ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2016 | 11:49

Γράμματα

Δεν ξέρω αν πρεπει να το γράψω εδώ αλλά το γράφω....Θέλω να επικοινωνήσω με ανθρωπους απο ολο το κοσμο με ταχυδρομικα γραμματα...όχι mails και facebook.Μου αρέσει αυτός ο ρομαντισμός, η αναμονή μεχρι να διαβασεις και την τελευταια λεξη....Επικοινωνεί κανεις σας με αυτο το τρόπο με ατομα απο ολο το κοσμο;;;Πως μπορω να το κανω και γω;Που θα τους βρω;Ευχαριστώ!!!
10
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς ν' ασχοληθείς και με το postcrossing. Δεν είναι ακριβώς αλληλογραφία. Στέλνεις κάρτες σε όλον τον κόσμο και λαμβάνεις επίσης από όλον τον κόσμο. Φυσικά υπάρχει και φόρουμ (με πλούσια την ελληνική συμμετοχή) όπου αρκετοί ζητάνε αλληλογραφία ή ανταλλαγή συγκεκριμένων πραγμάτων από το κάθε μέρος.Εγώ το προτιμώ πλέον, ενώ παλιά αλληλογραφούσα με άπειρο κόσμο. Μιας και δεν έχω χρόνο για συγκεκριμένες διαπροσωπικές σχέσεις, γουστάρω τρελά να λαμβάνω με το ταχυδρομείο πότε πότε μία καρτούλα από χώρα και παραλήπτη "έκπληξη". Κάνουν τη διαφορά βρε παιδί μου ανάμεσα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ!
Και ξέρεις... φτιάχνεις ένα προφίλ όπου εξηγείς κάποια πράγματα για σένα, οπότε ο άλλος το διαβάζει και συνήθως σου στέλνει κάτι που έχεις ζητήσει. Π.χ. Κάρτες από πόλεις ή από μνημεία ή από περίεργα τοπικά πρόσωπα ή ψυχεδελικές. Αν έχει βέβαια κάτι αντίστοιχο. Πάντως, πολλοί το προσπαθούν.Και αν θέλουν να λαμβάνουν τις κάρτες με φάκελο το γράφουν, αλλιώς προτιμούν τις κάρτες σκέτες, με τις σφραγίδες τους και την όποια "ταλαιπωρία" του ταξιδιού.Εγώ κάποτε είχα στείλει σε έναν Γιαπωνέζο που έκανε συλλογή από χρήματα από όλον τον κόσμο, κάρτα με φάκελο και του είχα βάλει μέσα ένα κατοστάρικο (μου έχουν ξεμείνει μπόλικα :p ) και τρελάθηκε από τη χαρά του. Αντί να ανεβάσει την κάρτα στο προφίλ του ανέβασε το κατοστάρικο :DΕμένα πάλι μου στείλανε τα φινλανδικά κέρματα του 1 και των 2 λεπτών!Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο για να καταγράφεις τους κωδικούς και να σκανάρεις τις κάρτες, όσο πιο πολλές στέλνεις, τόσο πιο συχνά λαμβάνεις!Αν το ξεκινήσεις... Χαρούμενο Postcrossing :)
Αυτό που ψάχνεις λέγεται "pen pals" ή "pen pal friends". Mε μία αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις αρκετές ιστοσελίδες μέσω των οποίων μπορείς να έρθεις σε επαφή και να αλληλογραφήσεις με άτομα από όλον τον κόσμο. Καλή τύχη :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ