ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2016 | 18:28

Τι έχω καταλάβει λάθος;

΄Ηξερα πως όταν κάποιος σε απορρίπτει ερωτικά, το μοναδικό και σωστότερο που πρέπει να κάνεις είναι να σεβαστείς άμεσα το όχι του, να μην τον ξαναενοχλήσεις και να πας παρακάτω. Με το να επιμείνεις να τον διεκδικείς ενώ εξ' αρχής δεν έχεις λάβει καμία ανταπόκριση, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πέσεις ακόμα περισσότερο στα μάτια του, σε σημείο να σε θεωρήσει από εμμονική μέχρι κι επικίνδυνη stalker! Το 100% σίγουρο είναι πως ΔΕΝ πρόκειται επουδενί να σκεφτεί "αααα, για να την διώχνω αλλά παρ' όλα αυτά να συνεχίζει να επιμένει, μάλλον σημαίνει πως με έχει ερωτευτεί πραγματικά, οπότε, μήπως τελικά να αξίζει να της δώσω μια ευκαιρία;" ΟΧΙ, καλή μου, αυτά δεν γίνονταν ούτε καν στις ρομαντζοταινίες της Μεγκ Ράιαν! Λέω κάτι λάθος σε όλα αυτά;Και κοίτα τώρα, φίλε αναγνώστη, τι μου συνέβη: εκδήλωσα πρόσφατα το ενδιαφέρον μου σε κάποιον που μου άρεσε πολύ, μου έριξε χυλόπιτα κι ενώ απομακρύνθηκα, όπως έπρεπε φυσικά να κάνω, μου στέλνει μετά από μέρες μήνυμα όπου με κατηγορεί ότι "αυτός ήταν λοιπόν όλος κι όλος ο δήθεν έρωτάς σου για μένα; Να καταθέσεις τα όπλα έτσι με τη μία;" Δεν του απάντησα κι ούτε πρόκειται.Βοηθήστε με όμως, παρακαλώ, να βρω τι ακριβώς έχω καταλάβει λάθος. Θέλουν όντως να τους κυνηγάμε εσαεί ώστε να πειστούν(τάχα) για το πόσο πολύ τους θέλουμε; Και τι νόημα έχει να το κάνουμε αυτό από τη στιγμή που μας έχουν ήδη απορρίψει/χυλοπιτιάσει; Ότι τι δηλαδή, "δε σε θέλω, κοπέλα μου, αλλά εσύ συνέχισε να με διεκδικείς κι αν μου αποδείξεις πόσο ερωτευμένη είσαι μαζί μου, ίσως τελικά να σε δω με άλλο μάτι"; Φαίνεται πως μερικοί την δίψα τους για διαρκή επιβεβαίωση της γαματοσύνης τους την έχουν περάσει σε άλλο level πλέον!
6
 
 
 
 
σχόλια
Είναι η ανάγκη για επιβεβαίωση. Την συγκεκριμένη συμπεριφορά την βλέπουμε και στα 2 φύλα. Ο τύπος λοιπόν ζητάει την επιβεβαίωση για να τονώσει τον εγωϊσμό του και την αυτοπεποίθησή του. Ίσως να κοκορεύεται κ στους φίλους του για το πόσο "μετράει". Κατά την γνώμη μου συνήθως τέτοιοι τύποι ανθρώπων δεν πρόκειται να σε δούν με άλλο μάτι αν δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για σενα όσο κ αν προσπαθείς επείδη θέλουν να μένουν στον ἀλλον ὡς απωθημένο. Όποιος θέλει πραγματικά να κάνει κάτι με κάποιον άλλο δεν το βάζει σε τέτοιος διαδικασίες.
Έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του και αυτό το είδος ανδρών, με τη γυναικεία συμπεριφορά. Περιμένουν να τους διεκδικήσεις ενώ σου ρίχνουν άκυρα. Προφανώς, έχουν πολλές ανασφάλειες και θεωρούν, επιπλέον, ότι είναι και μεγάλα κελεπούρια. Ήταν πολύ έξυπνο που δεν έπαιξες το παιχνιδάκι του.
Υπάρχουν δύο πιθανές εξηγήσεις κατά την ταπεινή μου άποψη. Η πρώτη και προφανής είναι ότι ο τύπος είναι ένα γελοίο υποκείμενο που έχει μπλέξει τη βούρτσα με τα μανταλάκια και δεν ξέρει τι του γίνεται.Υπάρχει όμως και μία άλλη πιθανή εξήγηση: όταν σε απέρριψε, υπήρχε κάτι άλλο ενδιαφέρον στον ορίζοντα το οποίο δεν περπάτησε, και τώρα ήθελε να σε ξαναφέρει στο προσκήνιο χρησιμοποιώντας αυτό τον τρόπο. Όπως και να έχει, ο τύπος δεν αξίζει.
Μπορεί απλα να ήθελε να σε κανει να κολλήσεις πιο πολυ...και με το να μην του απαντάς μπορεί να νομίζει ότι το κατάφερε κιολας...πες του απλα ότι εσυ δεν ήθελες τωρα τι έγινε τι άλλαξε ..
Μπορεί να είχε συνηθίσει να τον παρακαλανε και να απορρίπτει αυτος συνέχεια. Ε ηρθες και εσύ και του εφερες τα πανω κάτω... Καλά εκανες και αυτο είναι το σωστό. Φεύγεις οταν ο αλλος δεν δίνει κανένα περιθώριο να θέλει. Απλά ήθελε η' περίμενε να τον διεκδικήσεις. Ίσως σε τεσταρε με το όχι του για να δει αν επιμεινεις... Σε περιπτωση που ισχύει το πέσιμο δόλωμα (και καλα λεω όχι για να δω αν συνεχίσει και τοτε θα δω αν αξίζει), τοτε μιλάμε για ένα τέρμα ανώριμο και παιδιαστικο τρόπο προσέγγισης η' βλέπει πολύ Grey's anatomy (βλέπε καρεβ με εκεινη τη ξανθιά γυναικολόγο που τον απορρίπτει συνέχεια για να τον τεσταρει μέχρι πουωτα φτιάχνουν)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ