ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.1.2017 | 21:12

15 ώρες δίχως τσιγάρο

Και τώρα ήρθε το πρώτο κύμα ναυτίας. Και κράμπες.Θέλω να καπνίσω ένα πακέτο με μια τζούρα.Αλλά είπα πως το 2017, ο πρώτος μήνας θα είναι δίχως τζούρα.Και ό,τι λέμε πρέπει να το κάνουμε, αλλιώς γιατί το λέμε καν!Στηρίξτε με, αδέρφια!Καλή χρονιά σε όλους
5
 
 
 
 
σχόλια
Οταν σου ερχεται η επιθυμία ,προσπάθησε να αναβάλλεις την απόφαση για δέκα λεπτά.Δωσε χρόνο ,λειτούργησε ξανά και ξανά με τον ίδιο τρόπο.Σκεψου τα θετικά της απόφασης σου,μη νιώθεις άσχημα και ενοχικά που το σκέφτεσαι,ο εγκέφαλος γνωρίζει πολύ καιρό τώρα να λειτουργεί με την νικοτίνη .Σκέψου γιατί καπνιζες,π.χ για χαλάρωση και αντικατέστησε το με κάτι άλλο που θα σου δώσει το ίδιο αποτέλεσμα π.χ γυμναστική.Θυμησου το καλό που κανεις στην υγειά σου.Κλεινω 5 χρόνια "καθαρη"από νικοτίνη.Μπορεις κι εσύ!!
Έχεις την απεριόριστη στήριξή μου και σε κατανοώ πλήρως. Είμαι στην 30η ημέρα πλέον άκαπνος. Μην το σκέφτεσαι, 20 δευτερόλεπτα περίπου διαρκεί η επιθυμία, ξέχνα το. Τα καλά της διακοπής είναι τόσα πολλά που δεν μπορείς να φαντασθείς. Καλή δύναμη.
Έχεις την απεριόριστη στήριξή μου...Θα τα καταφέρεις,όλα είναι στο μυαλό σου...αν θέλεις να το κόψεις,θα το κόψεις...οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες...βάστα γερά... :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ