ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2016 | 19:13

με βαρεθηκε ή με θεωρει δεδομενη?

Έχω σχέση με ένα παιδί εδω και 1 χρονο και κατι ο οποιος ειναι 5 χρόνια μεγαλύτερος, 19 εγώ 25 αυτός... Όταν γνωριστήκαμε, θεώρησα (επειδή όλοι οι φίλοι του είναι έτσι) ότι θα με έβλεπε σαν την κοπέλα της μιας βραδιάς εφόσον κι εγώ δεν ασχολήθηκα παραπάνω! Κι όμως ξεκίνησε να μου στέλνει μηνύματα να μιλάμε ατελειωτες ώρες και γενικά να ερωτευόμαστε! Ειμαι η πρώτη κοπέλα που ερωτεύεται όπως λέει..η πρώτη κοπέλα που γνωρίζει στην παρέα του και στην οικογένεια του. Ειμαι από τις κοπέλες που όταν ερωτεύονται τα δίνουν ολα..Ενω λοιπόν στην αρχή είμασταν φουλ ιν λοβ κάποια στιγμή άρχισα να τον ψάχνω μόνο εγώ,δεν ήθελε να κάνουμε έρωτα,βγαίναμε μόνο με την παρέα του και πότε οι δυο μας,διαφωνούσε στα πάντα μαζί μου και κάθε φορά που τον πλησίαζα για να τον φιλήσω τραβιοταν! Κάποια στιγμή λοιπόν μου είπε ότι εξ'αιτιας μου χάνει τον εαυτό του και ότι δεν αντέχει άλλο να τσακωνόμαστε και θέλει να χωρίσουμε..ενιωσα σχεδόν ανακούφιση όταν έγινε αυτό σε αντίθεση με εκείνον που έκλαιγε κιόλας..γιατι όπως λέει με αγαπάει αλλα δε φτάνει μόνο αυτο! Την επόμενη μερα και με πολλές επιφυλάξεις σκέφτηκα οτι ίσως έπρεπε να προσπαθήσω για ακόμα μια ευκαιρία εφόσον έχουμε περάσει αρκετά μαζί, παρόλο που γνωριζόμαστε μόνο ένα χρόνο.. Με το που με ειδε με πηρε αγκαλια και μου ειπε ελα να ξαπλωσουμε μαζι και μετα να παμε για καφε..οκ επειτα απο αυτο νομιζα οτι θα αλλαξει, Και πάλι δεν μπήκε στο κόπο να με ψάξει πρώτος απλά ήταν πιο ενθουσιώδης σε όλα...μεχρι χθες που τα κατέστρεψε ολα! Είχε γενέθλια οποτε εγώ για κάποιο λόγο έπρεπε να καθαρίσω το εξοχικό του να μαγειρέψω για 30 άτομα και να ειμαι χαλαρή.. ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ..αδιαφορούσε για μένα όλο το βραδυ και ασχολήθηκε μόνο όταν με είδε να μιλάω με τον αδερφό του..ολοι οι φίλοι του έλεγαν ποσο "κελεπούρι" ειμαι και ότι θα έπρεπε να μου φέρεται καλύτερα ( δεν με θεωρώ κελεπούρι απλά τον αγαπάω πραγματικά και αυτό πλέον ειναι σπάνιο)..ωσπου μετα απο τοση θπομονη που εκανα δεν αντεξα οταν πια Ήπιε και τσιγαριλικι και τότε άρχισε τα γνωστά ασυμμάζευτα! Με χτύπαγε "για πλάκα" αλλα εγώ φυσικά πονούσα..κόντεψε σχεδόν να κάνουμε έρωτα μπροστά σε όλους.. ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ! Δεν ξέρω το νιώθει για μένα! πείτε μ μια γνώμη..και μη με δουλέψετε παρακαλώ!
6
 
 
 
 
σχόλια
Αμφιβάλλω αν είναι σε θέση να νιώσει κάτι όχι μόνο για σένα αλλά γενικά...Η συμπεριφορά που περιγράφεις κατα ένα μεγάλο ποσοστό μπορεί να οφείλεται και στην χρήση που κάνει.Το να πίνει κάποιος δεν είναι τόσο αθώο όσο πολλοί θέλουν να το παρουσιάζουν. Η γνώμη μου είναι ,σ ένα χαρτάκι του γράφεις τα τηλέφωνα του 18 ΑΝΩ και απομακρύνεσαι..
Ακομα εκει εισαι ;Ενα χρονο ειστε μαζι...δεν ειστε κ εξι.Εφυγες...τωρα που ειναι ακομα νωρις. Πριν σε αλλαξει. Κ κρατα τα ωραια στοιχεια που περιγραφεις...
οταν πια Ήπιε και τσιγαριλικι και τότε άρχισε τα γνωστά ασυμμάζευτα! Με χτύπαγε "για πλάκα" αλλα εγώ φυσικά πονούσα..κόντεψε σχεδόν να κάνουμε έρωτα μπροστά σε όλους Πηγή: www.lifo.grΝομίζω ότι από αυτές τις γραμμές, ξέρεις και η ίδια τι πρέπει να κάνεις!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ