ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2016 | 20:11

μπινελικια!!!

Τι πιστεύετε ότι ωθεί έναν άντρα που στην κανονική του ζωή ειναι μεσα στην ευγένια και τους καλούς τρόπους οταν πάει στην κρεβατοκάμαρα να αρχίζει οχι μονο "προστυχόλογα" τύπου για π@@τσες κλπ. αλλά και πιο υποτιμητικά λόγια για την παρτενερ του τυπου τι π@@να εισαι εσυ και όλα αυτα όντας σε σχέση ισότιμη, με καμία διάθεση υποβάθμιση της γυναίκας, τουλάχιστον φαινομενικά, στην πραγματική ζωη. Όχι ότι με χαλάει αλλά ειναι λίγο περιέργο και η βασική μου απορία επικεντρώνεται στο αν όντως μπορούν να διαχωρίσουν στο πως βλέπουν την γυναίκα στην πραγματική ζωή και στην κρεβατοκάμαρα ή αν απο τη στιγμή που την αποκαλούν έτσι και εκείνη το δέχεται στο τέλος καταλήγουν να την θεωρούν όντως π@@τάνα. Για την ιστορία ειμαι γυναίκα 29 χρονών.
15
 
 
 
 
σχόλια
Κατά τη διάρκεια του σεξ όλοι περνούμε ένα ρόλο. Γινόμαστε ουσιαστικά κάποιοι άλλοι. Τον άνθρωπο να τον κρίνεις στο πως ειναι και μετα του σεξ. Ωστόσο αν εσένα δε σε ανάβει αυτό και σε χαλάει, πες του να περιορίσει λιγο το dirty talking.
Γιατί κατά την διάρκεια του σεξ να μην τον κρίνεις; Τι είναι εκεί; Μεταμορφώνεται από ανθρωποειδές σε εξωγήινο. Ταμπού, ταμπού, ταμπού, μπλαμπλαμπλα.
Οχι απλα σου λεω οτι παιρνουμε ολοι ενα ρολο δεν πρεπει να τον κρινεις αυστηρα. Στο σεξ συζητας τι αρεσει στον εναν τι στον αλλον και βρισκεις μια ισορροπια. Ποιος εχει τα ταμπου αγαπη μου τωρα;
Λοιπον ας ξεκινησουμε απο τα απλα...Δεν ξερω τι ειδους σχεση εχετε και πως σε βλεπει...ΑΛΛΟ τι γινεται στο κρεββατι και ΑΛΛΟ τι γινεται στην ζωη μας εκτος κρεββατοκαμαρας...Το 'χουμε???Τωρα ,αν βγειτε εξω και σου πει: " Πιασε μου τον καφε απο το τραπεζι μωρη πουτ@ν@,εκει ναι, να αναρωτηθεις..."
Δεν νομίζω πως το κριτήριο διαχωρισμού είναι η καύλα. Αν κάποια εμπιστεύεται τον σύντροφό της και όλη μέρα πουτ@ν@ να την λέει επειδή έτσι του αρέσει (και της αρέσει φυσικά), ποτέ δεν θα αναρωτηθεί αν πραγματικά είναι.Το κριτήριο είναι η εμπιστοσύνη.Ο εξευτελισμός/ταπείνωση έχει να κάνει με την κατάρριψη του κοινωνικού ''εγώ''. Φρουδική εκδοχή μπλιαχ, αλλά είναι αλήθεια. Οι αποδέκτες νιώθουν πως ''κάνουν κάτι κακό'' εκείνη την στιγμή, ενάντια στην ηθική γι'αυτό και είναι τόσο καυλωτικό εν τέλει. Ο πομπός πάλι κάνει άφεση σε αρχέγονα ένστικτα και χρησιμοποιεί τις βρισιές ως μέσω επιβολής.Διαφωνώ λίγο ως προς τον ορισμό της ισότιμης σχέσης γενικά, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Με λίγα λόγια: Είμαστε ίσοι, αλλά δεν είμαστε ίδιοι. Και το δεν είμαστε ίδιοι μπορεί και να αναλυθεί στο οτι κάποιοι έχουν το ρόλο του αποδέκτη και άλλοι του πομπού.Αυτό μόνο εξευτελιστικό δεν είναι. Ίσως είναι φύση.
Προφανως και δεν τον εμπιστευεται,εξου και ρωταει...Αρα ειναι κριτηριο διαχωρισμου η καυλα...Οσο για το ισοτιμη σχεση νομιζω καταλαβαινεις πως το εννοει...
Γνώμη μου είναι πως το ερώτημα της είναι περισσότερο φιλοσοφικό παρά επί προσωπικού. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. Απλά αξίζει να αναφερθεί πως οι ερωτικοί άνθρωποι πολλές φορές φέρονται και έτσι όλοι μέρα, όχι μόνο όταν έχουν καύλες. Οπότε ναι μεν τα όρια είναι δυσδιάκριτα αλλά ταυτόχρονα με την ύπαρξη εμπιστοσύνης.. ανύπαρκτα. Με την έννοια πως δεν χρειάζονται καν.Y.Γ Φυσικά και αν δεν τον εμπιστεύεται, θα αναρωτιέται αλλά δεν ξέρω αν αναρωτιέται η ίδια ή η ηθική της μήπως και πέσει στα μάτια των ισότιμων γυναικών.
μόδα είναι θα περάσει ...πλάκα έχουν αυτοί που δε τους βγαίνει να βρίζουν αλλά πρέπει να το κάνουν γτ το άκουσαν από φίλους και δεν θέλουν να φανούν ξενέρωτοι πολύ αστείο
Καλα εσυ γυναικα 29 χρονων , δεν εχεις καταλαβει τελικα αν τα εχει διαχωρισει ο δικος σου ;;Οσο για την ιστορια ειναι απλα...αλλο το ενα αλλο το αλλο. Μη σε προβληματιζει τοσο.
Η απορία σου συμπυκνώνει το μεγαλύτερο λάθος των γυναικών: το ότι βλέπεις έναν άντρα κύριο στην κοινωνική του ζωή, δε σημαίνει ότι είναι και ''κύριος'' στο κρεβάτι του. Και το ότι σε βλέπει ως κυρία στη ζωή του, δεν αναιρεί το ενδεχόμενο να σε βλέπει ως πουτ@να@ στο κρεβάτι του. Και προσωπική μου άποψη, αυτή η διαστολή είναι και εφικτή, και επιθυμητή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ