ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2016 | 18:12

Με εκνευριζουν

οι ανθρωποι που, οκ, λενε την αποψη τους, αλλα παντα θεωρουν πως ετσι ειναι τα πραγματα και πως ξερουν καλυτερα απο τον καθενα. Ενα τετοιο ατομο υπαρχει και στις εξομολογησεις. Απλα, τραγικη η περιπτωση της.
13
 
 
 
 
σχόλια
Μια εξομολόγηση γράφετε και για τα σχόλια. Τα σχόλια έχουν την μορφή της αποτύπωσης μια γνώμης καθώς δεν είναι διάλογος. Ο κάθε άνθρωπος υποστηρίζει την άποψη του είναι φυσικό! Εάν δεν μας ταιριάζει μια άποψη απλά δεν την μετράμε, εάν δεν θέλουμε να λαμβάνουμε γνώμες απλά δεν γράφουμε εξομολόγηση είτε απενεργοποιούμε την λειτουργία. Είναι τόσο απλά τα πράγματα τελικά! :D
'Οπως έχω προαναφέρει όλο αυτό φαντάζει απίστευτα διασκεδαστικό. Σχεδόν φαντασιώνομαι, ως επόμενο βήμα, τους σχολιαστές να γράφουν μακροσκελείς εξομολογήσεις, με σαφείς οδηγίες για το πώς ακριβώς θέλουν να είναι γραμμένες οι εξομολογήσεις των άλλων και τι να περιέχεται σε αυτές.Αφού όλοι παραγγέλνουν κάτι τώρα τελευταία, εγώ θα πάρω με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού. Ευχαριστώ.
Η εξομολόγηση είναι τραγική: υπό το πρίσμα μίας γενίκευσης θέλει να θίξει ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο μάλιστα αποφεύγει να κατονομάσει (γιατί άραγε;).Θα έλεγα το εξής: εάν θεωρείς κάποια σχολιάστρια ''τραγική περίπτωση'', όταν σχολιάσει κάτι ''τραγικό'' κατά την άποψή σου, μπες και έκφρασε τον αντίλογό σου. Το να μιλάς με γρίφους, δε βοηθά κανέναν.
Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια άτομα που όταν σχολιάζουν,νομίζουν ότι δίνουν διάλεξη σε κάποιο αμφιθέατρο πανεπιστημίου ή είναι ανεβασμένοι στο βράχο της ακρόπολης και φιλοσοφούν,με τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα παραδίπλα να περιμένει τη σειρά του να μιλήσει.Το κάνει πιο αστείο βέβαια όταν το θέμα είναι κανα γκομενικό της πλάκας και διαβάζεις από κάτω ανάλυση με παράδειγμα από τον έρωτα κάποιου Γάλλου φιλόσοφου,που ανάθεμα και αν θα τον ξέρει ο εξομολογούμενος ή αν θα μπει καν στη διαδικασία να ψάξει να μάθει για να καταλάβει τι του λες.Κοινώς σχολιάζουν για το φένεσθαι,για να δείξουν τις γνώσεις τους και το πόσο διαβασμένοι είναι και δευτερευόντως για να προσφέρουν μια γνώμη-άποψη στον εξομολογούμενο.
Για όποιον βαριέται να διαβάσει, βρήκα και έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες των εποχών ΚΑΙ στο youtube. Ολόκληρη η θεατρική παράσταση:https://www.youtube.com/watch?v=wMHSynQ2LtcΧαρτομάντηλα και δείτε το. :P
Μακαρι να ηταν μονο ενα ατομο εδω μεσα! :PΕμενα κυριως μου την σπαει που καποιοι και καλα προσπαθουν να δειξουν οτι σεβονται τις γνωμες των αλλων αλλα προκειμενου να περασει η δικια τους γνωμη,θα σε βγαλουν χαζο και αμορφωτο πετωντας διαφορες προσβλητικες ατακες και σχολια στο τελος.