ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2017 | 12:42

Κρυμμένο προφυλακτικο

Είμαι παντρεμένη 10 χρόνια με δυο παιδιά.Ο άντρας μου είναι πολύ καλός πατέρας αλλά και σύζυγος. Συνεχώς μου δείχνει ποσό με αγαπάει κ ποσό με θέλει. Τον τελευταίο καιρό όμως έχουν συμβεί διαφορά γεγονότα. Ένα από αυτά ήταν ότι είχε πάντα το κινητό του στο αθόρυβο και συνεχώς έβρισκε λόγους για να λείπει από το σπίτι. Τότε άρχισα να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά! Όντως άρχισα να ψάχνω τα πάντα! Ώσπου μια μέρα βρήκα κρυμμένα προφυλακτικά! Εμείς δεν χρησιμοποιούμε! Έγινα έξω φρενών.... του ζήτησα εξηγήσεις! Και τι μου είπε! Ότι τα χρησιμοποιεί όταν αυνανίζεται γιατί του δίνει μεγαλύτερη ικανοποιήσει! Τι να πιστέψω;
30
 
 
 
 
σχόλια
Παιδια ειμαι σε σχεση 2μιση χρονια και κρυβω επίσης προφυλακτικά.. Οταν μένω μόνος μου καμια φορα χρησιμοποιώ sex toy με lube και προφυλακτικό.. Οποτε εχω κρυμμένες καποτες παντα.. Και δεν εχω κερατωσει ποτε.. Οποτε υπάρχουν παντα και εξαιρέσεις ως προς τους καθετους επι κέρατου....
δε θα σταθώ στα προφυλακτικά ..αλλά σε σένα . Πώς θα αντέξεις να ζεις από δω και πέρα?μέσα στις υποψίες,στην ανασφάλεια ,σε ένα γάμο που έχει χάσει την εμπιστοσύνη ? λυπάμαι ..γτ υπάρχει παιδί και το διαζύγιο είναι δύσκολο
Αν κάνετε συχνό σεξ τότε δε δικαιολογήται. Αν δεν του κάθεσαι όμως τότε καλά έκανε. Αντί να νευριάσεις θα πρέπει να είσαι χαρούμενη που είναι συνετός και παίρνει προφυλάξεις.
Ναι βέβαια μόλις τα βρήκε θα άρχισε να σταυροκοπιεται και να χτυπάει παλαμάκια ουρλιάζοντας απ την χαρά της που παίρνει προφυλάξεις ο γλυκούλης της,μωρε!!!!Τελικά μας ψεκάζουν,σωτηρία μηδέν!!!!!
Οι άνθρωποι συνδέονται συναισθηματικά καλέ/η μου, δεν είναι συνεργάτες... Πρόοδος είναι η αλήθεια και οι σχέσεις εμπιστοσύνης. Το να βάζεις τα προβλήματα κάτω από το χαλί δεν κάνεις τίποτα σωστό απλά αφήνεις την "μοίρα" να ενεργήσει ζώντας στην παραίτηση και εν τέλει διαλύεις την ψυχή σου.
Μια ερώτηση προς την εξομολογούμενη. Πότε ήσουν πιο ευτυχισμένη κοπέλα μου; πριν βρεις τα προφυλακτικά ή τώρα που τα βρήκες; πότε ήταν καλύτερη η κατάσταση στο σπίτι σου; τότε ή τώρα; Αηντε σταμάτα να ψάχνεις. Από τη στιγμή που ο άντρας σου είναι εντάξει σαν πατέρας και σα σύζυγος σταμάτα να σκαλίζεις. Εκτός και αν θέλεις να χωρίσεις και να διαλύσεις το σπίτι σου και να κάνεις τα παιδιά σου δυστυχισμένα.
Σοβαρά τώρα;;;είναι δυνατόν να είναι ευτυχισμένος ένας άνθρωπος όταν μοιράζεται τον/την σύντροφό του με αλλον/αλλη; Ε τότε ας ξενοκοιμαται και η εξομολογουμενη και να προσποιούνται ότι είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια.
Ε και τι δίκιο έχει τότε βρε Διογένη;και εκτός αυτού ,οκ την βρίσκει μόνος του,το προφυλακτικό τι το θέλει;youliveinmywounds συμφωνώ,δεν νομίζω ότι σταματάει η αυτοϊκανοποίηση ακόμα και αν έχεις σχέση.
Δίκιο υπό την έννοια του ότι τον βοηθούν τα προφυλακτικά στην αυτοϊκανοποίηση, υποθέτουμε ότι έχει δίκιο, μη γίνω πιο περιγραφικός.Το αν η αυτοϊκανοποίηση σταματά έχοντας σχέση ή όχι, είναι πολύ μεγάλη κουβέντα Τζέσικα, δεν θέλω ομοίως να γίνω πιο λεπτομερής γιατί δεν αφορά τους πολλούς το πώς το βλέπω και το αντιμετωπίζω στην πράξη το θέμα.
Βρε Διογένη αλήθεια τώρα οσο και να προσπάθησα να καταλάβω πως βοηθάει το προφυλακτικό στην αυτοϊκανοποιηση δεν τα κατάφερα.Θες ότι είμαι γυναίκα,θες ότι είμαι ξανθιά,δεν ξερω.Βέβαια το πως την βρίσκει ο καθένας είναι δικό του θέμα.Όσον αφορά την αυτοϊκανοποίηση μέσα στην σχέση,έχεις δίκιο μεγάλη κουβέντα,δεν θα σ έβαζα πότε να μου πεις πως το αντιμετωπίζεις κάτι τέτοιο,αλίμονο μιλάω για την πλειοψηφία πάντα,πότε προσωπικα για κάτι τόσο ευαίσθητο.
Εγώ πάλι που είμαι καχύποπτη φουλ δεν θα πίστευα λέξη!!!!! Κινητό στο αθόρυβο,συχνές εξόδους απ το σπίτι,προφυλακτικά....Τι άλλο θες για να σιγουρευτεις ότι έχει μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σας;Προσωπικά θα το έφτανα στα άκρα,και θα τον παρακολουθούσα να σιγουρευτώ πριν μιλήσω.Μέχρι τότε θα έδειχνα πως εχαψα αυτή την ηλίθια κατ εμέ δικαιολογία.Καλή τύχη.
Μπορεί όντως να εξασκείται. Είναι το πιο εύκολο, δεν έχει μετακίνηση, δεν υπάρχει φόβος να σε δει κάποιος, έχει πολλά θετικά, δεν κουράζεσαι να ικανοποιήσεις την άλλη.Χα χα χα
Κάποιες ιστορίες που ακούω σαν κι αυτή,καλή ώρα,θα ευχόμουν να είναι τρολ. Δυστυχώς όμως το προσωπείο του "σωστού οικογενειάρχη,όλα καλά όλα τέλεια σαν οικογενειακή διαφήμιση βούτυρο βιταμ" είναι συχνό και πολυφορεμένο. Κάτσε πέστα μαζί του και προσοχή με την στάση και των δυο απέναντι στα παιδιά.
Προς στιγμή, προβληματίστηκα ότι μπορεί να ισχύει κιόλας. Ποτέ δεν ξέρεις πως την βρίσκει ο καθένας και δεν έχουμε ακούσει και λίγα... :PΤώρα όμως που το ξανασκέφτομαι, τείνω να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Να του μιλήσεις ξανά και άμεσα μάλιστα.
Ναι ναι, Λεμόνι, φούντωσέ με και εσύ τώρα να βγω να του τα κάψω στο Σύνταγμα και να αναρωτιέται τι έκανε. Θα τα κάψω και μετά θα του πω "ξέρεις εσύ, κρυφοπληγίτσα!"Όταν το ξανασκέφτηκα, αυτό που με ξένισε ήταν ο συνδυασμός πραγμάτων. Και αθόρυβο κινητό και να λείπει και προφυλακτικά... Παραπάει.
Χαχαχαχαχα πραγματικά δηλαδή, που πάνε και βρίσκουν αυτές τις τέρμα ανόητες δικαιολογίες;;; Όχι κοπέλα μου, πάντα είναι αυτό που νομίζεις συν κάτι που δεν ξέρεις!!! Στο δια ταύτα τώρα, προσπάθησε χωρίς φωνές και κλάματα να συζητήσεις ψύχραιμα μαζί του για να βγάλετε μια άκρη ώστε να δείτε που θα καταλήξετε. Ξέρω πόσο απίστευτα δύσκολο είναι, αλλά αξίζει η προσπάθεια ότι αποτέλεσμα και να έχετε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ