ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2017 | 03:26

Γεια σας!

Αποφάσισα επιτέλους να χάσω τα 30 κιλά που συσσώρευσα λόγω των πολυετών σπουδών μου.Θα είναι πολύ δύσκολο: λατρεύω τα ζυμαρικά και τα γλυκά μα έχω κόψει και καιρό τώρα το κρέας.Ξέρω από τώρα ότι τα μαρούλια δε θα έχουν πάντα τη σούπερ γεύση που θα ήθελα και ότι μερικές φορές (κυρίως τα βράδυα) θα τρέμω από τη λύσσα μου για τεράστιες ποσότητες ανθυγιεινών τροφών... ...αλλά όχι. Αυτό το καλοκαίρι, μετά από 8 χρόνια, θα βγω κι εγώ ξέγνοιαστη στην παραλία. Τέλος.ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
4
 
 
 
 
σχόλια
Ο αδελφός μου ήταν σε παρόμοια φάση γιατί σπούδαζε εκτός και έτρωγε μόνο πιτόγυρα, μακαρόνια και ρύζια.Σε 5 μήνες ήταν άλλος άνθρωπος αλλά συνδύασε παράλληλα με διατροφή και γυμναστική. Τρέξιμο για την ακρίβεια σε ένα γήπεδο κοντά στο σπίτι.Εύχομαι καλή δύναμη!
Αμα προσθεσεις λιγο μπαλσαμικο και μπαχαριλα στο μαρουλι, αποκτα σουπερ γευση! Να τρως κυριως λευκο κρεας, μανιταρια, πολλα φρουτα και λαχανικα (κλασικα) και μαυρη σοκολατα. Θα σε βοηθησουν πολυ! Ψαξου για μια διατροφη που λεγεται η διαιτα των μοναδων, νομιζω ειναι θαυματουργη!! Καλη συνεχεια και οταν πας να τα παρατησεις σκεψου γιατι αρχισες!