ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2016 | 22:25

ανασφαλειες

Ετων 30 ταχτοποιημενος επαγγελματικα το μονο π μ εμεινε ειναι να βρω μια καλη κοπελα να νιωσω ολοκληρωμενος. Μετα απο αρκετες εμπειριες γνωριζω μια κοπελα ιδιας ηλικιας, πανεμορφη, μορφωμενη, εργατικη με χιουμορ, πραγματικα οσα ηθελα. Εξαιρετικα ταλαιπορημενος απο σχεσεις με κοπελες π δεν ξηγηθηκαν καλα να το πω κομψα κ μετα απο πολυ κερατο π εφαγα λογικο να χω ανασφαλειες. (κυκλοφορει πολυ πουτανια τον 21ο αιωνα) .Εγω ημουν παντοτε κυριος, ισως να φλερταρα οσο ειχα σχεση αλλα ως εκει κ μαλιστα ειχα κ τυψεις. Τη καινουρια τη βλεπω σα θεα μου. Κυριολεκτικα μαζι της πρωτη φορα ενιωσα οτι ναι θελω να τη παντρευτω αλλα δεν της το χω πει ακομα, αυτη μονο με κανει να νιωθω κ ασφαλης κ ανασφαλης ταυτοχρονα.. ηρθε η ωρα δυστυχως της πραγματικα ηλιθιας ερωτησης μετα απο 1 χρονο σχεσης. Με ποσους εχεις παει? σεξ εκανα με λιγους, φασωθηκα με πολλους η απαντηση. για νουμερα ουτε λογος κ δεν επεμεινα αν και ηθελα. τι θα πει φασωθηκα στους ενηλικους? κ εντωμεταξυ δεν ειναι καμια οτι να ναι. σοβαρη, μετρημενη κ εξαιρετικα εργατικη. Δηλαδη γνωρισε εναν στα 28 και φασωθηκε μονο; τι θα πει φασωμα σ αυτες τις ηλικιες? τι ειμαστε? γυμνασιοπαιδα? κ οσο για τις βλαμμενες π θα πεταχτουν κ θα πουν να μη σε νοιαζει. οχι ρε με νοιαζει γιατι θελω να την κανω γυναικα μου κ θελω να ξερω καθε λεπτομερεια της ζωης της πριν κανω αυτη τη προταση.
19
 
 
 
 
σχόλια
Αμα η γκομενα 30 χρονων κιολας σου ειπε "φασωθηκα με πολλους" η μεταφραση ειναι "σεξ εκανα με λιγους, πηδηχτηκα με ακομα περισσοτερους". Εφυγες για τριψηφιο. Η Θεα σου ειναι οτι να ναι και εσυ εισαι λιγο αφελης. Και η πουτανια στον 21ο αιώνα ναι, καλα κρατει.
Αιασανθα καλημέρα.Συμφωνώ με όσα λες, όμως όταν ασχολεισαι τόσο με το παρελθον, είναι σαν να μην αναγνωρίσεις στον άλλο το δικαίωμα νεας αρχής. Και αυτό είναι το άσχημο. Όχι οι πεποιθήσεις.
Α! Και τον Χριστιανό θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει η συγχωρεση, η κοινη πορεία, η αγάπη, το μοίρασμα. Το παρελθόν αποτελεί τροχοπέδη ξέρεις γιατί;Γιατί θέλουμε να μάθουμε το παρελθον, όχι για να μάθουμε τον άλλο, αλλά για να ξεπεράσουμε εμείς το παρελθον του. Για να αποδειχθουμε καλύτερες απο τις προηγουμενες. Να μάθουμε τι λάθη έκαναν εκείνες, για να τα αποφύγουμε. Θέλουμε να ξέρουμε για το παρελθον, για να κατηγορουμε τις δύσκολες ώρες. Σε περιπτωση που παει κάτι στραβα, να έχουμε άλλοθι οτι αυτός έκανε τα ίδια και "τότε". Να ζητήσουμε τα ρέστα.Αυτες είναι οι αρχές για την γνωσης του παρελθόντος του αλλου. Βάσεις εγωιστικες. Βασεις προφυλαξης του εαυτού μας απο τον "κακό" άλλο. Αυτά εσύ τα ονομαζεις αρχές και χριστιανικοτητα; Οι μαθητές, άφησαν τις ζωές τους και ακολούθησαν το "άγνωστο" στο προσωπο του Χριστού. Δεν ενδιαφέρθηκαν για το παρελθον, πίστευαν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους. Αντί οι χριστιανοί να έχουν τέτοια παραδείγματα πίστης και ανιδιοτελούς αγάπης, έκαναν την θρησκεία φορέα κοινωνικοτητων. Μίλησαν για "πρεπει" και για "αρχές". Γιαυτό και ενώ νιώθω χριστιανή, αρνουμαι να είμαι. Γιατι αυτή η θρησκεία, είναι κατάντια. Δεν είναι πια ουτε αγάπη, ουτε ελευθερία, ουτε αυτοπραγματωση, ουτε συσφηξη σχέσεων, ουτε δοτικοτητα. Σε παρακαλώ πες μου... Τι προσφέρει η γνώση του παρελθόντος του ερωτικού μας συντρόφου, αν όχι αυτά;
Διαβάζω αυτό "Γιατί θέλουμε να μάθουμε το παρελθον, όχι για να μάθουμε τον άλλο, αλλά για να ξεπεράσουμε εμείς το παρελθον του. Για να αποδειχθουμε καλύτερες απο τις προηγουμενες. Να μάθουμε τι λάθη έκαναν εκείνες, για να τα αποφύγουμε. Θέλουμε να ξέρουμε για το παρελθον, για να κατηγορουμε τις δύσκολες ώρες. Σε περιπτωση που παει κάτι στραβα, να έχουμε άλλοθι οτι αυτός έκανε τα ίδια και "τότε". Να ζητήσουμε τα ρέστα. Αυτες είναι οι αρχές για την γνωσης του παρελθόντος του αλλου. Βάσεις εγωιστικες. Βασεις προφυλαξης του εαυτού μας απο τον "κακό" άλλο. Πηγή: www.lifo.gr"και βρίσκω τον εαυτό μου να υψώνει αγωνιστικά την γροθιά από την κερκίδα και να ανεμίζει τα κασκόλ στον αέρα του γηπέδου του έρωτα. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. Δεν είναι τυχαίο ότι στην ερώτηση αυτή περί παρελθόντος επιμένουν με ιδιαίτερη μανία είτε οι εντελώς άπειροι (λόγω φόβου σύγκρισης) είτε οι "καμμένοι από τον χυλό" (γιατί φοβούνται την επανάληψη αυτού που έζησαν και την εξισώνουν με "τάση" που φαντάζονται μέσα στο δικό τους το μυαλό).Οι πλήρεις με τον εαυτό τους δεν εστιάζουν στο παρελθόν. Εστιάζουν στο παρόν και στο μέλλον.
Νέα αρχή σημαίνει, αποκοπή απο το παρελθον, απο ενδεχόμενες λάθος επιλογές, σημαίνει επίσης εξελιξη, σημαίνει και απλή αλλαγή.Ίσως ήταν αδόκιμος ο όρος, αλλά δεν χρησιμοποιηθηκε αφοριστικα για το παρελθον. Το δίχως άλλο.
Αν ειναι να πηδιομαστε με ολη την Αθηνα και οταν ειναι να παντρευτουμε να παμε να λεμε στον αλλον "ναι αλλα τωρα νιωθω έτοιμη για μια νεα αρχη!" Ελα ρε...σοβαρα; καθολου εγωιστικο
να της κάνεις εξετασεις να την περασεις κ απο ψυχιατρικό έλεγχο!α να βάλεις κ ιδιωτικό ντεντεκτιβ να μαθεις με ποσους .μην παρεις γουρουνι στο σακι για γαμο πας.που να ξερε η δολια σε τι τοιχο στερεοτυπων και μισογυνισμου εχει πεσει.
Ο τυπος εχει προβλημα. Ειναι ερωτευμενος λεει αλλα αν εχει παει με πολλους τοτε ειναι αναξια για δαχτυλιδι. Θεωρω οτι συνηθως οι ανθρωποι που σκεφτονται ετσι εχουν μεσα τους ενα αισθημα ανεπαρκειας. Αν ενιωθαν πληρεις δεν θα τους πειραζε.
Ο τυπος εχει προβλημα. Ειναι ερωτευμενος λεει αλλα αν εχει παει με πολλους τοτε ειναι αναξια για δαχτυλιδι. Θεωρω οτι συνηθως οι ανθρωποι που σκεφτονται ετσι εχουν μεσα τους ενα αισθημα ανεπαρκειας. Αν ενιωθαν πληρεις δεν θα τους πειραζε.