ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2016 | 15:33

Τί δεν καταλαβαίνει;

Πριν από λίγο "γίναμε μπίλιες" με τη γυναίκα μου!!!! Είμαστε 9 χρόνια σε γάμο και 3 χρόνια σχέση πριν το γάμο. Συνομήλικοι, στα 36 μας και με δυο παιδιά 6 και 8 χρονών. Το πρωί πήγαμε μαζί τα παιδιά στο σχολείο, αφού ο δεύτερος ήταν πρωτάκι και ψιλοφοβόταν. Έπιασα κουβέντα και με άλλους γονείς και η αλήθεια είναι ότι ¨παρασύρθηκα" αφιερώνοντας χρόνο παραπάνω σε μια "μαμά-τούμπανο", που έτυχε να έχει την κόρη της στο ίδιο τμήμα με το γιο μου. Γνωστές με τη γυναίκα μου από χρόνια. Πρόσφατα χωρισμένη. Εντάξει την ψιλοχάζευα κιόλας, της είπα και κανά δυο μ@λ@κίες για χαβαλέ, από τότε που την είχα μαθήτρια σε μια σχολή παραδοσιακών χορών που έκανα μάθημα. Έφυγα, πήγα για δουλειά. Γυρίζω πριν καμιά ώρα και αρχίζει το πανηγύρι: "τι λέγατε με τη Νάντια τόση ώρα; Πολλά γελάκια είδα!! Κοίτα να την παρηγορήσεις!! Μου είπε θα ξαναρχίσει το χορό και ρώταγε αν κάνεις μάθημα!!! Μη μου κάνεις τον αθώο σε είδα πως την κοίταζες!!! Θυμάσαι στο λέγα από παλιά πως σε γουστάρει...όλο με το δάσκαλο να πιάνεται στο χορό.....και συ χορευταράς όποτε έσκαζε μύτη....κανόνισε να χουμε στενοχώριες" . Τα πήρα στο κράνος άγρια. Δεν την έχω απατήσει ποτέ. Ποτέ όμως. Ψιλοδικαιώματα της έχω δώσει κατά καιρούς, αλλά είναι τέτοιοι οι χώροι που κινούμαι, που υποχρεωτικά βρίσκομαι με γυναίκες. Στο μυαλό μου την έχω απατήσει, αλλά στην πράξη ποτέ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΕΙ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ, ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΑ ΦΟΡΕΣΩ; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.......ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ!!Υ.Γ. Οι ελεύθεροι που τυχόν διαβάζετε ακούστε με: ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΤΡΑ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!!!
36
 
 
 
 
σχόλια
η αλήθεια είναι ότι ¨παρασύρθηκα" αφιερώνοντας χρόνο παραπάνω σε μια "μαμά-τούμπανο", Εντάξει την ψιλοχάζευα κιόλας, της είπα και κανά δυο μ@λ@κίες για χαβαλέ, Πηγή: www.lifo.grΔΗΛΑΔΗ ψιλο-εσερνες ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ σου και ΕΧΕΙΣ το θρασος να λες ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΕΙΤΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ρε λίγουρα;Αυτή σε προειδοποιησε σαφως! "κοιταξε να εχουμε στεναχωριες"Ετσι, οταν σταματησεις να πηγαινεις "κοντρα στη φυση του αντρα" και της τα φορεσεις ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ να σου τα φορεσει και αυτη ή να σε στειλει στη μανα σου. ΜΗ Κλαιγεσαι μετα οτι χαλασε το σπιτι σου. Εσυ θα φταις.
Κακώς δεν την έχεις απατήσει έως τώρα. 12 χρόνια με την ίδια γυναίκα είναι πολλά. Γι αυτό έχει το θράσος να φωνάζει και να κάνει σκηνές. Άσε που έχεις χάσει και τα καλύτερα χρόνια για εμπειρίες.
χαχακατι τετοιοι ελπιζω να βραθουν στην ιδια θεση Δηλαδη δώδεκα χρονια μετα το γαμο σου μέντορα (ή δέκα ή πέντε) να αρχισει να φλερταρει ΜΠΡΟΣΤΑ σου. Μη τυχον κανεις καμια σκηνη διότι τοτε θα ερθει μια φιλη της γυναικας σου και να της πεί αυτα ακριβώς"Κακώς δεν τον έχεις απατήσει έως τώρα. 12 χρόνια με τον ίδιο αντρα είναι πολλά. Γι αυτό έχει το θράσος να φωνάζει και να κάνει σκηνές. Άσε που έχεις χάσει και τα καλύτερα χρόνια για εμπειρίες".
Δεν καταλαβαίνω τι το περίεργο είπε ο φίλος στο αρχικό post και του την πέσανε όλοι μαζί. Λες και η διάθεση για φλερτ και η ανάγκη για επιβεβαίωση είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που μπορεί να έχει ένας χαρακτήρας, και αυτά χαλάνε την ποιότητα της ζωής των υπολοίπων γύρω του. Λες και δεν είναι ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία κέρδισαν την σύντροφο στην αρχή της σχέσης τους. Λες και η σεξουαλικότητα κάποιου είναι διακόπτης, που μπορείς απλά να τον κλείσεις μόνιμα μόλις βρεθείς να λειτουργείς υπό μια κοινωνική σύμβαση όπως ο γάμος.
To πρόβλημα δεν είναι η διάθεση για φλέρτ / το φλερτ.Το πρόβλημα είναι οτι προσβάλλεται κιόλας που η γυναίκα του δεν χαίρεται με το να χαριεντίζεται με άλλες μπροστά της. Το πρόβλημα είναι επίσης οτι νομίζει οτι θα του χρωστάει και όλας που δεν την κερατώνει. Λες και είναι θυσία να σέβεσαι και να είσαι πιστός στον άνθρωπο που επέλεξες να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του.
Όπως βλέπετε Κύριε Μαυρομιχάλη μου, μονάχα εγώ θα σας απελευθέρωνα από αιχμάλωτο πολέμου. Όλοι οι άλλοι θα σας κρεμούσαν στην πλατεία του χωριού.Δεν πειράζει. Πεθάνατε ένδοξα.
Σιγά καλέ αθώε παπαδιέ θα βγεις κιόλας. Δίκιο έχει η γυναίκα σου. Όποια να ήταν στη θέση της θα ενοχλούταν να βλέπει τον άντρα της να φλερτάρει με άλλη και να τη λιμπίζεται. Αιχμάλωτε πολέμου ποια σου μαγειρεύει, καθαρίζει και σου πλένει? Η γυναίκα τούμπανο μήπως? Επίσης που κολλάει να βάζεις φωτο του 21? λολ
Το πρόβλημα ήταν ότι φλέρταρε ή το πως το εκφράζει και ότι το έκανε μπροστά στην γυναίκα του, την πρώτη μέρα του παιδιού τους στο σχολείο;Και ότι ουσιαστικά ζητάει τα ρέστα, τύπου "τι της έκανα μωρέ της μαλακισμένης πια;"Η εξομολόγηση πιθανότατα τρολλιά είναι και έχει φοβερή πλάκα, ειδικά λόγω εικόνας. Αλλά είπα να απαντήσω σοβαρά, μιας και το πάμε έτσι.
Συμφωνώ πως είναι τρολλιά καταρχήν.Αλλά δεν είναι κακό να συζητάμε. Οπότε στην μηδαμινή περίπτωση που είναι αληθές. Να μας πεις πότε θεωρείς την κατάλληλη στιγμή να φλερτάρει κάποιος; Να κάνει μία σύσκεψη με τον εαυτό του βρε αδερφέ, να δει αν οι συνθήκες είναι ιδανικές και μετά... να αφήσει το μυαλό του ελεύθερο να φλερτάρει λιγουλάκι. Εσύ δηλαδή αν θες να φλερτάρεις, το προγραμματίζεις; Προσωπικά μου είναι αδύνατον, γι'αυτό και ρωτάω.Όσο για το οτι της ζητάει τα ρέστα, αν δεν είναι τρολλιά, μόνο αγανάκτιση δείχνει.
Αν και ειρωνεύεσαι, όχι δεν το προγραμματίζω. Βασικά, επειδή βρίσκομαι σε σχέση και είμαι ευτυχισμένη μέσα σε αυτήν, δεν φλερτάρω γενικά. Αλλά και πάλι, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να το έκανα μπροστά στον σύντροφό μου, όσο και αν δεν μπορούσα να κρατηθώ. Μιλάω ξεκάθαρα για τακτ, δεν λέω για ανηθικότητες και τέτοια.
Να σε ενημερώσω πως δεν ειρωνεύομαι. Δεν έχω κανένα λόγο να μειώσω τους συνομιλητές μου, ειδικά αν είναι λίγοι που όντως έχουν διάθεση για διάλογο.Οσων είδα στην εξομολόγηση, η γυναίκα του, είδε τον άντρα της να συνομιλεί με μία ''χωρισμένη''. Χωρισμένη = ψάχνεται κατά τα λεγόμενα της. Είδες πουθενά να την προσβάλλει; Εσύ δηλαδή όταν είσαι σε σχέση δεν συνομιλείς με κόσμο γύρω σου; Το πρόβλημα δεν είναι οτι μιλούσε, το πρόβλημα είναι πως συνομιλούσε με μία όμορφη γυναίκα.. χωρισμένη.Αντί λοιπόν να εστιάσουμε εκεί, εστιάζουμε στο οτι ο άνθρωπος έκανε κάτι λάθος;
Άλλο το συνομιλώ, άλλο το φλερτάρω. Παραδέχεται ότι την ψιλοχάζευε, ότι της είπε 2-3 βλακειούλες παραπάνω, ότι της έχει δώσει ψιλοδικαιώματα κατά καιρούς, τα κάνει όλα αυτά μπροστά της και θεωρείς ότι εφόσον είναι τόσα χρόνια μαζί, δεν τα κατάλαβε η γυναίκα του όλα αυτά;Μόνος του την λέει ψιλοτούμπανο. Αν ήταν άσχημη, σίγουρα δεν θα είχε ασχοληθεί καν, μόνο ένα γεια θα της είχε πει. Μας φταίει η γυναίκα του δηλαδή τώρα, που αναγνώρισε τα αυτονόητα και του γκρίνιαξε;
Απλά θεωρώ πως όλο αυτό δεν είναι καθόλου δεδομένο για το ποιος φταίει. Είναι εύκολο να ''στολίζουμε'' κάποιον επειδή συνομιλεί, ψιλοχαζεύει και λέει και 2,3 χαζομαρούλες. Είμαστε άνθρωποι που ζούμε ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους. Και είναι το πλέον ανθρώπινο, μετά από πολλά χρόνια σχέσης, να ζητάει το μυαλό το φλερτ. Εφόσον όμως υπάρχουν κανόνες για το που σταματάει, δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό. Ίσως βέβαια θεωρούμαι ελαφρών ηθών εγώ που αν έβλεπα κάτι τέτοιο - που έχω δει στο παρελθόν - απλά θα τον πείραζα για να γελάσουμε και οι δύο μαζί δυνατά.Οι ανασφάλειες, πηγάζουν εκατέρωθεν.Σε τέτοιοι είδους θέματα ψευτο/ηθικής δεν με ενοχλούν καθόλου οι αρνητικές.
Όχι, εμένα με ενοχλούν οι συνθήκες και πολύ μάλιστα. Έχεις ένα παιδί που ξέρεις ότι είναι αγχωμένο για την πρώτη του μέρα στο σχολείο. Έχεις και μια γυναίκα που οκ, μπορεί να μην είναι καλά, να είναι φρικαρισμένη, να μην σου έκατσε το προηγούμενο βράδυ, διαλέγεις και παίρνεις. Δεν φλερτάρεις, τέλος. Η μέρα που διάλεξε να το κάνει ήταν τουλάχιστον άτυχη επιλογή, ας είχε και την Μπελούτσι μπρος του.Και φυσικά δεν είναι θέμα ελαφρών ηθών ή όχι. Εσύ το σκέφτεσαι έτσι, εγώ αλλιώς, ο παντρεμένος σκέφτηκε κάτι άλλο και τώρα ακούει την μουρμούρα. Γι'αυτό λέω, ας πρόσεχε τουλάχιστον λίγο.
Τα όρια είναι λίγο δυσδιάκριτα ομολογουμένως. Εγώ θα θεωρούσα πως τα ξεπερνάει, αν την φλέρταρε ξεδιάντροπα, αλλά κακά τα ψέματα, όταν ένας άντρας ΑΠΛΑ κάνει μια γυναίκα να χαμογελάει λέγοντας της 2,3 χαζομαρίτσες, ας μην είμαστε Βικινγκς, πέρα από τη γυναίκα του - που τον κοιτούσε με ακτίνες Χ- κανείς άλλος δε το παρατήρησε. Διαφωνούμε ως προς την οπτική του φλερτ, είναι έκδηλο. Για μένα το φλερτ, δίνει και παίρνει χαρά όταν γίνεται εντός ορίων, χωρίς δηλαδή να προσβάλλει. Αλλά αυτό είναι προσωπική υπόθεση.Αλλά να μπει στο παιχνίδι και η άλλη πλευρά; Αντί η γυναίκα να πει; Κοίτα να δεις, αυτό που έκανες με ενόχλησε, είπε: Κανόνισε να έχουμε στενοχώριες; Σαν να βλέπω το ύφος της Σωσώς από τα εγκλήματα..<<Επίπεδο ζήλειας 356: Ποιά είναι αυτή η καραφλή που δεν πηδάς και δεν βρήκα καμία τρίχα στο κουστούμι σου;>>
Χαχαχαχ! Συμφωνώ ως προς την απειλή της γυναίκας του, ήταν κάπως υπερβολική, έστω και καλυμμένη ή έμμεση. Αλλά μην βγάζεις συμπεράσματα ότι κανείς άλλος δεν το παρατήρησε π.χ. Μπορεί η γυναίκα του να ένιωσε ότι ντροπιάστηκε με την συμπεριφορά του και να ενήργησε λίγο πιο αυστηρά, ενώ ίσως σε άλλη περίπτωση να το άφηνε.Προσωπικά, ίσως και να ένιωθα λίγη ντροπή ή σαν να με ακυρώνει ο άλλος μπροστά μου. Βέβαια, εμένα θα μου έβγαινε αμέσως και ο εγωισμός μου και πιθανότατα θα τους παρατούσα όλους ως είχαν και θα πήγαινα για καφέ μόνη μου. Ούτε γραφεία, ούτε σχολεία, ούτε τίποτα :P
Τραγικος!!! Ηθελα να ξερα τι θα εκανες αν η γυναικα σου χαριεντιζοταν χαλαρα σε κοινη θέα!! Αλλα αυτη λογικα δεν παει κοντρα στην φυση της που δεν στα φοραει!!
Κοίτα ρε κάτι τύποι που κυκλοφορούν.. Αχάριστη λέει. Ναι δεν ήξερε να σου πει και μπράβο που κοιτάς σαν ξελιγωμένος αλλά ντάξει δε το προχωράς για να σαι σωστός!
'Ντάξει έτσι; Μιλάμε... αχαριστία. Τέτοια παρά φύσιν θυσία κι αυτή να πετάει χαρταετό; Τι δεν καταλαβαίνουν οι γυναίκες τη σήμερον ημέρα; Ο άντρας, κυρία μου, θα το κοιτάξει το τούμπανό του κι άμα λάχει -καθότι σερνικό με σου κεφαλαίο- θα πάρει και το μεζέ του. Γκε γκε; Κι εσύ γνέθε ρόκα σου. Και κάνε και κάνα σταυρό που 'χεις δίπλα σου τον άντρα το σωστό κι όχι καμιά "φούστα κλαρωτή" -που γέμισε ο τόπος ντιντήδες. Μόκο ντεεεε!
Παιδιά, σοβαρά έχετε δώσει ρέστα σήμερα! Αχαχαχαχαχ!"Εντάξει, μου άρεσε λίγο, θα την θώπευα διακριτικά αν μου δινόταν η ευκαιρία, βασικά just the tip και έτσι, αλλά η γυναίκα μου είναι παρανοϊκή βρε φίλοι και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να χωρίσω, επειδή με κατηγόρησε για πράγματα που βγάζουν μάτι. Ουαααααα :( "

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ