ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2017 | 03:31

Εξομολογουμαι οτι..

Οταν βγαινω με τις φιλες μου για βραδυ νιωθω παντα κατωτερη απο εκεινες και μου πεφτει η αυτοπεποίθηση. Αυτες ειναι αδυνατες και μπορουν να φορανε οτι θελουν και να δειχνουν κουκλες πραγμα που τους δινει αλλο αερα..ενω εγω επειδη εχω καποια παραπανω κιλα ( δεν ειμαι κεφτεδακι, πανω ειμαι σχετικα αδυνατη αλλα εχω μπουτια και κωλο)δεν εχω αυτοπεποιθηση με το σωμα μου και επισης δε νιωθω σεξυ αφου δε μπορω να φοραω οτι θελω..πιστευω οτι αν ειχα το σωμα τους θα ειχα φουλ αυτοπεποιθηση και δε θα με ένοιαζε τιποτα...οσες φορες κ αν εχω προσπαθησει να κανω διαιτα μου πέφτει η αυτοπεποιθηση οτι δεν τα καταφερνω και βαζω τ φαγητο τελικα πανω απο τα θελω μου. ειναι κακο τελικα να μην σου αρεσει το σωμα σου και να μην αισθανεσαι ανετα μεσα σε αυτο.. :(
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν σ αρεσει το σωμα σου η το βελτιωνεις με γυμναστικη και διατροφη η απλα το αποδεχεσαι με αυτα α κιλα και το αγαπας. Δεν ειναι μυτη, χειλια, ματια και γενικοτερα κατι που δεν αλλαζει. Με γκρινια παντως σιγουρα δεν διορθωνεται κατι.Προσπαθησε να αγαπησεις τον εαυτο σου, γιατι με αυτον θα εισαι ολη σου τη ζωη, το να νιωθεις αβολα για κατι μονο κακο θα σου κανει. Και γ αυτο ακριβως μπορει να μην εχεις κατακτησεις, γιατι μπορει να βαζεις εσυ η ιδια εμποδια στον εαυτο σου.
Αν αρεσα οπως λες δε θα ημουν μονη μου τοσο καιρο και θα ειχα και καποιες κατακτησεις εστω.. Σε αντιθεση με εκεινες που ενω εχουν και σχεση εχουν και αλλες κατακτησεις. Το ξερω οτι ακούγομαι σα 15χρονο αλλα με πιανει το παραπονο.και βασικα νομιζω οτι πιο πολυ ρολο παιζει πως νιωθω εγω για το σωμα μου.και οχι δεν ειμαι η αγγελινα ?
Καταρχας σε καταλαβαίνω και εγω το ιδιο παραπονο εχω! Αυτο που λεει ο/η vuvu πιο κατω ισχυει! Ή θα το παρεις αποφαση και θα βελτιωσεις το σωμα σου ή θα το αγαπησεις! Η αρνητικοτητα που βγαζεις φαίνεται προς τα εξω και ειναι απωθητικη... Φορα ενα ωραιο χαμογελο και γινε κοινωνική (χωρις ομως να το παρακανεις)! Εχω δει κοπελες που ειναι σαν κεφτεδακια με ποδια αλλα με την αυρα που βγαζουν, το χαμογελο, την προσοχη στην εμφανιση τους (στην μουρη) και με ωραιο ντυσιμο καθως επισης και με το χιουμορ και την φιλικότητα τους, εχουν βρει συντροφους! Εδω μην πας μακρια, η Κατερινα Ζαριφη που εξωτερικα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο και ειναι και γεματουλα, εχει τοσο γαματο χαρακτηρα που θα μπορουσε να κερδισει πολλους αντρες (εμενα τουλαχιστον μου αρεσε πολυ σαν προσωπικοτητα)! Σκεψου θετικα! καλη επιτυχια!! :)
Νομιζω οτι ειμαι κοινωνικη και ισα ισα ειμαι χαμογελαστη κοπελα..δηλαδη και οι αλλες δεν βλεπω να κανουν κατι διαφορετικό απο εμενα. Δεν ξερω βλεπω ολους τους γυρω μου να κανουν σχεσεις κ εγω να μενω στασιμη και μονη μου..οσο για το σωμα μου το προσπαθω εχω ξεκινησει διατροφη οσο μπορω και γυμναστικη απλα θελει πολυ χρονο για να δεις το αποτελεσμα που θελεις και απλα απογοητευομαι και τα παραταω..
Πραγματικά αυτο που λες το καταλαβαίνω γιατι και εγω τα ιδια λεω σε φιλους μου, αλλα και εδω μεσα! Ως προς το σωμα σου, να ξερεις οτι θελει επιμονη... Ειναι δυσκολο, αλλα με το που δεις τα πρώτα αποτελέσματα θα θες να συνεχισεις κι αλλο! Δεν υπαρχει ανθρωπος που να κανει γυμναστική και διατροφη και να μην φτιαχνει σωμα! Και να ξερεις οτι πολυ ανθρωποι παρατανε τον στοχο τους λιγο πριν τον πετυχουν! Μην εισαι απο αυτους ;)
Η περιγραφη σου μου θυμίζει μια παλια συμμαθητρια! Δεν νομιζω οτι χρειάζεται να ανησυχείς για κατι... Ξερω αντρες που τους αρεσουν κοπελες με ακριβως αυτο το σωμα και δεν τους αρεσουν τοσο οσο των φιλων σου! Ειδικα στην Αμερικη τετοια σωματα ειναι της μοδας! (Ηγκι Αζαλεα, Νικι μιναζ, Μπιγιονσε, Τζενιφερ Λοπεζ κλπ) οποτε μια χαρα εισαι! υγ Αγγελινα εσυ?

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ