνη και πονηρή.η γιαγιά μου είναι αστεία και λέει ωραίες ιστορίες. κάποτε νόμιζα πως την αγαπώ γιατί είναι όλα αυτά αλλά..........η γιαγιά μου τελευταία πάχυνε, ξεχνάει πότε ή τι έχει φάει. η γιαγιά μου δεν κουνιέται απτο κρεβάτι ούτε για να πάει μεχρι την κουζίνα. η γιαγιά μου πονάει σε όλο της το σώμα, τα πόδια της γιαγιάς μου δεν την κρατάνε πια. η γιαγια μου δεν καταλαβαίνει πλέον με την πρωτη ο,τι της εξηγήσω. το μυαλό της κολλάει, η γιαγια ξεχνάει πολύ.οι ιστορίες της γιαγιάς μου ειναι ωραίες αλλά τις λέει τώρα 1000 φορές και ειναι οι ίδιες και δεν θυμάται πως ειναι οι ίδιες και ετσι η γιαγια μου τις λεει ξανά. η γιαγια μου καμια φορα ξεχνάει οτι ειναι η μαμα της μαμάς μου. ορισμένες στιγμές την μαμα μου την ξεχνάει. η γιαγια μου δε με είχε ξεχάσει μεχρι τωρα καμία φορά.αλλα ηρθαν στιγμές που με ξέχαςε, η γιαγια μου με ξεχασε. η γιαγια μου θα ειναι παντα η όμορφη γιαγια με την ταραγμένη διατροφή, η δραστήρια γιαγια με τα προβλήματα υγείας, η έξυπνη γιαγιά με την άνοια, η αστεία γιαγιά με τις παλιές χιλιοειπωμένες ιστορίες, ποτέ άσχημη, ποτέ χαζή, ποτέ βαρεμένη, ποτέ βαρετή, ποτέ κάτι λιγότερο από γιαγιά μου.η γιαγια μου με ξεχνά αλλα δεν με νοιάζει γιατι τη θυμαμαι εγώ. Και τη γιαγια μου τη θυμαμαι ολόκληρη οπως ειναι. η γιαγια μου δεν ειναι ούτε τα χρόνια ούτε η κούρασή της. ειναι τα γέλια και η νεότητα στην καρδιά της.την αγάπω τη γιαγια μου, και οταν με θυμάται και οταν τη θυμαμαι μονο εγώ...(αν έφτασες μεχρι εδω σημαίνει πως διάβασες αρκετές λέξεις και σε ευχαριστω. αν βλέπεις στη γιαγια σου έστω και κατι λιγο απτή δικιά μου γιαγια, θυμίσου να την αγαπάς λιγο παραπάνω τωρα που δεν μπορει να αγαπά η ιδια τον εαυτό της, να εχεις υπομονή, μην νευριάζεις δε φταίει αυτη. ΑΑ και να της τηλεφωνείς πού και πού, σε εχει ανάγκη)
6
 
 
 
 
σχόλια
Μοιάζει σαν παιδική έκθεση!!Αυτες οι γιαγιάδες είναι τυχερές που έχουν ανθρώπους κοντά τους που τις νοιάζονται!!Εμεις τι γιαγιάδες θα γίνουμε;Καποιος είπε μπαμπογρια!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ