ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.12.2016 | 18:50

τελευταια

βγαίνω με πολλούς άντρες, φιλικά ραντεβού, για να βρώ κάποιον να μου ταιριάζει. δεν απογοητευομαι, περνάω καλά ακόμα και αν συναντώ αταίριαστες περιπτώσεις....αλλα....τι ναι αυτο το κακό που μπορεί να συμπαθείς κάποιον αλλα να ΜΗΝ τον βλέπεις γκομενικά , και αν του το ξεκαθαρισεις αυτο εξαφανίζεται ο αλλος? στο κάτω κάτω της γραφής πως γίνεται σε ένα μόνο ραντεβού να ξέρεις αν σου ταιριάζει ο αλλος ? γιατι δεν δίνεται ΧΡΟΝΟ στο να γνωρίσετε ανθρώπους και όχι σχέσεις? δηλαδή σας νοιάζουν μόνο οι άνθρωποι που σώνει και καλά θα σας δώσουν κάτι παραπάνω πέρα απο την φιλία τους?πως έχει γίνει έτσι ο κόσμος?βιάζονται πολύ και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτο που μας λείπει εκτος απο συντροφικότητα και σεξ ,είναι η κοινωνικη ζωή...η ανθρωπιά και η φιλία..εχω καπως απογοητευτει απο τους ανθρωπους, απο την αλλη δεν τους κατηγορω κιολας..νιώθουν ότι δεν έχουν χρόνο για χάσιμο.αλλα βρε παιδια...δεν ειναι καλύτερο να βγείς με κάποια στο φιλικο απο το να κάτσεις μέσα στο σπίτι σου ψάχνωντας διαδικτυακα γκόμενες?
18
 
 
 
 
σχόλια
Άντε ντε, η κστάσταση την οποία συνιστάς είναι "Άντε γεια". Λες στην εξομολόγηση το εξής: δε σε γουστάρω ως άντρα, αλλά μπορούμε να μεινουμε φίλοι και να βγαίνουμε αντί να ψάχνω γκόμενες στο διαδίκτυο. Το να βγαίνω με σένα που πιθανότατα δε θα έχουμε τίποτε κοινό να πούμε, γιατί είναι προτιμότερο; Όσο το νσ γνωρίσω λ.χ. την ξσδέρφη σου, θεωρώ ότι πιο εύκολο είνσι να γνωρίσω το τζόκερ πσρά να κανω γνωριμία από σένα. Οι γυναίκες θέλετε και να μην γουστάρετε κάποιον και να παρσμένει θαυμαστής σας. Δε γεννήθηκα χθες και το έχω δει το κόλπο...
Ρε παιδες, μη βγαζετε τα κομπλεξακια σας! Η κοπελα δεν εγραψε οτι εχει προβλημα να γνωρισετε την ξαδερφη τη γειτονισσα ή οποιαδηποτε! Ειναι πολυ ξεκαθαρη και σωστη σε αυτο που λεει. Μηπως το επιχειρημα σου ισχυει απο την αντιστροφη? Εσεις θελετε να τονωσετε τον εγωισμο σας με την επιβεβαιωση που θα σας προσφερουμε οτι σας γουσταρουμε? Και εν πασει περιπτωσει δεν ειναι υποτιμητικο να θελεις καποιον σαν φιλο στη ζωη σου! Που ειναι η κατεξοχην ανιδιοτελης σχεση τρυφεροτητας και αγαπης!
Φεγγαράκι, θα σου πω απλά πολύ ήρεμα να προσέχεις πώς μου απευθύνεσαι, δεν είμαστε κολλητάρια ούτε με γνωρϊζεις για να με κρινεις ως κομπλεξικό. Και ό,τι περιγράφω, είναι εμπειρία κάποιων δεκαετιών και όχι αέρας κοπανιστός.
κυνικέ,τελικα εχεις δικιο. ολοι και ολες μεσα στην υποκρισια ειναι. δεν υπάρχουν ωριμοι συναισθηματικα άνθρωποι που βλέπουν τους άλλους φιλικά..όλοι βλέπουν τους άλλους ή εως δυνάμει θαυμαστές που θα βασανίσουν εως εσχάτου ή εως αυτον-ην που θα ρίξουν στο κρεββατι τους. Βασικά το ίδιο λέμε, με την μόνη διαφορά ότι εγω δεν ανήκω σε αυτη την νοοτροπία-και ουτε ποτέ μου ήθελα για να πω την αλήθεια.
Άντε ντε, το σχόλιό σου είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δλδ το να επιθυμώ μία συναισθηματική σχέση με μία γυναίκα, απορρίπτοντας τη "φιλία" της με καθιστά υποκριτή; Αντιθέτως μάλλον ειλικρινέστατος είμαι έτσι και δεν πουλάω και φούμαρα. Οι καθαρές εξηγήσεις δεν είναι υποκρισία.
Ναι καλα και οι γυναίκες βγαίνετε με κάποιον δεν κανει κίνηση εξαφανιζεστε και μετα λέτε απο εδω και απο εκει οτι δεν γουσταρατε ενώ σας καίει.
κοίτα κοπελιά δεν σου έβαλα ούτε αρνητική ούτε θετική , γιατί ξέρω οτι κάποιους σας επηρρεάζουν ψυχολογικά οι ψήφοι.αλλά πρέπει να καταλάβεις πόσο μειώνεις εμένα σαν άντρα οτι εσυ σαν γυναίκα μου λές οτι δεν με θές. ισως δεν στο δείξω αλλα εμένα τουλάχιστον εκείνη την στιγμή με κατέστρεψες με ρήμαξες με πλήγωσες θα το σκέφτομαι αργότερα και θα γίνομαι κομμάτια απο το πιοτό θα ξυπνάω στα πατώματα, θα σηκώνομαι στη μέση της νύχτας για έμετο επειδή εχω μεστο στομάχι μου δυο μπουκάλια αλκοόλ. Δεν λέω οτι φταίς εσύ. Εγώ φταιω που τα παίρνω αυτα κατάκαρδα.και μετα απο αυτἀ θες να καθόμαστε μαζί για καφεδάκι και πτι-μπέρ σαν τις σουσουράδες ,και να μου σχολιάζεις τι όμορφος που είναι ο αγόραρος απέναντι ??? άραγε τα σκέφτεστε αυτά που λέτε ?? και βέβαια μετα την απόρριψη δεν θα θέλω να σε ξαναδώ, θα προσπαθώ να σε ξεχάσωαυτά να τα ακούτε και οι κυράτσες που ο κολλητός-καλύτερος σας φίλος κάποτε σας παραδέχτηκε οτι είναι ερωτευμένος μαζί σας του ρίξατε το φάσκελο τον κεράσατε την χυλόπιτα δεν ξέρω γω τι άλλο και μετα αναρωτιέστε γιατι απομακρύνθηκε , ή εαν δεν απομακρύνθηκε γιατι δεν αντέχει μακριά σας , λυπηθείτε τον λιγάκι εκειδαπέρα στο friendzone της συμφοράς
βρε αγαπη μου, δεν λεει αυτο η κοπελα. απλα θελει αντρικη παρεα να βγαινει και της την σπάει που αν δεν τους κατσει αυτοι εξαφανιζονται. μα τι δεν καταλαβαινετε τελοσπαντων?
Θα είχες δίκιο αν ήθελες "ολοκληρωτικά" ως φίλο τον άλλο στη ζωή σου, και όχι ως έναν εν δυνάμει "θαυμαστή" σου που σου ανεβάζει την ψυχολογία με το ενδιαφέρον του παρά το ότιν εσύ τον απορρίπτεις. Λ.χ. αν με θέλεις ως φίλο που θα με ενέτασσες στον "κύκλο" σου (και εγώ στο δικό μου αντίστοιχα) δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά στην πράξη και δε γουστάρετε κάποιον και φοβάσθε μην γνωρίσει από εσάς καμία άλλη.
δηλαδή δεν παίζει καθόλου η κοπέλα να συμπαθεί κάπιον αλλα να μην τον γουστάρει? το ερωτικό σε πολλούς ανθρώπους,ιδιαιτερα γυναικες, δεν βγαίνει στο πρωτο ουτε στο εικοστο ραντεβού..υπάρχουν άνθρωποι που για να νιώσουν θέλουν να γνωρίσουν, καλα, πρώτα τον αλλο. και αυτο δεν σημαίνει ότι το κάνουν για να πάρουν την επιβεβαιωση που περιγράφεις.
Παίζει αυτό που περιγράφεις, να με συμπαθείς λ.χ. ως άνθρωπο και όχι ως άντρα, συμφωνούμε μέχρι εδώ. Το δέχομαι και εγώ. Τι σε εμποδίζει λ.χ. να βγω μαζί σου απόψε με την "παρέα" σου και να γνωρίσω την ελεύθερη εξαδέλφη σου;
προσωπικα, εμενα τίποτα! και να παραδεχτω οτι εγω το εγραψα λοιπον! :) εγω πρωτα απο ολα παρεα και ευρυτερο κοινωνικο κύκλο ψάχνω, αν προκύψουν παραπάνω αισθήματα καλοδεχούμενα, αλλα μέχρι τότε θέλω να βγαλινω βρε αδρφέ! και με τις ξαδερφες μου και με τους ξαδερφους του αμα λάχει.κανενα προβλημα! ισα ισα που θα χαρω που θα εχω περισσότερο κόσμο γύρω μου! τι σας ειναι τοοοοσοοοοο δύσκολο να καταλάβετε??μηπως τελικά όλοι και όλες το μόνο που σας νοιάζει είναινα σας γουστάρουν και αν όχι απλα απορρίπτετε την ανθρώπινη κοινωνική συναναστοφη?ή αρχίζετε να κρυφοσεξιστικα σχόλια του τυπου ¨ολες ετσι είστε κτλ κτλ?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ