ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2016 | 12:14

QUIT και παλι.

Απο ποια ηλικια και μετα θεωρειτε οτι πρεπει να παραιτουμαστε και να σταματαμε την προσπαθεια για κατι καλο στην προσωπικη μας ζωη, συντροφο και φιλους? Εχω διαβασει εδω αρκετες φορες οτι οσο μεγαλωνεις,αν δεν εχεις σχεση ή φιλους ελευθερους,εισαι αν οχι απολυτα,τοτε ολιγον τι τελειωμενος. Tι λετε? Και μετα αναρωτιεσαι γιατι ολοι παντρευονται και βολευονται.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε, αν είσαι άντρας ελεύθερος χωρίς φίλες/φίλους ελεύθερους όπως και αδέρφια/ ξαδέρφια, αν είσαι πάνω από 30,είσαι ουσιαστικά τελειωμένος, εκτός αν είσαι πολύ ωραίος ή ματσωμένος. Αν δεν είσαι ένα από τα δύο και δεν έχεις παρέες, θα σιχαθίς τη ζωή σου κάποια στιγμή από τη μοναξιά και θα κάνεις να δεις γυναίκα με το κυάλι για χρόνια. Όσοι με μαυρίσουν, είναι απλά βολεμένοι που δεν έχουν ζήσει αυτό που περιγράφω.
Επειδή μάλλον είσαι άντρας,θα ήθελα πολύ να σου απαντήσω ότι δεν πρέπει να παραιτούμαστε.Δυστυχώς όμως,όταν σε καταβάλλει η μοναξιά και η απογοήτευση,μόνο εαν σου συμβεί κι εσένα κάποιο 'θαύμα',μπορείς να ξαναβρεις τη χαρά για ζωή.Όχι με ευχολόγια,όχι με 'κάνε υπομονή',όχι με 'βγες έξω'.Επειδή ρωτάς και για ηλικία,μάλλον τα 30 θα πω εγώ,αλλά νομίζω ότι ξεκινάει σιγά σιγά μετά τα 25.Απλά από τα 30 και μετά κορυφώνεται,γιατί τότε αρχίζουν πλέον οι γάμοι και τα παιδιά και υπάρχει γενικώς ελάχιστος ελεύθερος γυναικόκοσμος σ'αυτές τις ηλικίες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ