ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2016 | 13:51

....

Γεια σας! Ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια ανυσηχια μου μιας και οι φιλες μ δεν μπορουν να ειναι τοσο αντικειμενικες σε αυτο το θεμα. Λοιπον, ειμαι 20 και η πρωτη μου σεξουλικη εμπειρια ηταν με εναν αρκετα μεγαλυτερο μου (43 αυτος εγω 19). Η αληθεια ειναι οτι πριν μου τυχει, εκρινα πολυ τα ζευγαρια με μεγαλη διαφορα ηλικιας και δεν φανταζομουν οτι θα μπορουσα να κανω κατι με καποιον μεγαλυτερο. Ο συγκεκριμενος ομως μου το εβγαλε και ηταν πολυ καλος μαζι μου. Πιστευα οτι ετυχε και μου αρεσε καποιος τοσο μεγαλυτερος(λιγο η γοητεια του, η ομορφια του, το σωμα του, η φημη του με εκαναν να υποκυψω) και οτι δεν θα μου ξανατυχει να μου αρεσει καποιος τοσο μεγαλυτερος. Το θεμα μου ειναι οτι αυτο συνεχιστηκε, και οτι τα ατομα που εχω κανει κατι μεχρι στιγμης ειναι ολοι γυρω στα 35. Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσουν οι πιο μικροι, απλα τυχαινε και δεν με πλησιαζε καποιος "μικρος" που μου αρεσε. Τον τελευταιο καιρο νιωθω οτι μου αρεσει καποιος που δεν θα περιμενα ποτε απο τον εαυτο μου να μου αρεσει. Τελειως εκτος γουστου μου, θα ελεγα το ακριβως αντιθετο απο "το προτυπο μου". Αλλα το ατομο αυτο μου βγαζει μια γοητεια, μια σοβαροτητα. Και ανυσηχω μηπως μου δημιουργειται καποιο ψυχολογικο φετιχ με τις ηλικιες λογω του οτι ο πρωτος μου ηταν τοσο μεγαλος.(ο τελευταιος που ανεφερα ειναι 45)
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν ήσουν παιδί μου θα σε είχα κλείσει σε μοναστήρι και αυτού θα του την είχα κόψει και θα του την έδινα να την φάει.Καλα αυτοί που σε πλησιάζουν ειναι τομάρια εσύ δεν μπορείς να σεβαστείς το σώμα σου και να κοιτάς άτομα με τα οποία θα εχεις προοπτική και μέλλον;Δηλαδή με τον 45αρη τι κοινά έχετε; θα πάτε σινεμά; θα πάτε μαζί στο club; κοινά ενδιαφέροντα; τι θα μπορούσες να συζητήσεις μαζί του; ξέρω πως σε πήρα απο τα μούτρα δεν θυμώνω μαζί σου και σίγουρα δεν μου πέφτει λόγος για τις επιλογές σου , απλά θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην "τσιμπάς" με κάτι τέτοιους που μόνο για "τρόπαιο" θα σε έχουν και θα κάνουν φιγούρα στα αλλά τα τομάρια τους φίλους τους. Όπως στρώνουμε κοιμόμαστε σε αυτή την ζωή
Όχι υποχρεωτικά. Μας λέει ότι δεν της γυάλιζε κάποιος μικρότερος που να της άρεζε (ίσως γιατί στα 20 όλοι σχεδόν είναι τελείως χύμα;;) και τώρα της γυάλισε κάποιος επειδή είναι σοβαρός. Μην γενικεύουμε.
Πλέον έχω πειστεί ότι οι εξομολόγησεις που ανεβαίνουν τώρα τελευταία για διαφορά ηλικίας,η για έρωτα με καθηγητή είναι κατά 80%γραμμένες από το ίδιο άτομο!

Απεργία της ΓΣΕΕ