ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2016 | 02:04

Ειμαι σοκαρισμένη..

Το αγόρι μου μου εξομολογήθηκε πως καμια φορα βλέπει πορνο κτηνοβασία.Επίσης ενώ μου είχε πει οτι δε θα έκανε τρίο γτ δε θέλει να με μοιραζεται για πλάκα του είπα οτι εχω φαντασίωση με τρίο με γυναίκα και μου είπε οτι αυτό δεν το είχε σκεφτεί οταν μου το ελεγε και ότι είναι η φαντασίωση κάθε άντρα.Με πείραξαν παρα πολύ και τα δυο,δε ξέρω μήπως ειμαι υπερβολικη όμως.......
62
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω γιατί ασχολούμεθα ακόμα με το Bananoflouda. Έχει αποδείξει πολλάκις ότι η σκέψη δεν είναι το δυνατό του σημείο.Let it go, τσάμπα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, τα τούβλα δεν θα πέσουν.
Θαρρώ πως έχεις δίκιο. Είναι που ακόμη δεν είμαι κουρασμένη και δίνω ευκαιρίες. Αλλά φτάνει..Ας βάλω μια τσόντα σου, να ηρεμήσω. Σχεδόν με παίρνει ο ύπνος με δαύτες.
Εγώ σκέφτομαι, φαντάζεσαι να ομολογούσα στην αρχή πως καυλώνω με αρχαία αγάλματα; Πλημμύρα τις προάλλες στο μουσείο της Ακρόπολης, δε με ξεκολλούσαν με τίποτα. Χαμμένο το βλέμα στο υπερπέραν.. Αυτό θα το κάνω εξομολόγηση, για να το συζητήσουμε εκτενέστερα.
Αχ Soul εισαι τοσο τελειος!Εισαι το προτυπο μου!Πες μας το μυστικο σου!Τι κανεις και εχεις τοσο δυνατη σκεψη και εξυπνα επιχειρηματα καθε φορα?Τι σε κανει τοσο εξυπνο αραγε?Θαρρω θα μας πεις ενα tip εξυπναδας για να παρουμε ολοι λιγακι απ το μεγαλοφυες μυαλο σου!Ειδικα εγω το χω αναγκη!Πες μας pleaseeeee...(αφου βλεπεις δε τα λεω καλα βοηθα)
Οκ εσυ μαλλον τοτε αν μαθεις οτι πχ ο 50αρης θειος σου (που εχει και ανηλικα παιδια)βλεπει παιδικη πορνογραφια και φτιαχνεται κοιτωντας οργια με παιδιακια δε θα τον θεωρησεις αρρωστο,αλλα εναν καημενουλη που χρειαζεται απλα βοηθεια!Οκ δεκτο...
Όπως θα θεωρούσα οτι κάτι δεν πάει καλά με το να βλέπει σεξ με βατραχάνθρωπους! Πάλι θα τον έπαιρνα από το χέρι να ψάξουμε γιατί γουστάρει τους βατραχάνθρωπους, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ γιατί όπως είπα και στο αρχικό ποστ, η ερμηνεία είναι πως η φαντασία δεν σταματάει και ο τρόπος που φτιάχνεται ο καθένας ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, είναι το όριο του σε σχέση με την πραγματικότητα και δεν σημαίνει οτι θα το κάνει πράξη. Άλλο η σκέψη, άλλο η θέαση, άλλο η πράξη!Τι δε νιώθεις πρωί πρωί;Θες να καταλήξουμε πως έχεις δίκιο; Έχεις. Οι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται την διαφορετικότητα των εννοιών, είμαι βέβαιη πως ξέρουν και τι λέω.Για σένα, δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα να μάθεις, ιδιαίτερα μετά τα ξεδιάντροπα σχόλια σου.Κάποιοι άνθρωποι είναι καταδικασμένοι στην ημιμάθεια και στην περιορισμένη ηθική τους. Εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς. Μάντεψε..Την καλημέρα μου και σε σένα και στην (φυσιολογική) μπανάνα σου.
Οπως λες αυτος που τη σκεφτεται,πρεπει να βρει γιατι τη σκεφτεται,αρα σημαινει πως κατι δεν παει καλα,αρα πως εχει καποιο θεμα,αρα δεν ειναι φυσιολογικο,αρα χρειαζεται βοηθεια(εκτος αν εσυ το θεωρεις φυσιολογικο)!Αρα καταληγουμε ετσι οπως ξεκινησα...
Ελεος!!Κτηνοβασια??Ποσο ανωμαλος παιζει να ναι? Εγω παλι που το θεωρω ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ Οτι και να λες εσυ εγω το να φτιαχνεται καποιος βλεποντας κτηνοβασιες το θεωρω αρρωστο και ανωμαλια και βασικα σιχαμενο! O X I Δ Ε Ν Κ Α Τ Α Λ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ο Π Ω Σ Ξ Ε Κ Ι Ν Η Σ Ε Σ. Άλλο συμφωνώ με κάτι, άλλο δικαιολογώ κάτι. Ερμηνεία λέξεων τετάρτης δημοτικού!
Είμαι της δράσης και όχι του θεάματος.Αν με εννοείς.Το σεξ είναι αποδεκτό σε οποιαδήποτε μορφή του όταν συμβαίνει μεταξύ εμφρόνων και συναινούντων ενηλίκων.Φαντάζομαι πως και οι κτηνοβάτες με κάποιον τρόπο θα έχουν εξασφαλίσει τη συναίνεση και της κατσίκας που βιάζουν.Πιθανώς και γραπτώς για να έχουν και το κεφάλι τους ήσυχο έτσι;
Συμφωνώ περί συνέναισης. Τίποτα το μη συνεναιτικό δεν θα γίνει ποτέ νόμιμο όπως είπα λίγο πιο πάνω.Οι κτηνοβάτες, είναι εγκληματίες επίσης.Αυτό που λέω είναι η σκέψη και όχι η πράξη. Αν σκεφτείς πως δολοφονείς κάποιον, δεν πρέπει να σε κλείσουν φυλακή. Ούτε να σε κατηγορήσουν. Αν σκεφτείς πως κάνεις σεξ με ζώα, εξωγήινους, 50 άτομα, με τον τοίχο, με την σφηκοφωλιά με οτιδήποτε θέλεις, ενώ.. δεν το κάνεις; Γιατί να σε κατηγορούν;Η σκέψη απέχει και από την πρόθεση και από την πράξη. Ο ερεθισμός επίσης, δεν ελέγχεται στις περισσότερες των περιπτώσεων. Απλά καυλώνεις. Ούτε το αναλύεις, ούτε το οριοθετείς. Σου σηκώνεται. Εμείς υγραινόμαστε.Η πράξη απέχει από τις φαντασιώσεις και από το τι αρέσκεται ο καθένας να βλέπει ή να διαβάζει ή να ακούει.
Δεν μιλαμε για την νομιμοτητα του πραγματος!Αυτο ελειπε να μην ειναι ελευθερες οι σκεψεις!Μιλαμε για την ηθικη!Αν σου πει ο αλλος εσενα οτι φτιαχνεται πχ βλεποντας τσοντες με 10χρονα παιδια και φντασιωνεται τετοια χωρις βεβαια να τα κανει φανταζομαι δε θα σε πειραξε,αφου ειναι στη σκεψη του μονο!
Εσύ που τόσε ξεδιάντροπα προηγουμένωα κατηγόρησες δύο ανθρώπους που δεν τους γνωρίζεις , επειδή διαφώνησαν μαζί σου, έχεις λιγότερη ηθική από αυτά που σιχαίνεσαι.Πάρε λοιπόν την ηθική σου παραπέρα, γιατί μου κρύβει το ήθος μου.( έννοιες διαφορετικές μεταξύ τους, το wiki θα βοηθήσει).Μη με σκοτίζεις τώρα άλλο.
Θα του έλεγα πως αυτό που κάνει διώκεται ποινικά και θα τον έπαιρνα από το χέρι να πάμε στον ψυχίατρο να βρούμε τι σκατά πάει λάθος με το μυαλό του.Το ίδιο θα έκανα και με τα ζώα. Να τον έλεγα άρρωστο, σιχαμένο, κτλ δε θα το έκανα. Με περισσότερη ευκολία μπορώ να.χαρακτηρίσω εσένα ως ανήθικη.Ντάξει τώρα δεσποινίς μπανανοτέτοια που πιστεύετε πως οι άνθρωποι είναι αναλώσιμοι και εσείς μπορείτε να κάνετε το τσαντήρι του μυαλού σας δικαστήριο;Εγώ δεν καταδικάζω τους ανθρώπους, τους αγαπάω και προσπαθώ να τους βοηθήσω.Τώρα όντως μη σε σκοτίζεις άλλο με ερωτήσεις δημοτικού.
Κοπέλα μου, έχουμε άλλη θεώρηση των πραγμάτων, εγώ δεν θεωρώ έναν άνθρωπο που φτιάχνεται με αντισυμβατικά πράγματα αντινορμάλ, ούτε άρρωστο. Για μένα ένς άνθρωπος που χρειάζεται να βρει τι πάει λάθος με τον εαυτό του, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΝΟΡΜΑΛ, ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΣ, πόσο πιο απλά να το θέσω; Μη με κουράζεις. Δε θα σου κάνω εγώ μάθημα για τις κοινωνικές νόρμες.
Άρρωστος είναι αυτός που ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, αυτός που τη σκέφτεται, χρειάζεται να βρει ΤΟ ΓΙΑΤΙ τη σκέφτεται. Τόσο απλά. Δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής. Έφτασα στο σημείο να προσέχω πως σου μιλάω.Τόσα ποστ πιο πάνω, δεν κατάλαβες ΚΑΝ τι λέω. Γιατί προσπαθείς διακαώς να με βγάλεις λάθος; Ο,τι δεν ταιριάζει με τις κοινωνικές σου νόρμες και τις θρησκείες σου, είναι λάθος; Κάτσε με την ηθική σου χαρακτηρίζοντας ανθρώπους και άσε με εμένα στον τρόπο ζωής μου.
Δηλαδή εάν κάποιος έχει παιδική πορνογραφία αποθηκευμένη στον υπολογιστή του δεν συντελεί στο έγκλημα;Συντελεί κατά τη γνώμη μου.Είναι άρρωστος.Αργά ή γρήγορα θα ασελγήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ή θα βιάσει.
Μολονότι τα σχόλια της on-dine φαντάζουν εν πρώτοις αιρετικά και ίσως προκλητικά, εντούτοις συμφωνώ στο γενικό περίγραμμα της σκέψης της. Είναι κάτι άλλο οι σκέψεις και κάτι άλλο οι πράξεις. Προσωπικά, μπορώ να σας πω από δικά μου βιώματα ότι πλείστες όσες γυναίκες έχουν ανομολόγητες σκέψεις και φαντασιώσεις τις οποίες δεν τολμούν να εκστομίσουν δημόσια, και πολύ περισσότερο να τις πραγματοποιήσουν λόγω της τελικής επικράτησης των συντηρητικών αρτησιοσκληρωτικών τους αντιλήψεων με τις οποίες έχουν εμποτισθεί μεγαλώνοντας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αυτές οι σκέψεις.Για να μην παρεξηγηθώ, την κτηνοβασία την θεωρώ ελεεινή και ως σκέψη ακόμη καθότι είμαι ζωόφιλος και θετός πατέρας μιας υπέροχης σκυλίτσας...
On-dine κόψε κάτι, γιατί σε βλέπω οτι το'χεις πάρει πατριωτικά. Καιρός είναι να μας πεις οτι είναι νορμάλ να βλέπει κανείς πορνογραφικό υλικό με παιδιά, εφόσον είναι απλά φαντασίωση δηλαδή "νομιμοποιείται".Ας κακοποιήσουμε σεξουαλικώς τα ζώα καλύτερα, που δεν έχουν μιλιά ας πούμε.Από τη μία ναί, όπως λέει ο Soul, οι τσόντες είναι μεν η σκοτεινή μεριά κάθε ανθρώπου, από την άλλη δε σημαίνει οτι δεν πρέπει να υπάρχει ένα όριο, το οποίο αν ξεπεραστεί να κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου. 'Αλλο πράγμα να δεις κάτι από περιέργεια και άλλο να ερεθίζεσαι με αυτό.Κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί οτι το εξτρίμ (να το πω ευγενικά) δε θα σου βγεί στην καθημερινότητα, έστω και με άλλους τρόπους (πχ κακοποίηση, επιθετικότητα) ή οτι σιγά-σιγά δε θα σου καταστρέψει μια υγιή μέχρι πρότινος σεξουαλική ζωή/σχέση.
Δεν έχω πάρει τίποτε πατριωτικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητάω το συγκεκριμένο θέμα, εξίσου και εγώ έχω προβληματιστεί στο παρελθόν. Ανακεφαλαίωση: Ο ανθρώπινος σκέφτεται. Ο άνθρωπος φαντάζεται. Όρια στην σκέψη και την φαντασία δεν υπάρχουν. Τα όρια είναι επίκτητα για να μην κάνουμε κακό ο ένας στον άλλο. Διαφωνώ με τις κτηνοβασίες όπως και με την παιδεραστία όπως και με πολλά ακόμη, αλλά αναγνωρίζω στον άνθρωπο το φ υ σ ι ο λ ο γ ι κ ο του: Να σκέφτεται ότι γουστάρει, χωρίς όρια. Αν αυτό είναι πολύ προοδευτικό για κάποιους, παρακαλούνται να το αναγάγουν σε ευρύτερο πλαίσιο και να μου πουν, αν οτι ζούμε τώρα δεν ήταν ανώμαλο για κάποιους παλιότερα.Λέω λοιπόν πως κάθε λογικός άνθρωπος σκέφτεται ο,τι του κάνει κέφι και οι πράξεις του κ α θ ο ρ ι ζ ο ν τ α ι από το προσωπικό του ήθος και την συλλογικότητα.Btw, σου προτείνω να σκεφτείς έναν κόσμο χωρίς πορνογραφία. Δεν έχεις ιδέα πόσο ανακουφιστικό εργαλείο αποτελεί για την μείωση της εγκληματικότητας. Είπα επίσης πως οι φαντασιώσεις, αποτελούν κ α τ α φ υ γ ι ο και οριοθέτηση σε σχέση με την πραγματικότητα.Τι να εξηγήσω παραπάνω; Γιατί διαβάζομε ο,τι θέλουμε;
Εγώ είδα εσένα να απαντάς και να ακυρώνεις τα σχόλια του καθενός μας ξεχωριστά. Μήπως εσύ διάβασες ό,τι ήθελες; Δε μιλάμε για φαντασιώσεις εδώ, δηλαδή για πλαστές εικόνες του νου, μιλάμε για πορνό. Για πράξεις, που χρειάζονται άνθρωποι να τις πραγματοποιήσουν. Για κακοποίηση ζώων πιο συγκεκριμένα και για άτομο που του αρέσει να παρακολουθεί αυτές τις πράξεις και να ερεθίζεται ενδεχομένως.Στα υπόλοιπα που λες δεν έχω κάτι να απαντήσω, μου φαίνονται άσχετα με το θέμα. 'Ισως άλλο θες να πεις κι αλλιώς σου βγήκε.Για την εγκληματικότητα όμως, είναι γεγονός οτι τα ειδεχθέστερα εγκλήματα έχουν γίνει από άτομα (κάποιοι από αυτούς διαβόητοι πια serial killers), τα οποία στα πρώτα χρόνια της ζωής τους κακοποιούνταν και κακοποιούσαν με τη σειρά τους μικρά ζώα αρχικά, παιδιά και γυναίκες στη συνέχεια.Μακάρι τα πράγματα να ήταν απλά και η διαχωριστική γραμμή να ήταν ξεκάθαρη για όλους. Για κάποιους όμως δεν είναι και οφείλουμε να σεβόμαστε ζωές και όρια, ακόμα κι αν οι νόμοι είναι ανεπαρκείς, εμείς ως κοινωνία θα πρέπει να αναπληρώνουμε τέτοια κενά.
Το σχόλιο σου ολισθαίνει ως βάση. Ονοματίζεις το πορνό: πράξεις που χρειάζονται άνθρωποι να τις πραγματοποιήσουν. Αν ήταν έτσι, όλοι οι άνθρωποι θα έκαναν καλό σεξ σαν τις τσόντες κ παράπονα κακογαμίας δε θα υπήρχαν.Ξαναπάμε: Διαχωρίζω το πως θ ε ω ρ η τ ι κ ά φτιάχνεται ο καθένας από την πραγματικότητα την οποία επιλέγει να ζει. Και του αναγνωρίζω το δικαίωμα να σκέφτεται και να του σηκώνεται με ο,τι θέλει. Αν προσπαθήσει να κάνει την φαντασίωση πραγματικότητα θα τον κατηγορήσω. Αλλά να τον κατηγορήσω επειδή φαντασιώνεται,όχι. Δεν έχω πιο απλό τρόπο να το πω. Συγνώμη.
Ναί, αλλά με συγχωρείς δε θα δώσω συνέχεια, γιατί με τα δικά μου κριτήρια πέρασα το μήνυμα που ήθελα, ώστε να μη μείνουν κάποια πράγματα αναπάντητα ή μονομερώς ειπωμένα. Θεωρώ οτι το θέμα φαντασίωση δεν είναι επί του παρόντος και δεν έχει νόημα μια ατέρμονη συζήτηση τύπου "έχω δίκιο-έχεις άδικο". :)
Το θέμα είναι πως χρησιμοποίησες ως αντίλογο κάτι που η ίδια είχα θίξει εξ αρχής αρνητικά. Δεν έδωσες την δέουσα σημασία στην βάση που έθεσα. Συμφωνώ πως ο καθένας άφησε τις σκέψεις που ήθελε.
Α όχι και ανώμαλο, μια χαρά θα ήτανε, θα είχε έναν σκύλο, δυο shemale, τρεις λεσβίες, μια αλατιέρα, έναν γκει, το τζουμάντζι, ένα πήλινο μπολάκι και όλοι θα είχαμε φρέσκο δέρμα γουρουνιού για προφυλακτικά.Ακούς εκεί ανώμαλο...
"Δεν θέλει να με μοιράζεται για πλάκα"...Δηλαδή?Για σοβαρά σε μοιράζεται?Αν του προτείνουν λεφτά σε μοιράζεται?Όταν κάτι δεν σου κάνει, δεν σου κάνει. Δεν υπάρχει υπερβολή σε αυτό.
Πολλές φορές αυτά που μας ερεθίζουν δεν συμβαδίζουν με την λογική.Αυτό που βλέπει τον ερεθίζει, τιποτα παραπάνω,δεν θα το έκανε πραγματικότητα και δεν πρεπει να φρικάρεις.Σε γενικές γραμμες χαλαρωσε γιατι σαν πιτσιρικάδες(16-17) όλοι τα βλέπαμε αυτα,και ναι μας 'σηκωνοταν' και ναι μετα απο καιρο ούτε που ξανασχοληθηκαμε..Για σενα big deal..για μας τιποτα..
Καλά βρε ανώμαλη, λες για τον άλλο κ εσύ μας κότσαρες φώτο την μπανάνα; Το κακόμοιρο το φρουτάκι δε το λυπάσαι; Μόνο στα ζώα σε πιάνει ο πόνος;
Ανώμαλο θα ήταν αν το έκανε καλή μου. Ξεχώρισε λόγο την πρόθεση από την πράξη.Το να μην βάζει ο άνθρωπος όρια στην σκέψη του δεν είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή έχεις υπολογιστή και γράφεις.Αν κάποια βλέπει τσόντες με πολλούς άντρες, να ψάξουμε στη ντουλάπα της να τους βρούμε; Λες να είναι εκεί;Η κοινωνία των αμαρτωλών. Σε κάθε βήμα κ μια καταδίκη. Αμ δε προχώρησε έτσι η ανθρωπότητα. Από ανώμαλους προχώρησε.
Δικαιωμα σου να πιστευεις και να βλεπεις οτι θελεις!Σε πειραζει εγω να το θεωρω ανωμαλο και σιχαμενο?Δεν ειμαστε μαλλον ολοι τοσο προοδευτικοι!Επισης σχετικα με το παραδειγμα αλλο τσοντες με ανδρες,αλλο μεζωα..Δηλαδη το οτι θες να περασεις και το οτι η παρακολουθηση κτηνοβασιας ειναι φυσιολογικη με ξεπερναει!Εσυ παντως συνεχισε να βλεπεις τετοια αφου διευρυνουν τους οριζοντες σου..
Από όλο αυτό που είπα αυτά κατάλαβες; Δεν με πειράζει η περιορισμένη οπτική που έχεις για τον κόσμο. Το αντίθετο, με κάνει και αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου.Αν από όλα όσα είπα, θεωρείς πως συμφωνώ με τις κτηνοβασίες, με αναγκάζεις να ζητήσω συγνώμη από τον εαυτό μου που ασχολήθηκα μαζί σου, χάνοντας χρόνο.Καμία ελπίδα.
Παντως σιγουρα θεωρεις φυσιολογικο να βλεπει καποιος κτηνοβασιες και να φτιαχνεται!Εγω παλι που το θεωρω ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ειμαι στενομυαλ!Οποιος διαφωνει μαζι σου ειναι στενομυαλος!Και ενω σου λεω τι το θεωρω σου λεω επισης οτι δε με νοιαζει που εσυ το βλεπεις δικαιωμα σου αδιαφορω,αλλο ομως τι το θεωρω!Συνεχισε λοιπον να βλεπεις διαφορα τετοια και ασε με εμενα να εχω περιορισμενη οπτικη!Ελπιζω μονο ναην υπαρχουν πολυ σαν και μενα γιατι πως θα προχωρησει ο κοσμος χωρις κτηνοβασιες?
Σορυ αλλα πιστευω οτι μαλλον εσυ εχεις υποσυνειδητα τυψεις που το κανεις(ν βλεπεις κτηνοβασιες) και θα προτιμουσες να μη σ αρεσει να φτιαχνεσαι μ αυτα γι αυτο θες να το περασεις ως φυσιολογικο για να νιωσεις εσυ καλα και να ξεπερασεις τη ντροπη σου γι αυτο!
Ουάου, για πρώτη φορά συμφωνώ με την dine.Μπανανόφλουδα μάθε να διαβάζεις αυτό που σου λέει ο άλλος και όχι αυτό που θέλεις εσύ να διαβάσεις.Α και ναι είσαι στενόμυαλη, αν έχεις καθόλου.Καθώς και το ότι θεωρείς σοβαρό επιχείρημα το να πεις πως ο άλλος βλέπει πορνό με κτηνοβασίες για να τον μειώσεις σε κάνει ακόμα πιο χαζή.Λυπάμαι.
Συμφωνεις με dine!Ασε τι καταλαβαινω και τι απανταω εγω!Αυτη ειναι η αποψη μου για το θεμα!Ειμαι απολυτως ΚΑΤΑ ολου αυτου και διαφορες μπουρδολογιες και αμπελοφιλοσοφιες πει ψυχολογιας,ανοιχτου μυαλου,ελευθερου πνευματος κ.α τα ακουω βερεσε!Πες καθαρα 'τη βρισκω 'με αυτα και ασε τις αναλυσεις για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα
Και συνεχίζεις να προσπαθείς να προσβάλλεις άτομα που δεν γνωρίζεις, στο ίντερνετ, με δικά σου άτομα ως άμυνα. Καμία ελπίδα για το ανθρώπινο είδος.
Αγαπητή,Το 1800 φυλάκισαν τον συμπαθέστατο Μαρκήσιο Ντε Σαντ, επειδή έγραψε για πρωκτικό σεξ..Έτσι εσύ το 2016 το κάνεις χωρίς να ντρέπεσαι.Κατά τα λοιπά σε φιλώ και σε ασπάζομαι.
Οι τσόντες είναι η σκοτεινή μεριά κάθε ανθρώπου. Το τι βλέπει δεν έχει σχέση με το τι του αρέσει.Όσο για το τρίο, αναρωτήσου αν μπορεί να ικανοποιήσει εσένα και μετά σκέψου αν θα μπορούσε να ικανοποιήσει και δεύτερη.
Αυτό. Επίσης οι φαντασιώσεις, είναι καταφύγι. Το μυαλό του ανθρώπου δε μπορεί να σταματά την ανακάλυψη. Και οι πολύ τραβηγμένες φαντασιώσεις, υπάρχουν ως οριοθέτηση σε σχέση με την πραγματικότητα. Το άσχημο βέβαια είναι πως κάποιοι γύρισαν την τσόντα.