ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2017 | 10:10

Δε θέλω να κάνει έκτρωση η κοπέλα μου...

Είμαι 21 ετών φοιτητής και η κοπέλα μου είναι συμφοιτήτρια μου 21 ετών κι αυτή κουκλαρα κτλ.Κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό εκείνη είπε θα έπαιρνε χάπια αλλά έγινε μπέρδεμα και μαλλον έμεινε έγκυος.Αν έμεινε έγκυος μου είπε θα κάνει έκτρωση αλλά θέλει να.συνεχίσουμε μαζί τη σχεση μας γιατί μς αγαπάει. Κι εγώ την αγαπάω.Ομως ο πατέρας μου είναι παπας κι εγώ είμαι αρκετά κοντά στην εκκλησία και την έκτρωση δεν την εγκρινω με τίποτα.Η κοπελα μου τυπικα μονο μια φορα το χρονο εκκλησια και γενικα με την εκκλησια δεν εχει τις καλυτερες σχεσεις καθως διαφωνει σε πολλα ζητηματα κοινωνικα και μη.Ο αδερφός της κοπέλας μου έγινε πέρσι παλαιοημερολογίτης αφού προσηλυτίστηκε από συνφοιτητες του παλαιοημερολογίτες μετά από μια αποτυχημένη σχέση του και έκοψε προγαμιαίες σχέσεις, μπαρ,άρχισε να πηγαίνει πολύ τακτικά εκκλησία,πιστεύει ότι οι κοπέλες πρέπει να φοράνε μαντήλα,φουλ συντηρητικές απόψεις γενικότερα κάνει ότι κάνουν μονάχα οι παλαιοημερολογίτες νέοι. Αν κάνει έκτρωση η κοπέλα μου δε θα της ξαναμιλήσει ποτέ. Εγώ δεν μπορω να αφήσω την κοπέλα μου να κάνει έκτρωση. Σε άλλες χώρες όπως η Πολωνία,η Ιρλανδία και η Κύπρος απαγορεύονται κάτι τέτοια εδώ όμως όχι. Τι να κάνω; Δεν μπορώ να την αφήσω να κάνει έκτρωση
58
 
 
 
 
σχόλια
Σου δινω 4-5 χρονακια μεχρι να φας το πρωτο κερατο...Επειδη σε κοβω αγαθιαρη και λιγο βλαμμενο, μαθε τουλαχιστον να βαζεις σωστα τα προφυλακτικα. Αμα εισαι και θρησκος αυτη θα παρει δρομο νωριτερα, οποτε αν κανεις και παιδι ετοιμασου απο τωρα να ξηλωνεσαι. Αυτη τον χαλβα της τον βρηκε.
Εντάξει, τέλος καλό όλα καλά. Και πήρες κι ένα μάθημα γιατί είναι καλό να αποφεύγουμε στη σχέση μας οριακές καταστάσεις με τελείως αντικρουόμενα 'θέλω', στις οποίες ισχύει μόνο η συλλογική ευθύνη, αλλά η τελική απόφαση για την κοσμογονική αλλαγή που θα συμβεί στη ζωή μας λαμβάνεται από την άλλη πλευρά. Κάτι είναι κι αυτό, δεν συμφωνείς; :) :) :)Πέρα από τις κοινές ευθύνες των δυο σας, από τη στιγμή που η φίλη σου (ως ενήλικος άνθρωπος, υπεύθυνος για την ζωή του) είχε την αποκλειστική ευθύνη να κάνει σωστά ένα και μόνο πράγμα σε αυτήν την υπόθεση, και το έκανε σκατά, την επόμενη φορά ζήτησέ της ευγενικά να προσέχει περισσότερο, ώστε να ΜΗΝ ξαναμπερδευτεί και να ΜΗΝ ξανακάνει λάθος με τα αντισυλληπτικά χάπια που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΗ υπεύθυνη να βάζει στο σώμα της για να ΜΗΝ μένει έγκυος όταν κάνει σεξ με αρσενικούς χόμο σάπιενς. :)υγ: Κάποιοι σχολιαστές δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται την λήψη αντισυλληπτικών χαπιών ως προστασία ενάντια στην εγκυμοσύνη, με σχόλια του στυλ 'τι κι αν νόμιζες πως έπαιρνε χάπια, αφού τελείωσες μέσα της χωρίς προφυλακτικό τα ήθελε ο κώλος σου'. Πέτρες πετώ του φεγγαριού...
Ανεξάρτητα με το αν συμφωνεί κανείς ή όχι με την εκτρωση υπάρχει πάντα το δικαιώμα στην επιλογή. Το γυναικείο σώμα δεν είναι μια μηχανή που γεννά μωρά. Αυτή η απόφαση έχει τεράστιες επιπτώσεις στη ζωή ενός ανθρώπου, συναισθημτικές, οικονομικές, κοινωνικές. Όσον αφορά τις χωρές που λες ότι απαγορεύονται οι αμβλώσεις, το ότι δεν είναι νομίμο δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει σε ιδιωτικές κλινικές (και με μεγάλο οικονομικό κόστος). Πέραν αυτού είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν εφαρμόζονται ανορδοδοξοι τρόποι και επικίνδυνες μεθόδοι αποβολής, που μπορεί να θέτουν σε κίνδυνο την ζωή της γυναίκας; Μάλλον θα έπρεπε να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην έλληψη σεξουαλικής εκπαίδευσης και όχι στην επιβολή της θρησκευτικής σου άποψης.
Γραφική η Μανδάμ αλλά λυπάμαι που κανείς δεν αναφέρθηκε στα ΣΜΝ.Κοινώς ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.Και όχι φιλαράκι είμαι σίγουρη πως δεν έχεις εξεταστεί όταν δεν γνωρίζεις την σημαντικότητα της καπότας και πως να χρησιμοποιείς το πουλάκι σου όταν στα 21 σου ξαφνικά χτύπησε το βιολογικό σου ρολόι.Ψυχολόγοι δεν είμαστε αλλά η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να μην την πληγώσεις όσο περνάει απ' τα χέρια σου..συμβουλέψου ανώνυμα κάποιον ειδικό, κανείς δε θα σου κλείσει την πόρτα.
Σωστή η παρατήρησή σου Μανδάμ. Έθιξες ένα πολύ σημαντικό θέμα!Βέβαια να πούμε ότι όταν ένα ζευγάρι έχει μακροχρόνια σχέση και απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ τους, η χρήση του προφυλακτικού ΠΙΘΑΝΩΣ να μην ενδείκνυται με τόση αυστηρότητα (όσον αφορά τα ΣΜΝ) παρά μόνο για λόγους αποφυγής μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης!Και πάλι με επιφύλαξη το λέω αυτό γιατί υπάρχουν και άλλοι ελάσσονος σημασίας ιατρικοί λόγοι όπως τα μικρόβια.Αλλά ίσως δεν πρόσεξες στα σχόλια παραπάνω ότι ο εξομολογούμενος, εξομολογήθηκε την....αμαρτία του. Μπαρούφες αράδιασε στην εξομολόγηση για να κόψει αντιδράσεις..Κι όπως θα διαβάσεις από κάτω σχολιάζει με ιδιαίτερη δυναμική κι ευγένεια το κατόρθωμά του. Τσάμπα "σάλιο" χάλασες, λοιπόν, με τις ομορφες συμβουλές σου.Μακάρι να πιάσουν τόπο σε άτομα που θα βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη.
Από που να το πιάσω αυτο το θέμα...Σου είπε πως θα κανει έκτρωση αν ειναι έγκυος αλλα τωρα που δεν ειναι σου λέει πως δεν θα σκότωνε ενα αθώο βρεφος. Να σε ενημερώσω πως οι γιατροί μέχρι να γεννήσει η γυναικα δεν μιλούν ουτε καν για μωρο αλλα για εμβρυο. Ειστε αρνητικοί στην έκτρωση αλλα τοσο ανενημερωτοι για θέματα αντισύλληψης που αυτο ειναι πολυ χειροτερο. Να σε ενημερώσω πως αν η λήψη του χαπιου δεν γινει συγκεκριμένη ωρα ( με κάποια αποκλιςη- δεν ειμαςτε ρομποτ) κάθε μέρα μπορεί άνετα να μείνει έγκυος ΑΛΛα με σοβαρά προβλήματα για το έμβρυο; Γνωρίζει για όλους τους κινδύνους; Κανει τακτικά εξετάσεις; Κάποτε οταν ειχα συζητήσει το θέμα αυτο με τον πνευματικό μου- καλη του ωρα- μου είχε πει πως η εκκλησια οφείλει να ακολουθήσει τον παλμό της κοινωνίας. Πως δεν μπορεις να ζητάς και να απαιτείς κατι το οποίο γράφτηκε πριν δυο χιλιάδες Χρονια χωρίς να σκεφτείς το πως ειναι η κοινωνία τωρα. Παντα η εκκλησια του ηταν γεμάτη. Γιατι; Ναι ειναι έγκλημα, αλλα μεγαλύτερο έγκλημα ειναι το να ξερεις πως ειναι έγκλημα ΑΛΛΑ να το ριςκαρεις. Μηπως πρεπει να αλλάξετε λιγο τροπο σκέψης; Ειστε απόλυτοι και κρίνετε αλλα εκείνη την ωρα το μυαλο ηταν αλλού.
Σε ευχαριστω πολυ. Ειλικρινα πιστευω πως αν οι κληρικοί- παπάδες- πνευματικοί είχαν κατι από τον τροπο σκεψης του δεν θα περνούσαμε αυτή την κρίση των ηθικών αξιών που περναμε τωρα.
Κρίση αξιών δε περνάει η Κοπτική Αιγυπτιακή εκκλησία των Αιγυπτίων χριστιανών όπως εγώ δε περνάει κρίση αξιών γιατί είναι στη μέση ανατολή! Οι χριστιανό εκεί έχουν ακόμα αξίες! Οχι σαν εδώ!
Τιμή σας, αγαπητοί της LIFO, σας διαβάζουν και οι "χριστιανό" από την εξωτική Αίγυπτο (Αφρική, όχι Μέση Ανατολή) που έχουν ακόμα αξίες: τις επιρροές που δέχονται από το Ισλάμ.

Είστε τελείως λάθος. Ποιος σας είπε επειδή δεν είναι μωρό ότι το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος; Αυτά είναι δικά σας συμπεράσματα και ΌΧΙ των γιατρών. Από την πρώτη βδομάδα της κύησης έχει σχηματιστεί η καρδιά.

ολοι εχουμε τα επιχειρηματα μας και τις πεποιθησεις μας, αλλα δεν εχω ακουσει ποτε μητερα να λεει "μετανιωσα ποΥ δεν εκανα εκτρωση το παιδι μου"."μετανιωσα που δεν του εδωσα ο,τι του αξιζε, που δεν ημουν καλη μητερα, που το εδωσα για υιοθεσία" ναι το εχω ακουσει αλλα ΠΟΤΕ 'που το γεννησα' .Αντιθετως η τυψεις της εκτρωσης μπορει να μην φυγουν ποτε, ουτε η θλιψη. Εσεις που ενδιαφερεστε τοσο πολυ για την ζωη της κοπελας, την ψυχικη της υγεια την σκεφτηκατε καθολου;..τελος παντων σε τετοιες περιπτωσεις παντου υπαρχουν μειονεκτηματα.. το θεμα ειναι να κατευθυνθουμε προς τα εκει που θα πληγωθουμε λιγοτερο
Γιατί αν το μετανιώσει σ'εσένα θα τρέξει να το πει... Εννοείται χιλιάδες έχουν μετανιώσει. Όσες είναι νορμάλ, απλώς μένουν μια ζωή με την πίκρα του "τι θα γινόταν αν.." - ακόμη κι αν όντως αγαπούν τα παιδιά τους. Οι πιο ακραίες περιπτώσεις γίνονται φρικτοί γονείς, όπως σωστά επισημαίνει και ο/η Απεταξάμην. Τη μέρα που τα έγραφες αυτά ένα νήπιο χαροπάλευε εξαιτίας της μάνας του στη Λακωνία, όλη η Ελλάδα το άμθαε, εσύ όχι;
Καλα βρηκες και εσυ να απευθυνθεις τωρα σε ατομα καμμενα, με ανισορροπους γονεις...Ποιος ξερει τι τραβηξαν μικρες για να γραφουν τετοιες κοτσανες.
Όλοι μπορούν να κάνουν σεξ. Δεν μπορούν όμως όλοι να γίνουν γονείς. Το ότι η άμβλωση είναι νόμιμη, είναι μια νίκη για τη σύγχρονη γυναίκα και την αυτοδιάθεση του σώματός της. Απορώ σε τι Μεσαίωνα ζούμε που ακόμα συζητάται αυτό το θέμα.
Όχι ότι έχει καμιά σημασία, αλλά είμαι γυναίκα.Δευτερον, εαν η μάνα μου είχε κάνει έκτρωση, από τη στιγμή που δεν θα είχα γεννηθεί για τι μιλάμε; Δεν θα υπήρχα, τέλος.Επίσης, αν η μάνα μου έκανε σεξ μια βδομάδα αργότερα, επίσης δεν θα υπήρχα εγώ, αλλά κάποιος άλλον στη θέση μου.3ον Δεν είναι όλοι ικανοί να γίνουν γονείς. Είναι αρκετά ώριμο, συνειδητοποιημένο και μη εγωιστικό να κάνουν έκτρωση, παρά να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί που δεν μπορούν να το φροντίσουν.4ον Αν όλοι είχαν μυαλά σαν τα δικά σου, στον κόσμο θα επικρατούσε σκοταδισμός.
Ρε συ, Κόπτη, προμοτάρεις εμπόριο βρεφών ή κάτι τέτοιο; Όλο για τις εύπορες οικογένειες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά μας μιλάς, λες και πρόκειται για σημαντική πληθυσμιακή ομάδα.
Μα που πηγε η ανθρωπιά σε αυτη την ιστοσελίδα; Τι σας φταίει ένα μωρό να το σκοτωσετε;Αν η μάνα σας είχε "δικαίωμα στο σώμα της" τώρα δε θα ζουσατε αν σκεφτόταν έτσι! Οι εκτρώσεις είναι φόνος! Ορθως τα κράτη που τις απαγορεύουν!
παιδια γιατι ειστε τοσο σκληροι;εγω πιστευω το λαθος δεν ειναι μονο του αγοριου αλλα κι της κοπελας..σεξ κανανε μαζι και δεν νομιζω να την πιεσε να το κανουν χωρις προφυλαχτικο...επισης τι χαζομαρες ειναι αυτες;; η αποφαση ειναι μονο της κοπελας..το παιδι ειναι κομματι και των δυο...εγω πιστευω πως πρεπει να το αποφασισουν μαζι..και δεν ξξερω αν αυτο που θα πω ειναι σωστο αλλα στην χειροτερη αν η κοπελα δεν θελει το παιδι και το αγορι το θελει μπορει να το γεννησει και να δωσει την κηδεμονια στον πατερα του παιδιου...επαναλαμβανο το παιδι ειναι κομματι και του πατερα
Α, ναι!Τί εύκολα και καλά..Ας το γεννήσει κι ας το δώσει. Και μετά ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.Τί λες τώρα; Έχεις γεννήσει παιδί και πετάς αυτές τις λέξεις/συμβουλές με τόση ευκολία και σιγουρια ή παπαρολογούμε τώρα;Ήμαρτον Χριστέ. Για κουνήστε το κεφάλι σας να δείτε αν κάνει γκλιν γκλον μερικοί, που περνάτε τα παιδιά για σκυλιά.
ετσι μπραβο...η καθε χαζοβιολα θολωμενη προοδευτικη πεταει τα κλασσικα πυροτεχνηματα τυπου οτι θελει θα κανει με το σωμα της, δε θα της το στερησεις, και λοιπες αηδιες...ετσι μεγαλωνουν τις κορες τους αυριο μεθαυριο
Υ.Γ δεν είμαι παλαιοηεμρολογιτης αν ήμουν δε θα έκανα σχέσεις πριν το γάμο.Είπαμε παπας είναι ο πατέρας μου αλλά όχι κι.έτσι.Ο αδερφός της κοπέλας μου μόνο έγινε παλαιοημερολογίτης πριν 1 χρονο αυτοί φοράνε μαντήλα στις γυναίκες τους οποιος δεν το.ξέρει.
σεξ πριν τον γαμο γιατι κάνεις? αυτο απαγορεύεται σύμφωνα με την εκκλησία...επίσης γιατι ειπες οτι η κοπελα θα έπαιρνε χαπια, επίσης απαγορεύεται απο την εκκλησία!εκτος αν ψευδομαρτυρησες, οποτε σου θυμίζω την 9η εντολη...
Η μανα μου εκανε συνειδητά τα παιδια της! Μπορουσε να τα ζησει με τα οικονομιμα που ειχε, ειχε τον χωρο και τον χρονο! Για πιο λογο η εκκλησια αναγκαζει εναν ανθρωπο να κανει κατι που δεν θελει ειτε επεοδη δεν ειναι ετοιμος ακομα ειτε επειδη δεν μπορει να το ζησει? Προτιμα η εκκλησια να βασανιζεται το παιδι και να πειναει? Αυτα θυμιζουν αλλες "ομορφιες" που εκαναν οι σταυροφοροι, αλλα για αυτα δεν μας λετε.... Εγω να δεις πως σε λυπάμαι!
καλά ειναι τα πιστεύω σου αδερφέ, αλλά μιλάμε οτι θα φέρετε εναν άνθρωπο στη ζωή και αυτο προυποθέτει υπευθυνότητα και ευθύνες....δεν έχει σχέση το οτι είσαι παπαδοπαίδι...και πιστεύω πως η απόφαση πρέπει να είναι κοινή και χωρίς γκρίνια...
Δεν το επιλεγεις εσυ, ειναι 21 χρονων μονο. Το παιδι ειναι ευθυνη δεν ειναι αστεια. Αν δεν θελει, δεν θελει. Δεν θα σταματησει η ζωη της απο τα 21 για ενα λαθος της στιγμης οπως ειπε κ ο Πασχαλης.
Απαιτήσεις έχει όποιος είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.Εφόσον δεν έβαλες προφυλακτικό κάτσε εκεί που είσαι και μην απαιτείς πολλά πολλά!Δηλαδή ήμαρτον 21 χρονών παιδιά και αναφέρεσαι στη μη χρηση προφυλακτικού ως "κάτι έγινε λάθος". Ξεκάθαρα δε βάλατε προφυλακτικό, ξεκάθαρα ήταν ανοησία σας, ξεκάθαρα δεν μπορείς να απαιτείς από μία γυναίκα τί θα κάνει με το σώμα της!Τέλος είστε ξεκάθαρα εξίσου μπούφοι!
Οταν γινεις ανθρώπινος απέναντι σε αθώα βρέφη τότε έλα να μιλήσουμε!Το θέμα το άνοιξα για να δω αντιδράσεις η κοπέλα μου δεν είναι έγκυος και ακόμα κι αν ήταν ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο να σκοτώσει ένα αθώο μωρό! Είναι άτομο με συνήδειση και για αυτο την αγαπώ!
Άρα παίζεις μ΄ένα ευαίσθητο θέμα μόνο και μόνο για να κόψεις αντιδράσεις; Έχεις προβλήματα μου φαίνεται. Και για ποιο μωρό μιλάς βρε έξυπνε; Αυτό που δεν εχει προλάβει καν να διαμορφωθεί και είναι μια μάζα από κύτταρα; Άσε μας πουλάκι μου.Άνοιξε κανά βιβλίο κι άσε τις ηθικές καταβολές περί αθωότητος για τους λίγους.Είσαι πολύ μακριά από αυτό που λέμε γνώση γιατί έχεις μείνει ακόμα στο επίπεδο της εξυπνάδας.Πετάς εξυπνάδες για να φανείς καμπόσος και σωστός.Αντε τωρα, μπες ξανά στον μικρόκοσμό σου κι ασχολήσου με τίποτα πιο εποικοδομητικό από το να κοροιδεύεις τον κόσμο. Λυπάμαι που απάντησα και σου έδωσα και ικανοποίηση κιόλας.
Και το ότι οι παλαιοημερολογίτες θέλουν την γυναίκα με μαντίλα στη βικιπαίδεια το βρήκες; Γιατί εγώ ξέρω παλαιοημερολογίτες και δεν φοράνε μαντίλα. Τα'χες μπερδέψει ολίγον τι.
Κοντα στην εκκλησια κλπ αλλα τον π... ο τον εριξες πριν τον γαμο.... Τελος παντων! Δικαιωμά της να κανει οτι θελει με το σωμα και την ζωη της οπως δικαιωμα σου να μπεις χωρις προφυλακτικο και να κανεις σεξ πριν τον γαμο (εφοσον ετσι λεει το δογμα της εκκλησιας)... Δεν γίνεται να τα εχουμε ολα αγαπητε... Και σεξ χωρις προφυλαξη αλλα και μη εγκυμοσύνη (οταν τελειωνεις μεσα κιολας) αλλωστε η εκκλησια ειναι κατα και στην εκτρωση αλλα και στην προφυλαξη διοτι εχουν το ιδιο αποτελεσμα... Ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος? υγ οτι μας συμφέρει σχετικα με την θρησκεία βλεπω...
Δικαίωμά μου είναι να εισπνεύσω υγραέριο αντί ατμοσφαιρικό αέρα αλλά δεν με συμφέρει καθόλου....Άκου, δικαίωμα....Ναι φίλε, έχεις κι εσ΄υ δικαίωμα και στο φόνο και στο να πηδήξης από τον 6ο όροφο.
Εν ολίγοις υποστηριζεις οτι για τα θρησκευτικα πιστευω 2 ατομων (στα οποια δεν συμπεριλαμβανεται η κοπελα) πρεπει να "καταστραφουν" 3 ζωες. Οι δικες σας και του παιδιου. Ενα παιδι δεν ειναι παιχνιδι. Αν δεν σ αρεσει τελικα δεν μπορεις να το γυρισεις πισω με την αποδειξη αγορας. Δεσμευεσαι για ολη την υπολοιπη ζωη σου. Ξεχνα σπουδες, καριερες, βολτες. Για ξανασκεψου το πιο ωριμα.
Δηλαδή αν καταστρέψει τη ζωή του παιδιού (θάνατος) δεν θα καταστραφούν οι 3 ζωές (συμπεριλαμβανομένου και του παιδιού; ). Μα τι μας λές τώρα...και τις ψχικές βλάβες που αφήνει η έκτρωση, χώρια οι σωματικές και ορμονικές, πού τις πάς; Τι εννοείς να ξανασκεφτεί πιό ώριμα; Να καθίσει να φτάξει μια όμορφη νεραή οικογένεια βοηθ΄ντας ο ένας τον άλλον, που χανόμαστε σαν γένος με 500.000 εκτρώσεις το χρόνο την ώρα που οι μουσουλμάνοι που μας κουβαλήθηκαν γεννοβολάνε σαν βροχή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ