ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2016 | 23:44

Πρόβλημα στήσης

Είμαι με το αγόρι μου μαζί 4,5 χρόνια και τον τελευταίο καιρό μετα από μια στιγμή που ήταν κουρασμένος και δεν ήρθε σε στήση έχει θέμα και ενώ αρκετές φορές ήταν ολα καλά και το σεξ καλό όποτε αγχωθεί έχουμε πρόβλημα, πράγμα που τον εχει ρίξει και εκείνον και εμένα ψυχολογικά. Είμαι 20 αλλά εχω όλη την καλή διάθεση να τον βοηθήσω γιατί εχω πολλά αισθήματα γι αυτόν.. τί μπορώ να κάνω; να προτίνω σεξολογό; φοβαμαι οτι θα τελειώσει η υπομονή μου γιατί παει πολυς καιρός που συμβαίνει αυτή η κατάσταση!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πριν πάρει σβάρνα τους γιατρούς ας δοκιμάσει αυστηρή υγιεινή διατροφή, γυμναστική (κυρίως αερόβια άσκηση) και αποχή από αυνανισμό (αν το κάνει ήδη αυτό δοκιμάστε να αραιώστε την συχνότητα που το κάνετε, 1 φορά την βδομάδα πχ.). Εντάξει παίζει ρόλο και η ψυχολογία, αλλά από προσωπική πείρα έχω δει πολύ μεγαλύτερη διαφορά κάνοντας αυτά που πρότεινα παραπάνω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ