ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2017 | 00:00

Πως μπορεις να καταλαβεις σε τι βαθμο καποιος ενδιαφερεται για σενα?

Τι γινεται οταν, ναι μεν ξερεις οτι καποιος σιγουρα ενδιαφερεται για σενα(γιατι το βλεπεις στο βλεμμα του, στη συμπεριφορα του κλπ), ομως δεν ξερεις σε τι βαθμο? Αυτο δεν ειναι εξισου βασανιστικο? Δηλαδη ναι μεν βλεπεις οτι ο αλλος σε θελει, ομως αναρωτιεσαι "με θελει για σχεση?", "με θελει απλα για να περασει καλα για μια δυο φορες?", "ειναι ερωτευμενος μαζι μου?", "θελει κ αλλες περα απο μενα?" κλπ. Με λιγα λογια, η ερωτηση μου ειναι: πως μπορεις να ξερεις σε τι βαθμο ο αλλος ενδιαφερεται για σενα? Πως μπορεις να ξερεις αν ο αλλος πεφτει για υπνο με τη σκεψη σου ή αν σε θυμαται μονο οταν μπει fb και δει το ονομα σου στους ενεργους στη συνομιλια? Εγω πχ βρισκομαι σε αλλη πολη μ αυτον που μ αρεσει, οποτε ειναι ακομα πιο δυσκολο να διαπιστωσω τι παιζει. Σιγουρα βλεπω οτι δειχνει ενδιαφερον, αλλα δεν ξερω σε τι βαθμο ενδιαφερεται. Οταν ερχεται στην πολη μου(κ αυτος ειναι απο δω) επιδιωκει σε καθημερινη σχεδον βαση να με δει(ειτε με κοινη παρεα, ειτε οι δυο μας), με συμπεριλαμβανει στα σχεδια του κλπ. Δεν εχουμε κανει κατι ερωτικο, ουτε επιδιωκει κατι τετοιο οσες φορες εχουμε βρεθει, αλλα η γλωσσα του σωματος του δειχνει οτι προσπαθει να ερθει πιο κοντα μου κ γενικα με αγγιζει, μου χαιδευει τα μαλλια κ επιδιωκει σωματικη επαφη(ειναι κ λιγο ντροπαλος, οποτε ξερω οτι το παει πιο αργα). Ταυτοχρονα, θελει να μαθαινει πραγματα για μενα, για το τι μ αρεσει, για τα ενδιαφεροντα μου κ γενικα συζηταμε για πολλα θεματα. Εμενα λοιπον ολα αυτα τα σημαδια με κανουν να σκεφτομαι οτι λογικα ενδιαφερεται αρκετα, γιατι αν ηθελε απλα να περασει την ωρα του, δεν θα ηθελε να με βλεπει κ καθε μερα οταν ερχοταν, ουτε θα ενδιαφεροταν να γνωρισει τι ανθρωπος ειμαι.Οταν ομως επιστρεφει στην πολη του η επικοινωνια μας αραιωνει, δηλαδη μπορει να μιλησουμε μια φορα στις 10 μερες. Οκ, ξερω οτι εχει φορτωμενο προγραμμα, εχει αλλες υποχρεωσεις εκει, αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο που απο κοντα θελει να με βλεπει συνεχεια, ενω απο μακρια δεν εχουμε το ιδιο συχνη επικοινωνια. Βεβαια απ την αλλη σκεφτομαι οτι ακομα κ με την κολλητη μου(η οποια σπουδαζει κ αυτη σε διαφορετικη πολη απο μενα) η επικοινωνια μας οταν ειμαστε σε αποσταση δεν ειναι κ πολυ συχνη, ειναι λογικο δηλαδη η καθημερινοτητα καποιες φορες να μας απορροφα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ξεχναμε η μια την αλλη. Πως μπορω λοιπον να ξερω αν αυτος που μ αρεσει δεν με εχει στο μυαλο του, γι αυτο κ δεν μου στελνει ή αν με σκεφτεται συχνα, παρολο που δεν μιλαμε καθημερινα ?? Πολλες φορες εχω σκεφτει οτι μπορει να μην μου στελνει κ απο αντιδραση, γιατι μου χει κανει πολλες φορες παραπονα οτι τον ξεχναω κ σκεφτομαι οτι μπορει να μην στελνει, γιατι θελει να δει αν θα του στειλω εγω. Γενικα πως μπορω να καταλαβω τι παιζει?
5
 
 
 
 
σχόλια
Χμμ καλη ερωτηση. Μαλλον δεν εχει βρει κανεις απ τους δυο μας το θαρρος να ομολογησει στον αλλον αυτο που νιωθει. Ενω με τη συμπεριφορα μας δειχνουμε ξεκαθαρα οτι ενδιαφερομαστε ο ενας για τον αλλο, δειλιαζουμε να το παραδεχτουμε με λογια. Εγω σαν κοπελα δεν εχω γενικα το θαρρος να πω σ' ενα αγορι οτι μου αρεσει, δεν το χω κανει ποτε κ δεν νομιζω οτι θα μπορεσω ποτε να το κανω. Αντιστοιχα, εκεινος ειναι αρκετα ντροπαλος κ ενω βλεπω απ τις κινησεις του οτι ενδιαφερεται, ξερω οτι δεν του ειναι ευκολο κ κεινου να μου μιλησει. Αλλωστε καποτε ημασταν εξω με παρεα κ ειχαμε μια συζητηση για σχεσεις κ.λ.π κ εκεινος ειχε πει οτι γενικα ειναι αρκετα "κοτα" στο να πλησιασει μια κοπελα κ να της μιλησει, οταν την γουσταρει.
Τι θα γίνει;Δε λέω να βιαστείτε για οτιδήποτε,αλλά η κοπέλα δεν κάνει την πρώτη κίνηση...Το αγόρι ντρέπεται... Αν όταν είσαστε οι δύο σας του δώσεις ένα φιλακι ξαφνικά στο μάγουλο...είναι πολύ τολμηρό;
Η έλλειψη επικοινωνίας δεν είναι καλό σημάδι. Θα σκέφτεσαι ότι αν σε ήθελε για σχέση θα σε διεκδικούσε πιο έντονα, αν ήταν ερωτευμένος θα μιλούσατε περισσότερο. Επειδή και εσύ όμως από τη μεριά σου δεν είσαι σωστή και δεν του στέλνεις, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν οφείλεται σε αδιαφορία και στο ότι μιλάει με άλλες 3 ή γιατί θέλει να δει αν όντως ενδιαφέρεσαι (λογικό και ανθρώπινο δεν είναι αυτό; ). Το ότι είναι ντροπαλός δε βοηθάει. Θα σου έλεγα να γίνεις ένα τσακ πιο εκδηλωτική, να παίρνεις πιο πολλές πρωτοβουλές και από εκεί και μετά βλέπεις πως θα ανταποκριθεί και εκείνος. Μπορείς επίσης να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να του πεις τι θέλεις από αυτόν ( με διακριτικό τρόπο). Άμα δε θέλει κάτι σοβαρό θα γίνει λουης!
Νταξει δεν ειναι οτι δεν μιλαμε καθολου οταν λειπει στην πολη του, απλα μιλαμε πιο αραια απ ο,τι οταν ειναι εδω. Κ η αληθεια ειναι οτι τις περισσοτερες φορες που μιλαμε, οταν βρισκομαστε σε αποσταση, εκεινος ειναι αυτος που στελνει. Κ συνηθως δεν μου λεει κατι σημαντικο, δηλαδη φαινεται οτι απλα στελνει, γιατι θελει να μου μιλησει. Μπορει να μου πει πχ "βαριεμαι αυριο να παω σχολη" ή "σημερα εγινε αυτο κ αυτο στη σχολη", δηλαδη ασημαντα πραγματα που απλα θελει να τα μοιραστει μαζι μου.Ναι, ισως εχεις δικιο οτι μπορει κ γω να πρεπει να ανοιχτω πιο πολυ, αλλα δεν ξερω, δεν το χω πολυ αυτο. Δηλαδη αν ο αλλος δεν μου χει πει ξεκαθαρα οτι "ξερεις σε γουσταρω", μου ειναι δυσκολο να του πω εγω(εστω κ διακριτικα) τι νιωθω. Κ εκει νομιζω ειναι που το χανουμε, γιατι μαλλον ο ενας περιμενει απ τον αλλον.