ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2016 | 23:24

τι να κανω?

Βλέπω μια καλή μου φίλη ότι όσο περνάει ο καιρός αφού έκανε μια σχέση χαλάει παρά πολυ,ειναι συνεχώς μέσα στα νεύρα και μας μιλάει απότομα συνέχεια.Εθελοτυφλεί σε πράγματα που κάνει ο φίλος της και προσβάλουν και εμάς και αυτήν και τον θεοποιεί συνεχώς δεν δέχεται τα ελαττώματα του αλλά προσπαθεί να μας δείξει ότι δεν τα έχει και βλέπω πως σιγά σιγά τον βάζει πάνω από όλα και δεν μας νοιαζετε καθολου.Στην αρχή χαιρόμουν τόσο πολύ που βρήκε κάτι όμορφο για αυτήν αλλά πλέον βλεπω πως χάνει τον εαυτό της.Σκέφτηκα να της πω κάτι ήρεμα σχετικά με τα νεύρα που βγάζει και για κάποιες απαράδεκτες συμπεριφορές της εξαιτίας του αγοριού της αλλά φοβάμαι πως θα το πάρει στραβά θα νομίζει πως ζηλεύω πως θέλω να την χωρισω(έχει πει κάτι παρόμοιο ),πλέον φοβάμαι και να της μιλήσω η να κάνω χιούμορ γενικά όπως παλιά γιατι θα νευριασει αμέσως πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω την αγαπάω δεν ήταν έτσι δεν θέλω να την βγάλω από την ζωή μου..
1
 
 
 
 
σχόλια
Ρε γμτ, κάποιες φορές ζητάτε ''συμβουλές'' προσπαθώντας να τετραγωνίσετε τον κύκλο. Και να της μιλήσεις, και να μην παρεξηγηθεί, και να μην προσβληθεί, και να μη νομίσει, και να μην τη χάσεις. Επειδή όλα δεν μπορούν να γίνουν, και εφόσον είναι φίλη σου, βγείτε μία φορά και μίλησέ της. Αν εκείνη είναι τόσο ανεγκέφαλη και νομίζει ότι της βάζεις λόγια, πρόβλημά της.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ