ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2016 | 18:35

Και τι δεν θα δινα...

...να με διεκδικουσε καποιος απο το παρελθον (που ειχε αναγνωρισει οτι υπηρξα οτι το πολυτιμοτερο και αξιολογο εχει περασει απο την ζωη του) και οχι να παραμεινει στα λογια..Βαρεθηκα τα λογια αναγνωρισης της σοβαροτητας μου απο το συνολο των ατομων που εχει γνωρισει αλλα πραξη; Καμια...Κουραστηκα να ακουω οτι ειμαι απο τα καλυτερα ατομα που εζουν γνωρισει αλλα απο πραξεις υπαρζει υστερηση.... Τεσπα, ισως ειμαι τοσο καλος που καλο δεν βρισκω! Υ.Γ.Στολιστε παντως αλλαζει η διαθεση και χαιρεσαι με τα λαμπακια!
8
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω ότι είναι τόση η ανάγκη σου για συντροφικότητα και για να δώσεις πράγματα σε κάποιον που αγαπάς που αυτό σε κάνει ίσως να την πατάς και να πέφτεις σε λάθος άτομα. Βέβαια οκ στην περίπτωση των gay δυστυχώς υπάρχει πολλή εκμετάλλευση συναισθήματος από κάποιους επειδή γνωρίζουν ότι η εύρεση συντρόφου είναι πιο δύσκολη για τον άλλον σε σχέση με έναν str8 αλλά και πάλι μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα και την εσωτερική σου ανάγκη. Να είσαι επιλεκτικός και να επενδύεις μόνο σε αυτό που κρίνεις ότι αξίζει πραγματικά. Θέλει υπομονή και αντοχή στη μοναχικότητα αυτό αλλά είναι το καλύτερο.
Ολοι αυτο μου λενε...η υπερβολικη σου επιθυμια για σοβαρη σχεση, το σεξ μεσα μονο.σε αυτην καθεαυτη και οχι το one night stand νομιζω οτι εχουν δημιουργησει το θεμα. Ναι μεν ειμαι ξεκαθαρος αλλα η εντονη επιθυμια κανει το συμπαν να "ελκυω" οχι και τοσο σοβαρα ατομα. Πλεον νομιζω οτι διαλεξα την μομαχικοτητα και ηρεμια και αν τυχον ερθει ας ερθει...θα ρθει ομως?!Γιατι ακουω παντα την ατακα απο τον ουρανο δεν πεφτει τιποτα...μονο καμια βροχη...!!! Τεσοα, ο χρονος θα δειξει...Παντως με αγγιξαν τα λογια σου! Thnx!Καλημερα!
Χαίρομαι που βοήθησα, ναι όντως από τον ουρανό τίποτα δεν πέφτει, αλλά από την άλλη αν κάτι το κυνηγάς πολύ και το έχεις αυτοσκοπό πάντα σε αυτά τα αδιέξοδα θα καταλήγεις. Οπότε νομίζω ότι τώρα κάνεις το σωστό. Δεν ξέρω αν θα βρεις αυτό που θέλεις αλλά σίγουρα, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνεις.Και για να κλείσω με κάτι κλισέ αλλά σίγουρα πραγματικό, ΄έχω πειστεί ο κόσμος αυτός είναι πολύ δύσκολος για ευαίσθητα άτομα όπως εσύ ή εγώ. Το βλέπω κάθε μέρα. Μην υπεραναλύεις και παίρνε λίγο τα πράγματα όπως έρχονται. Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουμε.
Κοίτα να δεις, οι άνθρωποι διακρίνουν μεταξύ του ''καλού'' ως φίλου/ ακροατή των προβλημάτων τους και του ''καλού'' ως συντρόφου, και συνήθως το πρώτος δεν ταυτίζεται κατ' ανάγκην με τον δεύτερο. Αυτό θα πρέπει να το αποδεχθείς και να το συνηθίσεις.
Μα εδω μιλαμε για σχεση κανονικη και φυσικα ερωτικη επαφη...δεν ημασταμ φιλοι! Γνωριστηκαμε και μετα απο βδομαδες καταληξαμε.να μαστε μαζι σαν σχεση...τωρα αν τελικα κατι αλλαξε ατην πορεια.και ηθελε να νιωσει ελευθερο πουλι (δεν φταξω εγω σε αυτο)! Εγω δυστυχως και σταθερος στις αποψεις και στις.πραξεις με βαση την σχεση μας!
Αγαπητε DEEP RED, Πιστευω πως οι ανθρωποι δεν αλλαζουν...δλδ αν ο αλλος ειναι σκαρτος...σκαρτος θα συνεχισει να ειναι! Απλα θεωρω κοροιδεια να υποβαλλεις τον αλλο στην δηθεν αλλαγη σου και να επιμενεις τοσο με τα λογια κανοντας κουραστικη την κατασταση...προσωπικα απλα ειναι καλο οσοι λενε οως αναγνωριζουν και αλλαζουν σταση ζωης να το δειχνουν με.πραξεις. Τα λογια πολυ συμπαθησαν αλλα τις πραξεις ολοι και ολες τις λατρεψαν!